Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INTERIEURTECHNOLOGIE

De geavaceerde bestuurderondersteunende systemen van de XJ houden u veilig, verbonden en entertained.

De XJ is uitgerust met een programma standaard of optionele InControl- en bestuurderondersteunde systemen, die rijden gemakkelijker en veiliger maken. Elke XJ is ook standaard uitgerust met InControl Touch Pro*, Jaguar's snelste en meest geavanceerde infotainmentsysteem ooit. En met InControl Touch Pro kunt u kiezen om InControl Connect Pro* toe te voegen, dat een uitgebreid pakket Pro Services* biedt, waarmee de capaciteiten van InControl Touch Pro nog verder worden uitgebreid.

CONNECTIVITY

Alle uitvoeringen van de XJ zijn uitgerust met InControl Touch Pro, Jaguar's state-of-the-art infotainmentsysteem. Aangestuurd door een Intel quad core System on a Chip (SOC) tilt dit het concept van de 'connected car' naar een nieuw niveau. Dit systeem integreert naadloos met uw smartphone en biedt zo een programma diensten die uw rijbeleving verbeteren doordat u onderweg complete connectivity geniet.

TOUCHSCREEN BEDIENING

Het touchscreen is het commandocentrum van de Jaguar XJ. Deze nieuwe, sterk intuïtieve multi-touch interface kan worden gepersonaliseerd en kan worden gebruikt met bekende smartphone- en tablet-commando's, zoals tik, swipe, stretch en pinch voor snelle en nauwkeurige bediening.

VIRTUEEL INSTRUMENTENPANEEL

Het virtuele high-definition instrumentenpaneel van de XJ brengt informatie tot leven. Hierbij vervangt een 12,3'' HD TFT-display het conventionele instrumentenpaneel. Dit krachtige, multi-layer, virtuele display combineert een gebruiksvriendelijke grafische interface met een geavanceerde functionaliteit om het rijplezier verder te vergroten. U kunt kiezen uit vier voorgeprogrammeerde displaythema's of full-screen navigatie met 3D-kaarten – al naar gelang uw persoonlijke voorkeur.

REAR SEAT ENTERTAINMENT

Het optionele Rear Seat Entertainment (RSE) systeem biedt twee individueel bruikbare 10,2" HD-schermen. De 16:9 beeldverhouding betekent dat ze perfect zijn afgestemd op het full-screen bekijken van films. En aangezien het systeem is uitgerust met draadloze hoofdtelefoons en afstandsbediening, maar ook met USB- en HDMI-poorten die verschillende tablets en smartphones ondersteunen, kan de XJ iedereen probleemloos verbonden houden met de buitenwereld.

MERIDIANTM AUDIOSYSTEMEN

Jaguar en Meridian, Britse merken die bekendstaan om hun design, innovaties en prestaties, zijn de perfecte samenwerking aangegaan om u een audiobeleving van concertkwaliteit te bieden. Meridian’s algoritme biedt u en uw passagiers een audiobeleving die altijd van de allerhoogste kwaliteit is.

MEER INFORMATIE

BESTUURDERONDERSTEUNENDE FUNCTIES

EXTRA BEVEILIGING

De XJ is ontworpen voor maximum beveiliging bij stilstand en tijdens het rijden. Een alarmsysteem en startonderbreker zijn standaard. U kunt de afstandsbediening gebruiken om uw XJ te vergrendelen en supervergrendelen. Bij Keyless Entry kunt u dit ook doen via een subtiel knopje op de portiergrepen. U kunt programmeren dat bij wegrijden de portieren automatisch vergrendelen bij een vooraf ingestelde snelheid.

De XJ is het vlaggenschip van Jaguar. Het model is de perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weelderige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.

*Bepaalde functies van InControl zijn mogelijk optioneel, afhankelijk van de markt en aandrijflijn. Raadpleeg uw landspecifieke Jaguar website of lokale Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden in uw land. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en bijbehorend datacontract. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.