Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation
XJ driving on snowy road

VEILIGHEID

Een programma geavanceerde bestuurderondersteunende- en veiligheidssystemen is ontworpen om u tijdens elke reis te beschermen.

De XJ is uitgerust met een programma bestuurderondersteunende systemen die meer bieden dan de som van hun individuele delen, en samenwerken om rijden gemakkelijker en veiliger te maken.

XJ driving at night

ONTWORPEN OM U TE ONDERSTEUNEN

Ongeacht de taak, condities of omgeving kunt u erop vertrouwen dat de XJ alle mogelijke moeite zal doen om u en uw passagiers te ondersteunen en beschermen.

FANTASTISCH LICHT

De krachtige en efficiënte LED-koplampen van de XJ produceren een exceptioneel evenwichtige lichtbundel in een lichtkleur die daglicht benadert, waardoor objecten sneller worden herkend. Deze zijn ook beschikbaar met Adaptive Front Lighting, dat samenwerkt met de besturing, waardoor bochten beter worden verlicht, en het optionele Automatic High Beam Assist dat de koplampen automatisch dimt bij naderende tegenliggers.

KINDERZITJES

Om kinderen veilig mee te kunnen nemen zijn voor de XJ verschillende kinderzitjes beschikbaar. Van babyzitjes tot verhogingskussens voor oudere kinderen, is alle uitrusting ontworpen om gemakkelijk te worden geplaatst, verwijderd en schoongemaakt.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE FUNCTIES

XJ InControl phone

ALTIJD INCONTROL

Protect omvat de functie noodoproep die in geval van een calamiteit automatisch een noodsignaal met exacte positie verstuurt, waardoor alle relevante hulpdiensten snel hulp kunnen bieden. Bij pech onderweg verstuurt Optimised Jaguar Assistance naast uw locatie ook diagnosegegevens, zodat u sneller uw rit kunt vervolgen. De Remote Premium-app stelt u in staat om uw XJ via uw smartphone te controleren. U kunt bijvoorbeeld kijken wat het brandstofniveau is en verifiëren of uw auto wel is afgesloten.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE FUNCTIES

De XJ is het vlaggenschip van Jaguar. Het model is de perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weelderige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.