Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XF PURE

De essentie van de XF. Op de bestuurder gerichte Jaguar prestaties in combinatie met efficiency.

Pure_XF_16MY_055_LHD-EXTERIOR-MODEL_DISPLAY-desktop-1366x650.jpg

VANAF

€ 50.530

  • CO2 EMISSIES g/km
  • 104 Handgeschakeld
  • 109 Automaat
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • 4,0 Handgeschakeld
  • 4,1 Automaat

Een markant, aërodynamisch exterieur, met bijpassend, eigentijds interieur. De XF Pure is zeer comfortabel en is uitgerust met Jaguar's nieuwe InControl infotainmentsysteem met 8" touchscreen om rijden nog plezieriger te maken. Of u nu de nadruk wilt leggen op prestaties of efficiency, het motorenprogramma biedt voor elke wens een oplossing.

PURE_XF_16MY_086_LHD-desktop-1366x768.jpg

PUUR RAFFINEMENT

In de XF Pure vindt u de allernieuwste technologie en eigentijds vakmanschap. De 8-voudig verstelbare stoelen en fraaie interieurafwerking in Gloss Black bieden comfort en stijl. Elke rit wordt plezieriger dankzij een geavanceerd infotainmentsysteem en een Jaguar Sound System met 80 W en 8 luidsprekers.

OMVANG VAN PRESTATIES

De XF biedt een motorenprogramma dat loopt van de 2.0 liter viercilinder E-Performance dieselmotor (163 pk) met een CO2-emissie vanaf 104 g/km, tot de 2.0 liter viercilinder benzinemotor (300 pk) met een acceleratie van 0-100 km/h in 5,8 seconden. Of u nu kiest voor Jaguar efficiency of prestaties, er is altijd een XF voor u.

TRANSMISSIEKEUZE

De XF is beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak* of een elektronisch gestuurde achttraps automatische transmissie. De handgeschakelde versnellingsbak biedt een soepel en precies schakelgedrag met een superieur comfortgevoel. De automatische transmissie is soepel en schakelt uiterst snel voor moeiteloze acceleratie.

* Handgeschakelde versnellingsbak beschikbaar op 2.0 liter viercilinder 163 pk (E-Performance) en 2.0 liter viercilinder 180 pk turbodiesel Ingenium-motoren. * Per land verschillend.
Afbeelding toont automatische transmissie.

TOTALE EIGENDOMSKOSTEN/TCO

Wij hebben de XF ontworpen om de totale eigendomskosten laag te houden. Hij biedt desgewenst een zeer aantrekkelijke efficiency, met verbruikswaarden vanaf 4,0 l/100 km en een CO2-emissie vanaf slechts 104 g/km; goed voor een bijtelling van 21%. Maar daarmee houdt de besparing niet op. De XF biedt ook langere onderhoudsintervallen.

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE XF SALOON-MODELLEN

CREËER UW EIGEN XF

De XF biedt een uitgebreid programma exterieur- en interieur accessoires, zodat u de auto volledig kunt aanpassen aan uw stijl en lifestyle.

CONFIGUREER UW XF

Creëer een XF die perfect past bij uw lifestyle, rijstijl en persoonlijke smaak.

build_X260_18MY_049_JDX-desktop-1366x769.jpg