Skip primary navigation

JAGUAR NIEUWS

31/12/2013

KRISTINA BOZILOVIC KIEST VOOR JAGUAR XF

Jongere doelgroep 

“Kristina is een jonge (35), succesvolle onderneemster met een geheel eigen stijl en smaak. Iemand die perfect past bij het merk Jaguar. Met modellen als de XF, XF Sportbrake en F-TYPE spreken we duidelijk een jongere doelgroep aan. Binnenkort hopen we overigens nog één of twee bekende namen te presenteren die er trots op zijn dat ze Jaguar gaan rijden”, aldus Aldo Van Troost, Communicatie & PR Manager van Jaguar. 

Goede match met Jaguar 

Na een carrière als TV-presentatrice is Kristina Bozilovic sinds enkele jaren hoofdredactrice van Talkies Magazine. De wereld van deze succesvolle glossy sluit perfect aan op die van Jaguar-rijders. “Om onze doelgroep te verbreden zijn we met Talkies Magazine zes jaar geleden een nieuwe koers ingeslagen. Dat heeft gewerkt. Het magazine wordt nu veelal gelezen door mensen die door hard werken succesvol zijn, en dat combineren met een passie voor lifestyle, zoals reizen, kunst, design en spiritualiteit. Ook daarom zijn we een goede match met een merk als Jaguar”, vertelt Kristina. 

“Zelf ben ik dol op autorijden en voor mij persoonlijk was rijden in een Jaguar altijd al een droom. Het is heel bijzonder om zo’n droom te kunnen realiseren door nu in de Jaguar XF te rijden. Voor mij is de XF stoer, praktisch en sportief! Daarbij is Jaguar als merk net zo vooruitstrevend, ambitieus en eigenzinnig als ik. Door mijn functie als hoofdredactrice van Talkies Magazine heb ik tevens een mooi netwerk om Jaguar bij de juiste doelgroep de aandacht te geven die het verdient.”