Skip primary navigation
JAGUARCARE_BE_XE_Portfolio_Detail_Image_HERO1_device_desktop-1366x460

JAGUAR CARE: COMPLETE GEMOEDSRUST

Met onze standaard drie jaar of 100.000 km garantie inclusief regulier onderhoud en uitgebreide Jaguar Roadside Assistance, kunt u zich volledig concentreren op rijplezier.

COMPLETE GEMOEDSRUST

We really care. Ons streven naar uitstekende producten en perfecte aandacht voor details houdt niet op wanneer uw auto onze fabriek verlaat. Jaguar Care biedt een zeer concurrerend aanbod met complete gemoedsrust voor bestuurders van de XE, XF, XJ, E-PACE, F-PACE, F-TYPE en I-PACE: drie jaar garantie met een kilometerbeperking van 100.000 km vanaf MY19, inclusief regulier onderhoud en uitgebreide Jaguar Roadside Assistance - zonder bijkomende kosten**

3 JAAR ONDERHOUD

Regulier onderhoud zonder bijkomende kosten** door onze speciaal opgeleide technici is inbegrepen voor een periode van drie jaar of 100.000 km vanaf MY19 na de eerste registratiedatum. Wij helpen u om uw auto altijd in perfecte conditie te houden; voor optimale prestaties over een lange termijn.

MEER INFORMATIE

3 JAAR GARANTIE

Dankzij onze drie jaar garantie met uitgebreide dekking kunt u genieten van rijplezier met absolute gemoedsrust. Bij Jaguar zijn wij zo zeker van de kwaliteit van onze auto's, dat wij een garantie geven van 3 jaar met een kilometerbeperking van 100.000 km vanaf MY19; een van de langste in deze klasse.

MEER INFORMATIE

BECAUSE WE CARE

Jaguar Care is eveneens inclusief drie jaar of tot 100.000 km vanaf MY19 Jaguar Roadside Assistance in heel Europa, voor hulp onderweg. Bij immobiliteit als gevolg van een ongeval, pech of een lekke band, kunt u erop vertrouwen dat Jaguar u snel weer op weg helpt.

** Het aanbod is exclusief alle reparaties of vervangingen die het gevolg zijn van slijtage van onderdelen of schade door het gebruik van de auto, die niet vallen onder het reguliere onderhoudsschema van de auto.