Jaguar XJ

XJ

Jaguar's vlaggenschip, de perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe.

VANAF

123.110

CO2 EMISSIES gecombineerd g/km

Vanaf 196

BRANDSTOFVERBRUIK gecombineerd l/100 km

Vanaf 7,5

De XJ is een eigentijdse definitie van wat een luxe auto zou moeten zijn. Hij is een indrukwekkende combinatie van schoonheid, luxe en vermogen. Hij biedt een wendbare handling en daarmee een verrassend dynamische rijbeleving. Voor de passagiers biedt het interieur royale ruimte om zich uit te kunnen strekken en ontspannen van elke rit te genieten.

De XJ heeft LED-koplampen en -achterlichten. Geen auto evenaart de schoonheid en het gevoel van de XJ.

BEKIJK HET EXTERIEUR VAN DE XJ

enable.javascript.txt

STIJL EN ÉLÉGANCE

De XJ biedt kwaliteit en vakmanschap in elk oppervlak, elke ronding en elke lijn. Kies uit een programma stijlvolle interieurs, waaronder stoelbekleding in Softgrain geperforeerd en quilted leder in Ivory met bovenzijde dashboard in Ebony, hemelbekleding in Ebony Suedecloth en een interieurafwerking in Gloss Figured Ebony houtfineer.

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE XJ

enable.javascript.txt

KLIK EN ONTDEK

TIK EN ONTDEK

enable.javascript.txt

KLIK EN ONTDEK

TIK EN ONTDEK

STANDARD OF LONG WHEELBASE

Standard Wheelbase (SWB) of Long Wheelbase (LWB), elke XJ is de perfecte ambiance voor werk of vrije tijd. LWB-modellen hebben meer dan een meter beenruimte achterin en een uniek 'limousine' rijgedrag, met gewijzigde afstemming van de luchtvering voor nog meer comfort.

Accolades.

OFFICIEEL UITZONDERLIJK

De XJ heeft de hoogste Total Quality Score ontvangen in het Luxury Car-segment in de Strategic Vision Inc. Total Quality ImpactTM survey 2016. Dit uitgebreide onderzoek meet de algehele eigendomsbeleving door autobezitters te vragen alle aspecten van het kopen, bezitten en rijden van hun auto een cijfer te geven. Alles wordt behandeld: van betrouwbaarheid tot rijplezier en loyaliteit aan het merk. Wij zijn trots dat de XJ werd beoordeeld als 'exceptioneel' door de beste jury die een auto zich kan wensen: de eigenaars.

MEER INFORMATIE

BELANGRIJKE KENMERKEN

 • Jaguar XJ On Road.

  DESIGN IN BEWEGING

  De assertieve styling van de XJ omvat een imposante, verticale grille met rasterdesign, krachtige LED-koplampen en opvallende LED-achterlichten met een onderscheidend pinstripe-design. Zijn krachtige karakter komt tot uiting in de lage, brede houding en lange, strakke taillelijn.

 • INNERLIJKE RUST

  Buitengewoon luxueus: het gehele interieur van de XJ biedt een niveau van vakmanschap waardoor de auto zich onderscheidt. In een XJ reist u niet zomaar, maar geniet u van een klasse apart.

 • KRACHTIG, ALERT, INTELLIGENT

  De XJ biedt een toonaangevende combinatie van prestaties, raffinement en efficiency. De V6 turbodiesel met een vermogen van 221 kW/300 pk staat garant voor een verfijnde rijbeleving. De motor is gecombineerd met een Stop/Start-systeem om het brandstofverbruik en de CO2-emissies van de XJ te reduceren.

 • SCHOONHEID. STERKTE. WENDBAARHEID

  De geheel aluminium carrosserieconstructie van de XJ is niet alleen sterk en stijf, maar ook extreem licht. De 100 procent aluminium, zelfdragende carrosserieconstructie heeft geen enkele lasnaad en is een van de lichtste in zijn klasse. De uitstekende vermogens/gewicht-verhouding verbetert alle aspecten van de prestaties en de zelfdragende constructie biedt extra torsiestijfheid voor nog betere handling en uitstekende veiligheidsvoordelen.

 • ALTIJD IN CONTACT

  Met Remote Premium, standaard voor de XJ, kunt u uw auto op afstand controleren via uw smartphone. Controleer het brandstofniveau, vergrendel uw auto op afstand, stel de perfecte interieurtemperatuur in en vind uw XJ gemakkelijk terug met Remote Beep & Flash. In de auto brengt Touch Pro, het geavanceerde infotainmentsysteem van de XJ, alle belangrijke bedieningselementen en een wereld aan entertainment binnen handbereik.

XJ50 SPECIAL EDITION

Inspiratie uit het verleden, technologieën uit het heden. De Special Edition ter ere van het 50-jarig jubileum is een eerbetoon aan 50 jaar Jaguar XJ en biedt exclusieve designkenmerken en zorgvuldige aandacht voor details.

Jaguar XJ Driving On Road Near Mountains.

XJ ALS ZAKENAUTO

De Jaguar XJ voegt baanbrekende technologieën en verfijnde luxe toe aan uw wagenpark, zodat bestuurders kunnen genieten van nog meer rijplezier. De XJ is ook een aantrekkelijke zakelijke keuze en biedt uitstekende efficiency dankzij zijn Lightweight Aluminium Architecture en krachtige, efficiënte benzine- en dieselmotoren.

Jaguar XJ Driving On City Road.

JAGUAR CARE – JAGUAR RIJDEN MET COMPLETE GEMOEDSRUST

De XJ wordt standaard aangeboden met 3 jaar garantie en 3 jaar gratis onderhoud (tot 100.000 km) en uitgebreide Jaguar Roadside Assistance zonder kilometerbeperking. Wij noemen dit programma Jaguar Care. Daarmee behoren de totale eigendomskosten van de XJ tot de laagste in zijn klasse.

Close up of the jaguar symbol.

ONTDEK HET PROGRAMMA

Bekijk het XJ programma en ontdek uw perfecte combinatie van prestaties, handling en comfort.

xj

Bekijk hier XJ WLTP-waarden.
WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.