Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XF PRESTIGE SPORTBRAKE

Til luxe naar een nog hoger niveau met eigentijdse materialen en het allerbeste vakmanschap.

MODEL_DISPLAY_XFSB_18MY_PRESTIGE_1366x650_jpg

VANAF

€ 59.710

  • CO2 EMISSIES g/km
  • Vanaf 118 voor handgeschakelde transmissie
  • Vanaf 119 voor automatische transmissie
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • Vanaf 4,5 met handgeschakelde transmissie
  • Vanaf 4,5 met automatische transmissie

De XF Prestige biedt stijlvolle luxe. Combineer de stoelbekleding in Grained leder met een van de zorgvuldig gecreëerde interieurafwerkingen. De ambianceverlichting vervolmaakt het elegante interieur. Bi-Xenon koplampen met J-blade LED dagrijverlichting accentueren het dynamische exterieur.

PRESTIGE_XF_16MY_072_LHD-desktop-1366x768.jpg

EIGENTIJDSE LUXE

Geniet van extra luxe in de XF Prestige. 10-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen bieden comfort en veelzijdige functionaliteit, terwijl ambianceverlichting in Phosphor Blue het eigentijdse vakmanschap accentueert.

LEDEREN INTERIEUR

De XF Prestige biedt stoelbekleding in Taurus leder, beschikbaar in verschillende tinten, en is uitgerust met een met zacht generfd leder bekleed stuurwiel, voor een hoogwaardig en luxueus gevoel.

KRACHTIGE XENON KOPLAMPEN

De krachtige en zeer lichtsterke Bi-Xenon koplampen zorgen voor een uitstekende verlichting van de weg bij zowel dim- als grootlicht. Zo wordt rijden in het donker nog minder inspannend en veiliger. De geïntegreerde J-blade LED-dagrijverlichting geeft de XF Prestige een markante visuele signatuur. Hogedruk koplampsproeiers zijn inbegrepen.

AMBIANCEVERLICHTING

Het interieur komt tot leven door de zorgvuldig gepositioneerde ambianceverlichting in Phosphor Blue, die belangrijke designdetails en functies accentueert om een rijk visueel effect te creëren.

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE XF SPORTBRAKE-MODELLEN

CREËER UW EIGEN XF

De XF biedt een uitgebreid programma exterieur- en interieur accessoires, zodat u de auto volledig kunt aanpassen aan uw stijl en lifestyle.

CONFIGUREER UW XF

Creëer een XF die perfect past bij uw lifestyle, rijstijl en persoonlijke smaak.

build_X260_18MY_043_JDX_EXT-desktop-1366x769.jpg