Skip primary navigation

JAGUAR NIEUWS

05/08/2015

NIEUWE F-PACE WORDT VÓÓR DE OFFICIËLE PREMIÈRE ONTHULD AAN LEDEN VAN DE ‘F-PACE CIRCLE’

Samenvatting:

 • De wereldpremière van de Jaguar F-PACE vindt plaats op 14 september tijdens de IAA autoshow in Frankfurt.
 • De officiële introductie vindt plaats tijdens de 66ste IAA autoshow in Frankfurt am Main, Duitsland.
 • Jaguar biedt deelnemers de kans om kaarten te winnen voor een exclusieve VIP-ervaring.
 • De prijs is inclusief:
  • Alle vluchten en accommodatie in het vijfsterren Hotel Westin in Frankfurt am Main.
  • Receptie en stijlvol diner in de Pret A Diner-daklounge met uitzicht op de beroemde skyline van ‘Mainhatten’.
  • Exclusieve onthulling van de nieuwe F-PACE, met een exclusieve productpresentatie door een Senior Jaguar designer van de F-PACE.
  • Volledige VIP- en backstage-toegang tot de IAA autoshow in Frankfurt.


Volledige tekst:

De nieuwe Jaguar F-PACE komt eraan! Deze nieuwe performance SUV is het nieuwste model in onze dynamische en verleidelijke familie.

De langverwachte wereldpremière van de F-PACE, de performance SUV van Jaguar, vindt in september plaats tijdens de 66e IAA autoshow in Frankfurt.

Jaguar biedt de kans om een exclusieve VIP-reis voor twee personen te winnen, waarbij de winnaar deze baanbrekende auto krijgt te zien voordat hij officieel wordt gepresenteerd aan het publiek.

Deze fantastische prijs is inclusief alle vluchten, accommodatie in het Hotel Westin in Frankfurt am Main, een receptie in de Pret A Diner-daklounge met uitzicht op de beroemde skyline van ‘Mainhatten’, een stijlvol diner waarbij de winnaars als een van de eersten de nieuwe F-PACE te zien krijgen, en volledige VIP- en backstage-toegang tot de IAA autoshow in Frankfurt. Dit alles als gast van Jaguar. Een Senior Jaguar designer van de F-PACE, is de hele avond gastheer en hij zal zijn gasten bovendien een exclusieve productdemonstratie geven.

Over de nieuwe Jaguar F-Pace:

De F-PACE is het nieuwste Aluminium Intensive model van Jaguar. Hij wordt geproduceerd in Solihull, Groot-Brittannië. Deze performance SUV combineert opwindende prestaties met intuïtieve technologie en praktische eigenschappen. De Jaguar F-PACE is gebaseerd op het C-X17 Concept, dat tijdens de Automotive Interiors Expo 2014 in Stuttgart werd bekroond met de prijs voor Concept Vehicle Design.

De F-PACE is gebaseerd op Jaguar’s Aluminium Intensive Architecture. Daarmee is hij uniek in zijn klasse en zet hij een nieuwe maatstaf in het SUV-segment. De F-PACE is vanaf 2016 verkrijgbaar.

Ian Callum, onze Design Director, verwoordt het als volgt: “De Jaguar F-PACE is geïnspireerd door de F-TYPE en staat voor de perfecte balans van stijl, prestaties en praktische eigenschappen. De F-PACE biedt een unieke combinatie van het exterieurdesign van een Jaguar sportauto en een bijzonder praktisch, ruim en luxueus interieur. De F-PACE is onze sportauto voor het hele gezin.”