Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INTERIEURTECHNOLOGIE

De geavaceerde bestuurderondersteunende systemen van de XJ houden u veilig, verbonden en entertained.

Jaguar XJ advanced in car technology systems

De XJ is standaard uitgerust met Jaguar's geavanceerde Touch Pro infotainmentsysteem. Alert, intuïtief en naadloos geïntegreerd – Jaguar biedt oplossingen die op innovatieve wijze uw rijbeleving verbeteren.

Play Video

CONNECTED CAR

Alle uitvoeringen van de XJ zijn uitgerust met Touch Pro, Jaguar's state-of-the-art infotainmentsysteem. Dit systeem integreert naadloos met uw smartphone en biedt zo een programma diensten die uw rijbeleving verbeteren doordat u onderweg complete connectivity geniet.

CONNECTED CAR

Alle uitvoeringen van de XJ zijn uitgerust met Touch Pro, Jaguar's state-of-the-art infotainmentsysteem. Dit systeem integreert naadloos met uw smartphone en biedt zo een programma diensten die uw rijbeleving verbeteren doordat u onderweg complete connectivity geniet.

Jaguar XJ touchscreen control

TOUCHSCREEN-BEDIENING

Het touchscreen is het commandocentrum van de Jaguar XJ. Deze sterk intuïtieve multi-touch interface kan worden gepersonaliseerd en kan worden gebruikt met bekende smartphone- en tablet-commando's, zoals tik, swipe, stretch en pinch-to-zoom voor snelle en nauwkeurige bediening.

Jaguar XJ Virtual Intrsument DisplaY

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Het virtuele high-definition Interactive Driver Display van de XJ brengt informatie tot leven. Hierbij vervangt een 12,3'' HD TFT-display het conventionele instrumentenpaneel. Dit krachtige, multi-layer, virtuele display combineert een gebruiksvriendelijke grafische interface met een geavanceerde functionaliteit om het rijplezier verder te vergroten. U kunt kiezen uit vier voorgeprogrammeerde displaythema's of full-screen navigatie met 3D-kaarten.

XJ rear entertainent system with 10inch HD screens

REAR SEAT ENTERTAINMENT

Het optionele Rear Seat Entertainment (RSE) systeem biedt twee individueel bruikbare 10" HD-schermen. De 16:9 beeldverhouding betekent dat ze perfect zijn afgestemd op het full-screen bekijken van films. En aangezien het systeem is uitgerust met draadloze hoofdtelefoons en afstandsbediening, maar ook met USB- en HDMI-poorten die verschillende tablets en smartphones ondersteunen, kan de XJ iedereen probleemloos verbonden houden met de buitenwereld.

Jaguar XJ Meridian Audio Sound System Map

MERIDIANTM AUDIOSYSTEMEN

Jaguar en Meridian, Britse merken die bekendstaan om hun design, innovaties en prestaties, zijn de perfecte samenwerking aangegaan om u een audiobeleving van concertkwaliteit te bieden. Meridian’s algoritme biedt u en uw passagiers een audiobeleving die altijd van de allerhoogste kwaliteit is.

ONTDEK MERIDIAN
Black Jaguar XJ driven on city road at night

EXTRA BEVEILIGING

De XJ is ontworpen voor maximum beveiliging bij stilstand en tijdens het rijden. Een alarmsysteem en startonderbreker zijn standaard. U kunt de afstandsbediening gebruiken om uw XJ te vergrendelen en supervergrendelen. Bij Keyless Entry kunt u dit ook doen via een subtiel knopje op de portiergrepen. U kunt programmeren dat bij wegrijden de portieren automatisch vergrendelen bij een vooraf ingestelde snelheid.

De XJ is Jaguar’s ultieme sedan. De perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.

Bepaalde functies van InControl zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Sommige functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde periode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde Informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeemwijzigingen/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.