Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

EXTERIEUR

De XJ biedt het summum van luxe. De XJ biedt een enorme keuzevrijheid in lakkleuren en lichtmetalen velgen, inclusief de exclusieve XJ50-velg 5-Split Spoke 'Style 5045' in Gloss Black & Diamond Turned Finish.

Dark Sapphire Jaguar XJ driving on Road

Machtig, elegant en krachtig. De gestroomlijnde vorm van de XJ is ontworpen voor optimale aërodynamische efficiency. Deze reduceert luchtweerstand tot een minimum en verbetert acceleratie, brandstofverbruik en CO2‑emissies.

Dark Sapphire XJ driving on road

MAAK EEN STATEMENT

Een rijdende XJ is een prachtig gezicht. Ook stilstaand trekt de XJ bewonderende blikken. Zijn krachtige karakter spreekt uit de lage, brede houding en de lange, strakke taillelijn. Met zijn fusie van dynamische lijnen en verfijnde élégance voldoet de XJ aan de Jaguar merkwaarden van krachtig, dynamisch en puur design.

INTELLIGENTIE IN BEWEGING

In de XJ komen design en techniek tot leven. De voorzijde van de auto oogt krachtig en assertief, met een imposante verticale grille met rasterdesign. Aan weerszijden van de grille bevinden zich energiezuinige LED-koplampen met Jaguar's unieke 'Double J'-dagrijverlichting.

XJ detailed rear light

DIRECT HERKENBAAR VANUIT ELKE HOEK

Aan de achterzijde accentueren markante achterlichten met karakteristieke 'J' LED-achterlichten en ellipsvormige uitlaatpijpen de kracht en wendbaarheid van de XJ.

Jaguar XJ50 Autobiography Assertive Style Bumper with Chrome Grille

BUMPERDESIGN

De XJ50 heeft XJ Autobiography-bumpers voor en achter om zijn assertieve stijl te benadrukken. De voorbumper wordt verder verfraaid met luchtinlaten in Chrome, die prachtig aansluiten bij de grille in Black.

ONTDEK DE XJ50
Side View of Jaguar XJ

ZWEVENDE DAKLIJN

De achterruit van de XJ loopt naadloos door in de flanken om een zwevende daklijn te creëren die het lange, lage en brede silhouet benadrukt.

XJ front grille in black

XJ R-SPORT

De XJ R-Sport onderscheidt zich door dynamische stylingelementen, inclusief grille en achterskirt in Gloss Black, frontsplitter, 'R'-style dorpels en achterspoiler.

BEKIJK XJ R-SPORT

De XJ is Jaguar’s ultieme sedan. De perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.