Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

VEILIGHEID

Een programma geavanceerde bestuurderondersteunende- en veiligheidssystemen is ontworpen om u tijdens elke reis te beschermen.

Overhead shot of Dark Sapphire XJ driving on road

De XJ is uitgerust met een programma bestuurderondersteunende systemen die meer bieden dan de som van hun individuele delen, en samenwerken om rijden gemakkelijker en veiliger te maken.

Carpathian Grey Jaguar XJ drivien over bridge road at night

ONTWORPEN OM U TE ONDERSTEUNEN

Ongeacht de taak, condities of omgeving kunt u erop vertrouwen dat de XJ alle mogelijke moeite zal doen om u en uw passagiers te ondersteunen en beschermen.

FANTASTISCH LICHT

De krachtige en efficiënte LED-koplampen van de XJ produceren een exceptioneel evenwichtige lichtbundel in een lichtkleur die daglicht benadert, waardoor objecten sneller worden herkend. Deze zijn ook beschikbaar met Adaptive Front Lighting1, dat samenwerkt met de besturing, waardoor bochten beter worden verlicht, en het optionele Automatic High Beam Assist1 (AHBA) dat de koplampen automatisch dimt bij naderende tegenliggers.

XJ compatible child seats to keep little ones safe and secure

KINDERZITJES

Om kinderen veilig mee te kunnen nemen zijn voor de XJ verschillende kinderzitjes beschikbaar. Van babyzitjes tot verhogingskussens voor oudere kinderen, is alle uitrusting ontworpen om gemakkelijk te worden geplaatst, verwijderd en schoongemaakt.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE FUNCTIES

Jaguar XJ accessed through InControl App on Mobile phone

ALTIJD INCONTROL

Protect omvat de functie noodoproep die in geval van een calamiteit automatisch een noodsignaal met exacte positie verstuurt, waardoor alle relevante hulpdiensten snel hulp kunnen bieden. Bij pech onderweg verstuurt Optimised Jaguar Assistance naast uw locatie ook diagnosegegevens, zodat u sneller uw rit kunt vervolgen. De Remote Premium-app stelt u in staat om uw XJ via uw smartphone te controleren. U kunt bijvoorbeeld kijken wat het brandstofniveau is en verifiëren of uw auto wel is afgesloten.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE FUNCTIES

De XJ is Jaguar’s ultieme sedan. De perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.

1 Functies en beschikbaarheid kunnen verschillen per land en per uitvoering. Neem contact op met uw Jaguar dealer voor meer informatie.
2
Niet beschikbaar op uitvoeringen met All Wheel Drive. 

Bepaalde functies van InControl zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Sommige functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde periode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde Informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeemwijzigingen/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.