Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XJ

De XJ is Jaguar's vlaggenschip, de perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe.

TOUCH TO EXPLORE

VANAF

€ 100.290

  • CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 149
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • Vanaf 5,7

De XJ is Jaguar's vlaggenschip, de perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe.

  • CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 149
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • Vanaf 5,7

De XJ is een eigentijdse definitie van wat een luxe auto zou moeten zijn. Een indrukwekkende combinatie van schoonheid, luxe en vermogen. Hij biedt een wendbare handling en daarmee een verrassend dynamische rijbeleving. Voor de passagiers biedt het interieur royale ruimte om zich uit te kunnen strekken en ontspannen van elke rit te genieten.

De XJ is standaard uitgerust met LED-koplampen, LED-achterlichten en met InControl Touch Pro, naast diverse andere verbeteringen aan de interieur- en exterieuruitrusting.

Geen auto evenaart de schoonheid en het gevoel van de XJ.

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE XJ

GEBRUIK DE CURSOR OM ROND TE KIJKEN

GEBRUIK DE CURSOR OM ROND TE KIJKEN

XJ PORTFOLIO

Stoelbekleding in Ivory geperforeerd semi-aniline leder met contrasterende stiknaden in Jet, bovenzijde dashboard in Jet, hemelbekleding in Jet, interieurafwerking in Gloss Figured Ebony en taptijt in Jet.

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE XJ

GEBRUIK DE CURSOR OM ROND TE KIJKEN

GEBRUIK DE CURSOR OM ROND TE KIJKEN

STANDARD OF LONG WHEELBASE

Standard Wheelbase (SWB) of Long Wheelbase (LWB), elke XJ is de perfecte ambiance voor werk of vrije tijd. LWB-modellen hebben meer dan een meter beenruimte achterin en een uniek 'limousine' rijgedrag, met gewijzigde afstemming van de luchtvering voor nog meer comfort.

DESIGN

DESIGN IN BEWEGING

De assertieve styling van de XJ omvat een imposante, verticale grille met rasterdesign, krachtige LED-koplampen en opvallende LED-achterlichten met een onderscheidend pinstripe-design. Het krachtige karakter van de XJ komt tot uitdrukking in de brede, lage houding van de auto en de lange, doorlopende taillelijn.

INNERLIJKE RUST

Buitengewoon luxueus: het gehele interieur van de XJ biedt een niveau van vakmanschap waardoor de auto zich onderscheidt. In een XJ reist u niet zomaar, maar geniet u van een klasse apart.

BEKIJK INTERIEUR

KRACHTIG, ALERT, INTELLIGENT

Elke XJ motor biedt een toonaangevende combinatie van prestaties, raffinement en efficiency. Het programma biedt de keuze uit een V6 turbodiesel en drie benzinemotoren. De benzinemotoren omvatten een 240 pk 2.0 viercilinder turbomotor, de 3.0 V6 Supercharged en de uiterst krachtige 550 pk 5.0 V8 Supercharged voor de XJR. Alle motoren zijn gecombineerd met een intelligent Stop/Start-systeem om het brandstofverbruik en de CO2-emissies van de XJ te reduceren.

BEKIJK RIJBELEVING

SCHOONHEID, STERKTE EN WENDBAARHEID

De geheel aluminium carrosserieconstructie van de XJ is niet alleen sterk en stijf, maar ook extreem licht. De 100 procent aluminium, zelfdragende carrosserieconstructie heeft geen enkele lasnaad en is een van de lichtste in zijn klasse. De uitstekende vermogens/gewicht-verhouding verbetert alle aspecten van de prestaties en de zelfdragende constructie biedt extra torsiestijfheid voor nog betere handling en uitstekende veiligheidsvoordelen.

BEKIJK RIJBELEVING

ALTIJD IN CONTACT

InControl Touch Pro, Jaguar's state-of-the-art infotainmentsysteem is standaard op elke XJ en tilt het concept van de 'connected car' naar een hoger niveau. Het omvat een 8” touchscreen in de middenconsole en een configureerbaar high-definition, 12,3” TFT instrumentenpaneel met gebruiksvriendelijke interfaces. Andere innovatieve systemen zijn een voorspellend navigatiesysteem dat uw vaak voorkomende ritten ‘leert kennen’, en een 10 GB hard drive voor de opslag van uw persoonlijke media. * Per land verschillend.

BEKIJK INTERIEURTECHNOLOGIE

XJR PRESTATIES EN LUXE

De XJR combineert supercar-prestaties met de hoogste niveaus van vakmanschap. Van zijn 5.0 V8 550 pk Supercharged benzinemotor en geavanceerde rijtechnologieën, tot de unieke 'R'-styling en het eigentijdse interieur, is dit de ultieme expressie van sportieve luxe.

ONTDEK HET PROGRAMMA

Bekijk het XJ programma en ontdek uw perfecte combinatie van prestaties, handling en comfort.