Machtig, elegant en krachtig. De gestroomlijnde vorm van de XJ is ontworpen voor optimale aërodynamische efficiency. Deze reduceert luchtweerstand tot een minimum en verbetert acceleratie, brandstofverbruik en CO2‑emissies.

BELANGRIJKE KENMERKEN

 • INTELLIGENTIE IN BEWEGING

  In de XJ komen design en techniek tot leven. De voorzijde van de auto oogt krachtig en assertief, met een imposante verticale grille met rasterdesign. Aan weerszijden van de grille bevinden zich energiezuinige LED-koplampen met Jaguar's unieke 'Double J'-dagrijverlichting.

 • Jaguar XJ Rear Light.

  DIRECT HERKENBAAR VANUIT ELKE HOEK

  Aan de achterzijde accentueren markante achterlichten met karakteristieke 'J' LED-achterlichten en ellipsvormige uitlaatpijpen de kracht en wendbaarheid van de XJ.

 • BUMPERDESIGN

  De XJ50 heeft XJ Autobiography-bumpers voor en achter om zijn assertieve stijl te benadrukken. De voorbumper wordt verder verfraaid met luchtinlaten in Chrome, die prachtig aansluiten bij de grille in Black.

 • Jaguar XJ Driving On Road Near Water.

  ZWEVENDE DAKLIJN

  De achterruit van de XJ loopt naadloos door in de flanken om een zwevende daklijn te creëren die het lange, lage en brede silhouet benadrukt.

XJ R-SPORT

De XJ R-Sport onderscheidt zich door dynamische stylingelementen, inclusief grille en achterskirt in Gloss Black, frontsplitter, 'R'-style dorpels en achterspoiler.

/

De XJ is Jaguar’s ultieme sedan. De perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.