Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XJ LUXURY SWB

De XJ Luxury combineert een moeiteloze rijbeleving met een verfijnd interieur dat de zintuigen verwent. De XJ Luxury is rank en verleidelijk, wendbaar en elegant.

VANAF

€ 100.290

  • CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 149
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • Vanaf 5,7

Maak een keuze uit de verfijnde en efficiënte 2.0 liter i4 240 pk turbo benzinemotor en de 3.0 liter V6 300 pk turbodiesel. Alle bieden een intelligent Stop/Start-systeem om het brandstofverbruik en de CO2-emissies van de auto verder te reduceren.

LUXE

Stoelbekleding in Cashew Bond Grain leder met bovenzijde dashboard in Truffle, hemelbekleding in Ivory morzine, houtfineer in Satin Rosewood en tapijt in Truffle.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Jaguar's unieke All Surface Progress Control (ASPC) is een cruise control voor lage snelheid, die actief is tussen 3,6 en 30 km/h. Deze geeft de XJ een beter rijgedrag in situaties met weinig grip, ongeacht de weersomstandigheden, en stelt de bestuurder in staat zich volledig te concentreren op het sturen. Het systeem heeft tevens een wegrijfunctie, waarmee de XJ vanaf stilstand kan optrekken op gladde ondergrond, en een Hill Descent-functie, die de afdaalsnelheid van de auto op steilere hellingen begrenst.

BEKIJK RIJBELEVING

LED KOPLAMPEN

De energiezuinige LED-koplampen van de XJ verbeteren het zicht en zijn ontworpen voor optimaal comfort, dankzij een exceptioneel vloeiend verloop van de lichtbundel. LED-licht lijkt nog meer op echt daglicht, waardoor het menselijk oog gemakkelijker objecten kan identificeren.

BEKIJK EXTERIEUR

PANORAMADAK

Een warmtewerend, glazen panoramadak loopt door tot boven de achterbank en vult het interieur met natuurlijk licht, terwijl UV-straling wordt tegengehouden.

BEKIJK INTERIEUR

XJ LUXURY - KENMERKEN

XJ LUXURY - MODELSPECIFICATIE

Bekijk de specificaties van de Jaguar XJ Luxury

BEKIJK XJ PRIJZEN & SPECIFICATIES

PERSONALISEER UW MODEL

Creëer de perfecte XJ voor uw rijstijl, uw bedrijfsuitstraling of uw lifestyle.

CONFIGUREER UW EIGEN XJ

MAAK EEN PROEFRIT IN DE XJ

Ervaar de pure luxe en dynamische prestaties van de XJ tijdens een exclusieve proefrit bij een van de Nederlandse Jaguar dealers.