Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XJ PREMIUM LUXURY SWB

Geniet van de nog hogere niveaus van prestige en comfort, en de keuze uit een nog groter programma luxueuze opties.

VANAF

€ 105.690

  • CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 149
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • Vanaf 5,7

Kies tussen de soepele 3.0 liter V6 300 PK turbodiesel en de 3.0 liter V6 Supercharged 340 pk benzinemotor met AWD vierwielaandrijving.

PREMIUM LUXURY

Stoelbekleding in Ivory Soft Grain leder met contrasterende stiknaden en biezen in Oyster, bovenzijde dashboard in Oyster, hemelbekleding in Ivory suedecloth, houtfineer in Gloss Rich Oak en tapijt in Oyster.

KOEL-/VERWARMBARE VOORSTOELEN EN BUITENSTE ZITPLAATSEN ACHTERBANK

Voor ultiem rijcomfort kunnen de voorstoelen snel een optimale en precies geregelde temperatuur bieden, van verwarmen in de winter tot koelen in de zomer. Ook de buitenste zitplaatsen van de achterbank hebben hun eigen verwarmings- en koelsystemen.

BEKIJK INTERIEURTECHNOLOGIE

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Jaguar's unieke All Surface Progress Control (ASPC) is een cruise control voor lage snelheid, die actief is tussen 3,6 en 30 km/h. Deze geeft de XJ een beter rijgedrag in situaties met weinig grip, ongeacht de weersomstandigheden, en stelt de bestuurder in staat zich volledig te concentreren op het sturen. Het systeem heeft tevens een wegrijfunctie, waarmee de XJ vanaf stilstand kan optrekken op gladde ondergrond, en een Hill Descent-functie, die de afdaalsnelheid van de auto op steilere hellingen begrenst.

BEKIJK RIJBELEVING

JAGUAR KEYLESS ENTRY MET SOFT DOOR CLOSE

Met de Jaguar Smart Key in uw zak of tas, ontgrendelt de XJ automatisch zodra u de portiergreep vastpakt. De motor start met een druk op de knop. Soft Door Close zorgt dat de portieren zacht en automatisch geheel worden gesloten, zonder dat u grote kracht hoeft uit te oefenen.

BEKIJK VEILIGHEID

XJ PREMIUM LUXURY - KENMERKEN

XJ PREMIUM LUXURY - MODELSPECIFICATIE

Bekijk de specificaties van de Jaguar XJ Premium Luxury

BEKIJK XJ PRIJZEN & SPECIFICATIES

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE XJ MODELLEN

PERSONALISEER UW MODEL

Creëer de perfecte XJ voor uw rijstijl, uw bedrijfsuitstraling of uw lifestyle.

CONFIGUREER UW EIGEN XJ

MAAK EEN PROEFRIT IN DE XJ

Ervaar de pure luxe en dynamische prestaties van de XJ tijdens een exclusieve proefrit bij een van de Nederlandse Jaguar dealers.