Skip primary navigation

JAGUAR NIEUWS

27/01/2016

DE NIEUWE 322 KM/H SNELLE JAGUAR F-TYPE SVR DEBUTEERT OP AUTOSALON VAN GENÈVE

De nieuwe Jaguar F-TYPE SVR beleeft zijn wereldpremière op de Autosalon van Genève en is vanaf zomer 2016 te koop.

De nieuwe F-TYPE SVR heeft een topsnelheid van 322 km/h en is de eerste Jaguar SVR. Het model is ontwikkeld om het volledige potentieel van deze tweezits, aluminium sportauto te demonstreren, met behoud van zijn volledige dagelijkse bruikbaarheid.

Lichter, sneller en krachtiger: de nieuwe F-TYPE SVR tilt prestaties, dynamiek en betrokkenheid van de bestuurder naar een nog hoger niveau, maar behoudt tevens het comfort en het dubbele karakter dat alle Jaguars onderscheidt.

“De nieuwe F-TYPE SVR is het eerste Jaguar productiemodel dat is ontwikkeld door Special Vehicle Operations en dat profiteert van onze volledige knowhow op het gebied van precisietechniek, prestaties en design.”

“Het resultaat is een 322 km/h snelle super sportauto, die je elke dag kunt rijden en die geschikt is voor alle weersomstandigheden. Wij hebben zelfs een Convertible-uitvoering ontwikkeld, zodat de inzittenden nog meer kunnen genieten van de sound van het nieuwe titanium uitlaatsysteem.” John Edwards, Managing Director, Jaguar Land Rover Special Operations

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de F-TYPE SVR, klikt u hier: