Skip primary navigation

XJ

XJ LUXURY SWB

skip.tertiary.navigation

XJ LUXURY

De XJ Luxury combineert een moeiteloze rijbeleving met een verfijnd interieur dat de zintuigen verwent. De XJ Luxury is rank en verleidelijk, wendbaar en elegant.

Prijzen vanaf € 97.750

Voor dit model zijn ook andere kleuren beschikbaar.

DIT MODEL CONFIGUREREN VRAAG EEN PROEFRIT AAN

 

Maak een keuze uit de verfijnde en efficiënte 2.0 liter i4 240 pk turbo benzinemotor en de 3.0 liter V6 300 pk turbodiesel. Alle bieden een intelligent Stop/Start-systeem om het brandstofverbruik en de CO2-emissies van de auto verder te reduceren.

XJ Luxury
MOTOR:

2.0 TURBO BENZINEMOTOR MET 240 PK

Ervaar de prestaties en efficiency van een viercilindermotor die het verfijnde karakter en de respons van een zescilinder biedt. Deze state-of-the-art turbo benzinemotor biedt uitstekende rijeigenschappen met krachtige prestaties bij lage toeren en een breed vermogensbereik. Hij accelereert in 7,9 seconden van 0-100 km/h dankzij een vermogen van 240 pk en een koppel van 340 Nm.

Brandstofverbruik (gecombineerd): 8,5 l/100 km

CO2-emissies: 199 g/km

Transmissie: Achttraps automatische transmissie

3.0 V6 TURBODIESEL MET 300 PK

De nieuwe, sterkere Jaguar 3.0 liter 300 pk dieselmotor biedt verbeterde prestaties en een lager brandstofverbruik, met een acceleratie van 0-100 km/h in 6,2 seconden en een toonaangevend koppel van 700 Nm.

Brandstofverbruik (gecombineerd): 5,7 l/100 km

CO2-emissies: 149 g/km

Transmissie: Achttraps automatische transmissie met intelligent Stop/Start-systeem

* Per land verschillend. Uw dealer geeft u graag meer informatie over wanneer deze diensten beschikbaar zijn in uw land. De InControl Remote smartphone App werkt met Android smartphones vanaf versie 4.1 en met Apple apparatuur vanaf iOS V6.0. Voor WiFi is een MICRO SIM-kaart met geschikt data-abonnement vereist. Jaguar InControl is een merknaam van Jaguar Land Rover Limited.

* Standaard velg is afhankelijk van geselecteerde motor. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie.

INTERIEUR

Creëer het voor u perfecte interieur met de keuze uit twee kleurencombinaties en twaalf interieurafwerkingen.

XJ Luxury Interior

LUXE

Stoelbekleding in Cashew Bond Grain leder met bovenzijde dashboard in Truffle, hemelbekleding in Ivory morzine, houtfineer in Satin Rosewood en tapijt in Truffle.