Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

JAGUAR GEAR ACCESSOIRES

Stem uw XJ af op uw lifestyle. Maak een keuze uit het uitgebreide programma praktische en stijlvolle accessoires.

Play Video

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Maak uw XJ helemaal persoonlijk door te kiezen voor extra stijl, functionaliteit of veelzijdigheid met de accessoires uit het officiële Jaguar accessoiresprogramma, beschikbaar bij uw Jaguar dealer.

Jaguar Accessory iPad Holder

COMFORT

Voeg een personal touch toe aan het luxueuze interieur van de XJ, met een keuze uit het programma zorgvuldig gecreëerde accessoires.

Jaguar Accessories Coat Hanger for Headrest

COMFORTACCESSOIRES

Click and Go-accessoires zijn ontworpen om u en uw passagiers nog meer gebruiksgemak te bieden. Het programma omvat onder meer de Jaguar iPad-houder, waarmee achterpassagiers onderweg kunnen genieten van handsfree entertainment. Voor formele gelegenheden kiest u wellicht voor de Jaguar kledinghanger om overhemden en jasjes kreukvrij mee te kunnen nemen.

CONFIGUREREN
Jaguar Script Illuminated Treadplates

STYLE

Geef uw XJ een meer individuele stijl met deze accessoires.

Jaguar Growler Wheel Nuts

STIJLACCESSOIRES

Accessoires omvatten: dorpellijsten met verlichting en Growler wielmoeren om uw XJ een fraaie finishing touch te geven.

CONFIGUREREN
utility_pack_xj_accessories_MODEL-DISPLAY-desktop-1366x600.jpg

GEBRUIKSGEMAK

Praktische accessoires die u helpen om nog meer uit uw XJ te halen.

GEBRUIKSGEMAK-ACCESSOIRES

Accessoires zijn onder meer: Het sneeuw-tractiesysteem en de sneeuw-tractiehulp voor noodgevallen zorgen voor goede grip bij rijden op sneeuw, modder of ijzel.

CONFIGUREREN

Selecteer een XJ model en voeg daarna opties en accessoires toe wanneer u uw eigen, perfecte XJ bouwt met onze configurator. Wanneer u uw XJ nog verder wilt personaliseren, kunt u onze online accessoirescatalogus bekijken.