Skip primary navigation
XE_17MY_072_JDX-hero3-1366x200

JAGUAR PRIVATE LEASE

skip.tertiary.navigation

JAGUAR PRIVATE LEASE

Een Jaguar rijden betekent de weg veroveren in stijl. Jaguar staat voor prestaties die het hart van iedere echte autoliefhebber sneller laat kloppen. Met Jaguar Private Lease kunt ook ú kennismaken met deze ultiem Britse passie en stijl. Gemak en overzicht spelen daarbij de hoofdrol. Zo zijn alle kosten om zorgeloos op pad te kunnen met uw Jaguar verwerkt in het maandbedrag van uw Private Lease-contract, met als enige uitzondering de kosten voor brandstof. U bepaalt zelf het aantal kilometers per jaar. Bijkomend voordeel van genieten van Jaguar Private Lease: u betaalt geen bijtelling!

Op Jaguar Private Lease zijn de volgende Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease, Aanvullende voorwaarden, Klachtenprocedure, Verzekeringsvoorwaarden en het Innameprotocol van toepassing. Private Lease contracten worden geregistreerd volgens de normen van Stichting Keurmerk Private Lease bij het BKR. Bekijk hieronder een rekenvoorbeeld. Klik hier voor de Jaguar Private Lease brochure. De getoonde afbeelding kan afwijken.Termijn bedrag Looptijd in maanden Berekening ten behoeve van BKR registratie Geregistreerd bedrag bij BKR

€ 600

48

48 * € 600 = € 28.800

65% van € 28.800 = € 18.720


Particulier aanbod op basis van operational lease, exclusief brandstof. Via Jaguar Financial Services, handelsnaam van Leasys Nederland B.V. (KvK 70016895, AFM vergunningsnummer 12013694).