Jaguar Winter drive

PRESTATIES BIJ ELK WEERTYPE

Dat de winter weer voor de deur staat, is geen nieuws. Maar op het gebied van veiligheidstechnologie, accessoires, onderdelen en diensten gebeuren er continu nieuwe dingen. Daarom willen wij u en uw auto graag up-to-date houden. Zo bent u optimaal voorbereid voor het koudste seizoen en kunt u in uw Jaguar ontspannen genieten van het winterweer.

WINTERCHECK

Onder regenachtige en gladde rijomstandigheden zijn optimaal werkende remmen, de juiste banden en goede verlichting van levensbelang voor veilig autorijden. Maak daarom snel een afspraak voor de Jaguar Wintercheck en laat alle belangrijke onderdelen en systemen van uw auto controleren op conditie en goede werking door ons serviceteam. Zo blijft uw rijplezier altijd gegarandeerd.

Jaguar Winter Check

WINTERBANDEN

Zodra de buitentemperatuur daalt tot onder 7° C rijdt u veiliger met winterbanden, ook zonder sneeuw en ijs op het wegdek. Door een andere rubbersamenstelling blijven winterbanden soepeler bij lage temperaturen, waardoor het loopvlak het wegdek beter kan volgen. Het resultaat: kortere remwegen, betere grip, betrouwbare tractie en minder kans op aquaplaning. Uw Jaguar dealer weet precies welke winterbanden het beste passen bij uw Jaguar. Ook bieden onze dealers complete sets van winterbanden en velgen aan, zodat bij het wisselen van de seizoenen slechts een korte 'pitstop' bij uw dealer nodig is voor montage van uw andere wielenset. Uw dealer geeft u graag meer informatie.

Jaguar Winter wielen

ORIGINELE JAGUAR ACCESSOIRES

Wat u de komende wintermaanden ook van plan bent: wij kunnen u precies de juiste, originele Jaguar accessoires aanbieden. Of u nu kiest voor veilige dakdragersystemen voor sportuitrusting, voor stijlvolle extra's of voor streng geteste sneeuwtractiesystemen, alle accessoires staan garant voor kwaliteit en rijcomfort. Daarvoor zorgt hetzelfde team dat uw auto heeft ontworpen en ontwikkeld. Per slot van rekening zijn zij de specialisten die het beste weten wat bij uw Jaguar past.

Jaguar toebehoren

JAGUAR COLLECTION

Wanneer het buiten koud wordt, blijft u toch lekker warm. Daarvoor zorgt de stijlvolle en tegelijk praktische kleding uit de Jaguar Collection. Bovendien vindt u hier de perfect bijpassende accessoires. En wanneer u de komende maanden op (wintersport)vakantie gaat, dan hebben wij ook de perfecte tassen en koffers voor u. Geïnspireerd door het design van onze auto's en daarmee zowel stijlvol als functioneel.

Jaguar Branded Goods