Skip primary navigation

JAGUAR NIEUWS

02/08/2017

JAGUAR NEDERLAND OPENT POP-UP SHOWROOM BIJ THE HARBOUR CLUB VINKEVEEN

• De nieuwe Jaguar XF Sportbrake te zien op unieke locatie: The Harbour Club Vinkeveen
• Pop-up showroom is er van 22 augustus tot en met 3 september 2017
• XF biedt onweerstaanbare combinatie van design, dynamiek, verfijning en efficiency

Ter promotie van de nieuwe Jaguar XF Sportbrake en Jaguar XF sedan wordt van 22 augustus tot en met 3 september een Jaguar Pop-Up Showroom bij The Harbour Club Vinkeveen gerealiseerd. Er is waarschijnlijk geen showroom ter wereld met een mooier uitzicht, namelijk de idyllische Vinkeveense Plassen.

De Jaguar XF bouwt voort op het succes van Jaguars meest bekroonde auto ooit. De XF werd in 2007 gelanceerd en heeft in de afgelopen tien jaar wereldwijd al zo’n tweehonderd prijzen ontvangen. De nieuwe Jaguar XF Sportbrake biedt net als de XF sedan indrukwekkende prestaties en technologie, de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en onderscheidend design, met als extra voordelen meer gebruiksgemak én interieurruimte.

Pop-Up Showroom The Harbour Club Vinkeveen
Met een absoluut onweerstaanbare combinatie van design, dynamiek en verfijning biedt de XF zowel een dynamische rijbeleving als efficiency. Kom langs in de Pop-Up Showroom bij The Harbour Club Vinkeveen, bewonder de markante en zakelijke uitstraling van de sedan en ervaar de stijlvolle veelzijdigheid van de Sportbrake. Op het overdekte Jaguar-terras worden gasten hartelijk verwelkomd door een gastvrouw. Er is ook een Jaguar-productgenius aanwezig die alles kan vertellen over de nieuwe Jaguar XF.

Unieke locatie
The Harbour Club Vinkeveen is een uniek restaurantconcept, centraal in het land gelegen aan de A2. Het is een bijzondere locatie aan de Vinkeveense Plassen met internationale allure, een sprankelende sfeer en goede ambiance, gastvrije service, een kwalitatief hoogwaardige keuken en uitstekende bereikbaarheid. Op het parkeerterrein wordt een Jaguar-parking ingericht en vanaf deze parking lopen bezoekers direct door naar de Pop-Up Showroom met een eigen ingang.

Jaguar XF Pop-Up Showroom
Waar: The Harbour Club Vinkeveen
Adres: Groenlandsekade 1 3645 BA Vinkeveen
Wanneer: 22 augustus tot en met 3 september 2017
Openingstijden: dagelijks van 11.00 tot 20.00 uur