Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation
in_car_technolgy-MODEL-DISPLAY-desktop-1366x650.jpg

INTERIEURTECHNOLOGIE

De geavaceerde bestuurderondersteunende systemen van de XJ houden u veilig, verbonden en entertained.

Elke XJ is standaard uitgerust met Touch Pro*, Jaguar's snelste en meest geavanceerde infotainmentsysteem ooit. Kies Connect Pro* en voeg een uitgebreid pakket diensten* toe om de capaciteiten van Touch Pro nog verder te vergroten.

Play Video

CONNECTIVITY

Alle uitvoeringen van de XJ zijn uitgerust met Touch Pro, Jaguar's state-of-the-art infotainmentsysteem. Aangestuurd door een Intel quad core System on a Chip (SOC) tilt dit het concept van de 'connected car' naar een nieuw niveau. Dit systeem integreert naadloos met uw smartphone en biedt zo een programma diensten die uw rijbeleving verbeteren doordat u onderweg complete connectivity geniet.

XJ touchscreen control

TOUCHSCREEN-BEDIENING

Het touchscreen is het commandocentrum van de Jaguar XJ. Deze nieuwe, sterk intuïtieve multi-touch interface kan worden gepersonaliseerd en kan worden gebruikt met bekende smartphone- en tablet-commando's, zoals tik, swipe, stretch en pinch voor snelle en nauwkeurige bediening.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Het virtuele high-definition Interactive Driver Display van de XJ brengt informatie tot leven. Hierbij vervangt een 12,3'' HD TFT-display het conventionele instrumentenpaneel. Dit krachtige, multi-layer, virtuele display combineert een gebruiksvriendelijke grafische interface met een geavanceerde functionaliteit om het rijplezier verder te vergroten. U kunt kiezen uit vier voorgeprogrammeerde displaythema's of full-screen navigatie met 3D-kaarten - al naar gelang uw persoonlijke voorkeur.

REAR SEAT ENTERTAINMENT

Het optionele Rear Seat Entertainment (RSE) systeem biedt twee individueel bruikbare 10,2" HD-schermen. De 16:9 beeldverhouding betekent dat ze perfect zijn afgestemd op het full-screen bekijken van films. En aangezien het systeem is uitgerust met draadloze hoofdtelefoons en afstandsbediening, maar ook met USB- en HDMI-poorten die verschillende tablets en smartphones ondersteunen, kan de XJ iedereen probleemloos verbonden houden met de buitenwereld.

XJ meridian audio system

MERIDIANTM AUDIOSYSTEMEN

Jaguar en Meridian, Britse merken die bekendstaan om hun design, innovaties en prestaties, zijn de perfecte samenwerking aangegaan om u een audiobeleving van concertkwaliteit te bieden. Meridian’s algoritme biedt u en uw passagiers een audiobeleving die altijd van de allerhoogste kwaliteit is.

ONTDEK MERIDIAN
XJ driving on open road

EXTRA BEVEILIGING

De XJ is ontworpen voor maximum beveiliging bij stilstand en tijdens het rijden. Een alarmsysteem en startonderbreker zijn standaard. U kunt de afstandsbediening gebruiken om uw XJ te vergrendelen en supervergrendelen. Bij Keyless Entry kunt u dit ook doen via een subtiel knopje op de portiergrepen. U kunt programmeren dat bij wegrijden de portieren automatisch vergrendelen bij een vooraf ingestelde snelheid.

De XJ is het vlaggenschip van Jaguar. Het model is de perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weelderige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.

* Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een micro-SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.