Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XF S SPORTBRAKE

De XF op zijn spannendst en meest prestatiegericht. XF met V6-prestaties.

MODEL_DISPLAY_XFSB_18MY_S_1366x650_jpg

VANAF

€ 90.880

  • CO2 EMISSIES g/km
  • Vanaf 149 voor automatische transmissie
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • Vanaf 5,9 met automatische transmissie

De XF S combineert V6-vermogen en sportieve luxe in een adembenemende stijl. Geniet van precieze handling, dankzij de uitstekende rijkwaliteit van Adaptive Dynamics met Configurable Dynamics. De assertieve S carrosseriestyling sluit perfect aan op de prestaties en onderscheidt zich door rode remklauwen, 19" lichtmetalen velgen, dubbele uitlaatpijpen, een ranke achterspoiler en is gecombineerd met een unieke interieurstyling.

S_XF_16MY_185_LHD-desktop-1366x768.jpg

SPORTIEVE LUXE

DE XF S biedt luxe met sportauto-stijl. De sportstoelen in Taurus leder en Suedecloth, de metalen dorpellijsten en het multifunctionele stuurwiel zijn allemaal voorzien van de exclusieve 'S'-badge.

ADAPTIVE DYNAMICS

Voor maximum comfort en precieze controle stemt Adaptive Dynamics de elektronisch gestuurde schokdempers continu af om de wielophanging van de XF te optimaliseren. Het analyseert stuurhandelingen tot 500 keer per seconde en carrosseriebewegingen tot 100 keer per seconde. Daarnaast worden continu andere commando's van de bestuurder gemeten om de perfecte onderstelafstemming te bieden voor zowel de betreffende rijomstandigheden als de wensen van de bestuurder.

SPORTIEVE STYLING

Met zijn krachtige exterieur- en interieurstyling heeft de XF S het design dat past bij zijn prestaties. De S carrosseriestyling voegt een krachtig accent toe aan de reeds dynamische vorm van de XF. en omvat een sport voorbumper, achterspoiler en dorpels in Gloss Black. In het interieur zorgen sportstoelen en interieurafwerking in Dark Hex aluminium voor een nadrukkelijk sportief gevoel.

MACHTIG VERMOGEN

De 3.0 liter V6 twin-turbo dieselmotor biedt ongekend hoge vermogens- en koppelwaarden, plus een uitzonderlijke souplesse. De motor maakt gebruik van twee parallel geplaatste, sequentiële turbocompressoren - een innovatief concept van Jaguar Land Rover – zodat het vermogen bij elk toerental soepel en direct beschikbaar is. Daarnaast zorgt een tweetraps vloeistofkoeling voor een lager energieverbruik.

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE XF SPORTBRAKE-MODELLEN

CREËER UW EIGEN XF

De XF biedt een uitgebreid programma exterieur- en interieur accessoires, zodat u de auto volledig kunt aanpassen aan uw stijl en lifestyle.

CONFIGUREER UW XF

Creëer een XF die perfect past bij uw lifestyle, rijstijl en persoonlijke smaak.

build_X260_18MY_043_JDX_EXT-desktop-1366x769.jpg