Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

Play Video

INTERIEUR

De XJ biedt uitzonderlijke niveaus van technologie, luxe en comfort, van het 10,2" touchscreen, nu standaard voor het hele programma, tot het met de hand afgewerkte houtfineer. Het gehele interieur van de XJ biedt een niveau van vakmanschap waardoor de auto zich onderscheidt.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Het interieur van de XJ is al even technologisch geavanceerd als het luxueus is. De kwaliteit van het vakmanschap in het interieur van de XJ onderscheidt zich door een uitgebreid programma kleuren, materialen en afwerkingen. Daarmee is het interieur een afspiegeling van het pure en heldere exterieurontwerp. De XJ biedt ook de laatste connected technologie om u geïnformeerd en entertained te houden.

XJ interior seating in cream

RUIMTELIJK INZICHT

Binnenin de XJ wordt de indruk van ruimte geaccentueerd door het glazen panoramadak en de baan met de hand afgewerkt houtfineer die rondom door het interieur loopt. Het gevoel van luxe wordt versterkt door spannende sportieve elementen. De ambianceverlichting in Phosphor Blue zorgt voor een elegante finishing-touch. In een XJ reist u niet zomaar, maar geniet u van een klasse apart.

XJ rear interior seating

EEN EXTRA DIMENSIE

De modellen met lange wielbasis geven de luxe van ruimte nog een extra dimensie zonder te raken aan de prachtige lijnen van het stijlvolle exterieur van de XJ. Ze bieden de passagiers achteraan ruim een meter aan beenruimte en creëren daardoor de perfecte omgeving om te werken, te genieten van het ruime assortiment entertainmentsystemen, of gewoon de benen te strekken en tot rust te komen.

ZORGVULDIGE AANDACHT VOOR DETAIL

De royale interieurruimte achterin de XJ is ontworpen om de inzittenden te verwennen. Het kan nog exclusiever worden gemaakt met individuele, uitklapbare 10,2" HD-schermen en een middenarmsteun met bediening van multimedia en zitplaatsen achterin, plus handige opbergruimte. Wegklapbare werktafeltjes, LED leeslampjes, voetsteunen en elektrisch bediende zonneschermen voor de zijruiten achterin zijn eveneens beschikbaar voor comfort, gebruiksgemak en privacy.

INTERIEUR

DIAMOND QUILTED GESTIKT LEDER

Op de XJ Portfolio en XJ Autobiography heeft de lederen bekleding een geraffineerd Diamond Quilted stikpatroon voor een extra gevoel van luxe.

TECHNOLOGIE ONDER U

De multifunctionele stoelen van de XJ geven u complete controle over uw persoonlijke comfort. Beide voorstoelen zijn elektrisch verstelbaar, zodat de perfecte zitpositie met een druk op de knop kan worden ingesteld. Zelfs na vele uren achter het stuur van de XJ, stapt u fris en alert uit.

PANORAMISCH UITZICHT

Het uitzicht vanuit de XJ is exceptioneel: een warmtewerend, glazen panoramadak loopt van voor naar achter door tot boven de achterste zitplaatsen. Dit dak filtert UV-straling uit en baadt het interieur in natuurlijk daglicht, waardoor het nog lichter en ruimer aanvoelt. Dankzij het getinte glas creëert het ook een gevoel van privacy.

XJ personalised leather swatches

PERSONALISED LUXURY

XJ’s cabin is both contemporary and luxurious, created to excite the senses. You can personalise the interior with a choice of materials and finish to meet your exacting standards. Vast expanses of glove-soft leather and beautiful veneers give XJ its distinctive, luxurious atmosphere.

De XJ is het vlaggenschip van Jaguar. Het model is de perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weelderige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.