Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XF R-SPORT SPORTBRAKE

Krachtig en assertief. Onmiskenbaar sportieve exterieur- en interieuruitvoering.

MODEL_DISPLAY_XFSB_18MY_R-SPORT_1366x650_jpg

VANAF

€ 60.610

  • CO2 EMISSIES g/km
  • Vanaf 118 voor handgeschakelde transmissie
  • Vanaf 119 voor automatische transmissie
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • Vanaf 4,5 met handgeschakelde transmissie
  • Vanaf 4,5 met automatische transmissie

De XF R-Sport is een krachtige expressie van het sportieve karakter van de XF. De krachtige exterieurstyling draagt bij aan het markante design van de XF en de sportief afgestemde wielophanging* biedt een precieze handling en betrokken rijgevoel.

* alleen beschikbaar i.c.m. 200 en 250 pk 2.0 liter Ingenium benzinemotoren met RWD en 180 en 240 pk Ingenium dieselmotoren met RWD.

RSPORT_XF_16MY_071_LHD-desktop-1366x768.jpg

GEÏNSPIREERD DOOR PRESTATIES

De sportieve persoonlijkheid van de XF wordt weerspiegeld door zijn interieur. Een unieke interieurafwerking in Dark Morse Aluminium loopt boven over het dashboard, terwijl belangrijke designdetails zijn voorzien van R-Sport badges en styling, en zo zorgen voor een markante stijl.

SPORT INTERIEUR

Sportiviteit in combinatie met de luxe en het raffinement van de XF. Ergonomisch gevormde sportstoelen met bekleding in Taurus leder en Technical Mesh stof bieden perfecte ondersteuning op lange ritten en houden u stevig op uw plaats in snel genomen bochten. R-Sport dorpellijsten en R-Sport badge op het stuurwiel benadrukken het sportieve karakter van de auto.

SPORTIEF EXTERIEUR

Het exterieur van de R-Sport heeft een krachtige visuele uitstraling. De karakteristieke uitstraling is te danken aan de unieke carrosseriestyling met sport voorbumper, R-Sport dorpels in carrosseriekleur, achterspoiler en R-Sport badges op de powervents in de voorspatborden.

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE XF SPORTBRAKE-MODELLEN

CREËER UW EIGEN XF

De XF biedt een uitgebreid programma exterieur- en interieur accessoires, zodat u de auto volledig kunt aanpassen aan uw stijl en lifestyle.

CONFIGUREER UW XF

Creëer een XF die perfect past bij uw lifestyle, rijstijl en persoonlijke smaak.

build_X260_18MY_043_JDX_EXT-desktop-1366x769.jpg