Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XF PORTFOLIO SPORTBRAKE

Het hoogtepunt van XF luxe en vakmanschap.

VANAF

€ 62.110

  • CO2 EMISSIES g/km
  • Vanaf 118 voor handgeschakelde transmissie
  • Vanaf 119 voor automatische transmissie
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • Vanaf 4,5 met handgeschakelde transmissie
  • Vanaf 4,5 met automatische transmissie

De Portfolio is de meest luxueuze XF. Het ranke exterieur van de XF wordt standaard geaccentueerd door 18" lichtmetalen velgen. In het interieur zijn materialen van de allerhoogste kwaliteit zorgvuldig en met aandacht voor detail verwerkt om een interieur met superieure stijl en comfort te creëren.

ELEGANT INTERIEUR

Geef uitdrukking aan uw smaak en stijl met de ruime keuzemogelijkheden voor de XF. Neem plaats in uw perfecte interieur, met de premium luxe van Windsor lederen stoelbekleding.

WINDSOR LEDEREN INTERIEUR

Windsor leder wordt gebruikt voor de geplooide stoelbekleding van de XF Portfolio en voor de afwerking van het dashboard. Dit soepele, hoogwaardige, zacht generfde leder biedt het allerhoogste comfort. Er is keuze uit vijf kleuren voor de stoelbekleding.

10-VOUDIG VERSTELBARE VOORSTOELEN

De XF Portfolio beschikt over 10-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen met lederen bekleding. De memoryfunctie* kan de bestuurdersstoel, buitenspiegels en stuurkolom laten terugkeren naar geprogrammeerde rijposities.

* Memoryfunctie bestuurdersstoel alleen beschikbaar met 10-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen.

LUXUEUZE KEUZEMOGELIJKHEDEN

Maak een keuze uit het programma zorgvuldig afgewerkte interieurafwerkingen in elegant hout, eigentijds aluminium of sportief carbon fibre. Of kies voor hemelbekleding in Suedecloth of bekleding in Windsor leder.

De afbeelding toont het optionele InControl Touch Pro touchscreen

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE XF SPORTBRAKE-MODELLEN

CREËER UW EIGEN XF

De XF biedt een uitgebreid programma exterieur- en interieur accessoires, zodat u de auto volledig kunt aanpassen aan uw stijl en lifestyle.

CONFIGUREER UW XF

Creëer een XF die perfect past bij uw lifestyle, rijstijl en persoonlijke smaak.