CARROSSERIE-UITVOERING

De vorm en lengte van de auto dragen bij aan zijn algemene uitstraling.

MODELLEN

Een reeks unieke kenmerken bepalen de 'look and feel' van elke uitvoering.

UITVOERINGEN

Elke hogere uitvoering biedt specifieke extra uitrusting en exclusieve kenmerken.

KIES UW JAGUAR XF

KIES UW CARROSSERIE-UITVOERING

KIES UW UITVOERING

Jaguar XF SEDAN R‑DYNAMIC S

Prijs vanaf

€ 77.353

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Jaguar XF SEDAN R‑DYNAMIC SE

Prijs vanaf

€ 82.604

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Jaguar XF SEDAN R‑DYNAMIC HSE

Prijs vanaf

€ 89.796

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Jaguar XF SPORTBRAKE R‑DYNAMIC SE

Prijs vanaf

€ 89.043

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

BLIJF ONTDEKKEN

Wheel of the Jaguar XF

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

Man sitting in Jaguar XF

GALERIJ

Bekijk foto's en video's van de Jaguar XF.

Jaguar XE left side view closeup in the city road

OVERZICHT

Een prachtige combinatie van uitstraling en prestaties.

De hier vermelde waarden zijn berekend volgens NEDC op basis van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen en accessoires. NEDC-cijfers worden berekend met een wettelijk bepaalde formule op basis van WLTP-cijfers en geven een equivalent van wat die cijfers zouden zijn geweest met de vorige NEDC-test. De juiste belastingtarieven kunnen zo worden bepaald.

 

††Bekijk WLTP-waarden

 

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO₂-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, velgen en accessoires.

 

Inclusief een bestuurder van 75 kg, alle vloeistoffen en 90% brandstof.

 

±De opgegeven cijfers zijn NEDC-waarden, berekend op basis van officiële tests van de fabrikant. De waarden kunnen variëren afhankelijk van omgevingsomstandigheden en rijstijl. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden.
Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen.
 

1Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.
2Uw auto is voorbereid voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl/auto/ voor meer informatie.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. De standaarduitrusting kan ook verschillen per land van aanschaf, de motorvariant en de transmissie.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

 

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

 

App Store is een handelsmerk van Apple Inc. Google Play Store is een handelsmerk van Google LLC.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.