Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation
XJ at night

EXTERIEUR

Met zijn fusie van dynamische lijnen en verfijnde élégance voldoet hij aan Jaguar's esthetische merkwaarden van schoonheid, essentie en eenvoud.

Machtig, elegant en krachtig. De gestroomlijnde vorm van de XJ is ontworpen voor optimale aërodynamische efficiency. Deze reduceert luchtweerstand tot een minimum en verbetert acceleratie, brandstofverbruik en CO2‑emissies.

XJ rear on road

MAAK EEN STATEMENT

Een rijdende XJ is een prachtig gezicht. Ook stilstaand trekt de XJ bewonderende blikken. Zijn krachtige karakter spreekt uit de lage, brede houding en de lange, strakke taillelijn. Met zijn fusie van dynamische lijnen en verfijnde élégance voldoet de XJ aan de Jaguar merkwaarden van krachtig, dynamisch en puur design.

INTELLIGENCE IN MOTION

In de XJ komen design en techniek tot leven. De voorzijde van de auto oogt krachtig en assertief, met een imposante verticale grille met rasterdesign. Aan weerszijden van de grille bevinden zich energiezuinige LED-koplampen met Jaguar's unieke 'Double J'-dagrijverlichting.

DIRECT HERKENBAAR VANUIT ELKE HOEK

Aan de achterzijde accentueren markante achterlichten met karakteristieke 'J' LED-achterlichten en ellipsvormige uitlaatpijpen de kracht en wendbaarheid van de XJ.

ZWEVENDE DAKLIJN

De achterruit van de XJ loopt naadloos door in de flanken om een zwevende daklijn te creëren die het lange, lage en brede silhouet benadrukt.

XJ front grille in black

XJ R-SPORT

De XJ R-Sport onderscheidt zich door dynamische stylingelementen, inclusief grille en achterskirt in Gloss Black, frontsplitter, 'R'-style dorpels en achterspoiler.

De XJ is het vlaggenschip van Jaguar. Het model is de perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weelderige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.