I-PACE house HI-1600x900

SNEL THUIS OPLADEN

JAGUAR I-PACE SNELLER OP TE LADEN MET ECOTAP DC15 SNELLADER

Goed nieuws voor de rijders van de volledig elektrische Jaguar I-PACE, de World Car of the Year 2019. Opladen kan nu aanzienlijk sneller met de Ecotap DC15 Snellader met een laadsnelheid van 15 kW. In slechts zes uur is de accu volledig opgeladen.

SNEL THUIS OPLADEN

De Jaguar I-PACE heeft een forse accucapaciteit. Opladen kan tot dusver aan een reguliere wisselstroomaansluiting thuis (‘AC’) met maximaal 4,6 kW. Dankzij de Ecotap DC15 gaat laden drie keer zo snel. Deze nieuwe mogelijkheid is het resultaat van samenwerking tussen Jaguar Land Rover Nederland, Ecotap en Eneco eMobility.

Veilig en snel
De Ecotap DC15 Snellader is geschikt voor thuis- en zakelijk gebruik. De snellader werkt met een gangbare 3-fase elektriciteitsaansluiting om op een optimale snelheid te laden. De DC15 is standaard voorzien van alle voorzieningen om laden veilig en snel te laten verlopen. Met de optionele Home Loadbalancing hardware kan de DC15 het laadvermogen aanpassen aan het beschikbare vermogen om overbelasting van het elektriciteitsnet thuis te voorkomen. Bijvoorbeeld als tegelijkertijd met het laden ook andere grote stroomverbruikers worden gebruikt, zoals een oven of wasdroger.

Inzicht in laadtransacties online
Met de standaard online verbinding bij de Ecotap DC15, en via laadpalen met een simkaart die in verbinding staan met de backoffice, geeft partner Eneco eMobility I-PACE-rijders met een abonnement inzicht in de laadtransacties. Transacties kunnen automatisch verrekend worden (bijvoorbeeld met de werkgever) en eventuele storingen zijn op afstand op te lossen. Prijzen van dit abonnement volgen binnenkort.

Aanbieding voor I-PACE-rijders
De Ecotap DC15 Snellader is verkrijgbaar vanaf € 5.000,- (excl. BTW). Bij Operational of Financial lease van een nieuwe Jaguar I-PACE geeft Jaguar nu tijdelijk een ondersteuning van € 1.500,- (excl. BTW) op de aanschaf van de Ecotap DC15 lader. De DC15 kan aan de muur worden bevestigd of met de optionele standaard ook vrijstaand worden geplaatst. Professionele installatie is in veel gevallen al mogelijk vanaf 700 euro (excl. BTW). Meer informatie is beschikbaar bij de Jaguar-dealer en bij Eneco eMobility.

De voordelen in het kort:
• Laadsnelheid van 15 kW in plaats van 4,6 kW via een aansluiting aan huis
• Met Ecotap DC15 Snellader is Jaguar I-PACE in slechts zes uur volledig opgeladen
• Tijdelijk aanbod van Jaguar: bijdrage van € 1.500,- (excl. BTW) bij aanschaf Ecotap DC15 Snellader bij Operational of Financial lease van een nieuwe Jaguar I-PACE

Ecotap-home-charger-large