Skip primary navigation
J_GL_X760_XE_18_Front_7_8_No-Arrow_HERO-2-1366-380-desktop

JAGUAR XE PRIVATE LEASE

skip.tertiary.navigation

JAGUAR XE PRIVATE LEASEWilt u rijden in de meest geavanceerde, efficiënte en verfijnde sports sedan die Jaguar ooit heeft gebouwd? Dat is mogelijk, want rijden in de Jaguar XE komt pas écht dichtbij met Jaguar Private lease. U kunt nu al een Jaguar XE 2.0T Pure automaat 18MY Pro Edition rijden vanaf € 649 per maand op van basis 60 maanden met 10.000km per jaar . Uw dealer bekijkt graag samen met u naar uw situatie en maakt samen met u een passende offerte.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN INBEGREPEN
Afschrijving, rente en BTW¹ ja
Reparaties, onderhoud en banden ja
Wegenbelasting (MRB)¹ ja
Allrisk verzekering: WA, casco en glasreparatie ja
Hulpverlening binnen- en buitenland ja
Waarborgsom bij aangaan van het contract € 0
Eigen risico WA & Casco of glasreparatie ² ³ € 200
Eigen dealerkeuze voor levering ja
Eigen dealerkeuze voor onderhoud, reparatie en banden ja
Personen inzittende verzekering (POI) ja
Boetevrije beëindiging bij overlijden /td> ja
Boetevrije beëindiging bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid ja
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij onderhouds- of schadewerkzaamheden na 72 uur
Geen administratiekosten bij verlies papieren, autosleutels of aanvragen van een parkeervergunning ja
Doorleasen na de looptijd mogelijk ja
Auto overnemen na de looptijd mogelijk ja
Brandstofkosten nee

UW DEALER IS UW VASTE AANSPREEKPUNT

Kiest u voor Jaguar Private Lease, dan neemt de dealer u al het werk uit handen. Voor en tijdens het afsluiten van het contract. Leasys draagt het Keurmerk Private Lease en is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA). Natuurlijk mag u voor vragen ook rechtstreeks contact opnemen met ons.

DEALER ZOEKEN

TOETSING

De meeste particulieren kunnen uitstekend zelf beoordelen of zij de maandelijkse kosten van Private Lease kunnen betalen. Toch kan het gebeuren dat consumenten financiële verplichtingen aangaan waardoor ze mogelijk in de problemen komen. Jaguar Private Lease houdt zich aan de richtlijnen van het Keurmerk Private Lease. De zorgplicht wordt serieus genomen en uw aanvraag wordt beoordeeld op basis van deze richtlijnen. Daarom vragen wij naar uw inkomen en woonlasten en melden wij uw leasecontract aan bij BKR.

KEURMERK PRIVATE LEASE

Jaguar Private Lease, handelsnaam van Leasys Nederland B.V., voldoet aan de hoge eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk bestaat sinds februari 2016 en brengt u als klant een aantal belangrijke zekerheden.

KEURMERK PRIVATE LEASE

1) Wegenbelasting (MRB) en BTW kunnen gedurende de looptijd van het contract worden aangepast indien de belastingtarieven veranderen. 2) Eigen risico WA wordt gerekend indien u met uw leaseauto schade aan derden toebrengt en hiervoor aansprakelijk wordt gesteld. 3) Eigen risico Casco en ruitreparatie wordt gerekend bij schade aan de eigen leaseauto. En alleen als geen verhaalmogelijkheid op een derde partij is. Bij schade, veroorzaakt door een bestuurder jonger dan 25 jaar en/of korter dan drie jaar in het bezit van een geldig rijbewijs geldt een opslag van € 100 per schadegeval (casco).

Private Lease: Particulier aanbod op basis van operational lease via Leasys Nederland B.V. (KvK 70016895, AFM vergunningsnummer 12013694), exclusief brandstof. Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. Leasys behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Leasys Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen.