Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

Play Video

JAGUAR GEAR ACCESSOIRES

Stem uw XJ af op uw lifestyle. Maak een keuze uit het uitgebreide programma praktische en stijlvolle accessoires.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Maak uw XJ helemaal persoonlijk door te kiezen voor extra stijl, functionaliteit of veelzijdigheid met de accessoires uit het officiële Jaguar accessoiresprogramma, beschikbaar bij uw Jaguar dealer.

Jaguar XJ finely crafted accessories

COMFORT

Voeg een personal touch toe aan het luxueuze interieur van de XJ, met een keuze uit het programma zorgvuldig gecreëerde accessoires.

Jaguar XJ  COMFORT ACCESSORIES

COMFORT ACCESSOIRES

Accessoires zijn onder meer: De Jaguar iPad-houder die wordt gemonteerd aan de achterzijde van de hoofdsteunen van de voorstoelen. Ook de Jaguar kledinghanger wordt eenvoudig en veilig aan de achterzijde van de voorste hoofdsteunen bevestigd.

CONFIGUREER UW XJ
style_pack_xj_accessories_MODEL-DISPLAY-desktop-1366x600.jpg

STYLE

Geef uw XJ een meer individuele stijl met deze accessoires.

STYLING-ACCESSOIRES

Tot de accessoires behoren: Dorpellijsten met verlichting, Growler wielmoeren en buitenspiegelkappen in Chrome om uw XJ een subtiele finishing touch te geven.

CONFIGUREER
utility_pack_xj_accessories_MODEL-DISPLAY-desktop-1366x600.jpg

GEBRUIKSGEMAK

Praktische accessoires die u helpen om nog meer uit uw XJ te halen.

GEBRUIKSGEMAK-ACCESSOIRES

Accessoires zijn onder meer: Het sneeuw-tractiesysteem en de sneeuw-tractiehulp voor noodgevallen zorgen voor goede grip bij rijden op sneeuw, modder of ijzel.

CONFIGUREER UW XJ

Selecteer een XJ model en voeg daarna opties en accessoires toe wanneer u uw eigen, perfecte XJ bouwt met onze configurator. Wanneer u uw XJ nog verder wilt personaliseren, kunt u onze online accessoirescatalogus bekijken.