Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INTERIEUR

De XJ biedt uitzonderlijk hoge niveaus van technologie, luxe en comfort: van het 10" touchscreen tot het met de hand afgewerkte houtfineer. Het gehele interieur van de XJ biedt een niveau van vakmanschap waardoor de auto zich onderscheidt.

Play Video

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Het interieur van de XJ is zowel technologisch geavanceerd als uiterst luxueus. De kwaliteit van het vakmanschap in het hele interieur is uitzonderlijk. De XJ biedt ook de nieuwste 'connected' interieurtechnologie om u te informeren en entertainen. Met een uitgebreide keuze uit kleuren, materialen en afwerkingen is het interieur een afspiegeling van het pure en heldere exterieurdesign.

Ivory XJ Interior Design panoramic roof and hand crafted veneers

RUIMTELIJK INZICHT

Binnenin de XJ wordt de indruk van ruimte geaccentueerd door het glazen panoramadak en de baan met de hand afgewerkt houtfineer die rondom door het interieur loopt. Het gevoel van luxe wordt versterkt door spannende sportieve elementen. De ambianceverlichting in Phosphor Blue zorgt voor een elegante finishing-touch. In een XJ reist u niet zomaar, maar geniet u van een klasse apart.

Ivory XJ Interior Design panoramic roof and hand crafted veneers

EEN EXTRA DIMENSIE

De modellen met lange wielbasis geven de luxe van ruimte nog een extra dimensie zonder te raken aan de prachtige lijnen van het stijlvolle exterieur van de XJ. Ze bieden de passagiers achteraan ruim een meter aan beenruimte en creëren daardoor de perfecte omgeving om te werken, te genieten van het ruime assortiment entertainmentsystemen, of gewoon de benen te strekken en tot rust te komen.

Jaguar XJ50 Interior Craftmanship with Jaguar Leaper embossed into headrests

PERFECT VAKMANSCHAP

De hoofdsteunen van de XJ50 zijn voorzien van een gepreegde Jaguar leaper. Het dashboard-intaglio en de armsteun voor zijn ook voorzien van het XJ50-logo en de interieurafwerking in Shadow Walnut houtfineer vormt een rijk contrast in het interieur.

XJ rear entertainent system with 10inch HD screens, remote control

ZORGVULDIGE AANDACHT VOOR DETAIL

De royale interieurruimte achterin de XJ is ontworpen om de inzittenden te verwennen. Het kan nog exclusiever worden gemaakt met individuele, uitklapbare 10" HD-schermen en een middenarmsteun met bediening van multimedia en zitplaatsen achterin, plus handige opbergruimte. Wegklapbare werktafeltjes, LED leeslampjes, voetsteunen en elektrisch bediende zonneschermen voor de zijruiten achterin zijn eveneens beschikbaar voor comfort, gebruiksgemak en privacy.

INTERIEUR

Jaguar XJ diamond quilted leather seat design

DIAMOND QUILTED GESTIKT LEDER

Op de XJ Portfolio, Autobiography en XJ50 heeft de lederen bekleding een geraffineerd Diamond Quilted stikpatroon voor een extra gevoel van luxe.

TECHNOLOGIE ONDER U

De multifunctionele stoelen van de XJ geven u complete controle over uw persoonlijke comfort. Beide voorstoelen zijn elektrisch verstelbaar, zodat de perfecte zitpositie met een druk op de knop kan worden ingesteld. Zelfs na vele uren achter het stuur van de XJ, stapt u fris en alert uit.

PANORAMISCH UITZICHT

Het uitzicht vanuit de XJ is exceptioneel: een warmtewerend, glazen panoramadak loopt van voor naar achter door tot boven de achterste zitplaatsen. Dit dak filtert UV-straling uit en baadt het interieur in natuurlijk daglicht, waardoor het nog lichter en ruimer aanvoelt. Dankzij het getinte glas creëert het ook een gevoel van privacy.

XJ personalised leather swatches

PERSOONLIJKE LUXE

Het interieur van de XJ is zowel eigentijds als luxueus, en is gecreëerd om de zintuigen te prikkelen. U kunt het interieur personaliseren dankzij de uitgebreide keuze uit materialen en afwerkingen die voldoen aan uw strenge eisen. Grote vlakken zacht en soepel leder en prachtige fineersoorten geven de XJ zijn markante, luxueuze uitstraling.

De XJ is Jaguar’s ultieme sedan. De perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.

* Functies en beschikbaarheid kunnen verschillen per land en per uitvoering. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie.