Jaguar Care Index.

JAGUAR CARE: COMPLETE GEMOEDSRUST

Met onze standaard drie jaar garantie inclusief regulier onderhoud en uitgebreide Jaguar Roadside Assistance, kunt u zich volledig concentreren op rijplezier.

COMPLETE GEMOEDSRUST

We really care. Ons streven naar uitstekende producten en perfecte aandacht voor details houdt niet op wanneer uw auto onze fabriek verlaat. Jaguar Care biedt een zeer concurrerend aanbod met complete gemoedsrust voor bestuurders van de XE, XF*, XJ*, New E-PACE, F-PACE en de F-TYPE*: drie jaar garantie zonder kilometerbeperking (bepaalde modellen), inclusief regulier onderhoud en uitgebreide Jaguar Roadside Assistance - zonder bijkomende kosten**

3 JAAR ONDERHOUD

Regulier onderhoud zonder bijkomende kosten** door onze speciaal opgeleide technici is inbegrepen voor een periode van drie jaar na de eerste registratiedatum. Ongeacht de kilometerstand helpen wij u om uw auto altijd in perfecte conditie te houden; voor optimale prestaties over een lange termijn.

/

3 JAAR GARANTIE

Dankzij onze garantie van 3 jaar of 100.000 km (welk limiet het eerst bereikt wordt), kunt u genieten van rijplezier met absolute gemoedsrust. Bij Jaguar zijn wij zo zeker van de kwaliteit van onze auto's, dat wij een garantie geven van 3 jaar zonder kilometerbeperking; een van de langste in deze klasse.

/

BECAUSE WE CARE

Jaguar Care is eveneens inclusief drie jaar Jaguar Roadside Assistance in heel Europa, voor hulp onderweg. Bij immobiliteit als gevolg van een ongeval, pech of een lekke band, kunt u erop vertrouwen dat Jaguar u snel weer op weg helpt.

* Aanbod is van toepassing op XF vanaf 16MY, XJ vanaf 16MY en F-TYPE vanaf 17MY.
** Het aanbod is exclusief alle reparaties of vervangingen die het gevolg zijn van slijtage van onderdelen of schade door het gebruik van de auto, die niet vallen onder het reguliere onderhoudsschema van de auto.