EIGENTIJDS VAKMANSCHAP

Binnenin de XF zijn een scala aan eigentijdse materialen op perfecte wijze verwerkt om exceptioneel comfort en een gevoel van welzijn te bieden. Het stilistische hoogtepunt van het interieur is het geïntegreerde designelement dat de XF deelt met de andere auto's in het Jaguar programma. Dit element loopt in een vloeiende boog over het dashboard en door in de voorportieren.

OP DE BESTUURDERSSTOEL

Druk op de Startknop en de XF ontwaakt. In perfecte choreografie roteren de ventilatieroosters in het dashboard open, komt de in eigentijds Satin Black uitgevoerde JaguarDrive-selector1 soepel uit de middenconsole omhoog en komt de motor grommend tot leven - elementen die u inspireren voor de rit die gaat komen.

/

EDITIONS

BELANGRIJKE KENMERKEN

 • Jaguar XF Finest Materials Options.

  DE BESTE MATERIALEN

  Leder, houtfineer en aluminium zijn met grote zorgvuldigheid geselecteerd om te zorgen dat binnenin de XF alles luxueus aanvoelt. Of u nu de voorkeur geeft aan Carbon Fibre, houtfineer of aluminium om het prachtige interieur en de lederen bekleding aan te vullen, uw XF zal er altijd perfect uitzien en aangenaam aanvoelen.

 • Inteiror Design Details.

  DESIGNDETAILS

  De XF combineert zorgvuldig vakmanschap met eigentijdse materialen tot royale keuzemogelijkheden voor interieurcombinaties. Uiterst soepel generfd Windsor2 leder met dubbele stiknaden kan worden gekozen als aanvulling op prachtig houtfineer en hoogwaardige stoffen in verschillende tinten.

 • Jaguar XF Personalised Interior.

  PERSOONLIJKE VOORKEUREN

  Van fraaie, moderne interieurafwerkingen, hoogwaardige stoffen en lederen stoelbekledingen tot een grote variatie in kleurencombinaties - u kunt een XF creëren die perfect bij u past. U kunt zelfs een eigen tekst toevoegen aan de metalen dorpellijsten met verlichting.

 • Jaguar XF Interior Spacious Design.

  RUIMTE VOOR ONTSPANNING

  Het interieur van de XF is het summum van luxe, keuzemogelijkheden en royale ruimte. De riante hoofd- en beenruimte achterin bieden toonaangevend comfort voor passagiers. De ambianceverlichting2 versterkt de sfeer in het interieur van de XF, en LED-leeslampjes bieden heldere, individuele verlichting.

 • Jaguar XF Fresh Air Flow Ionisation System Diagram.

  EEN FRISSE WIND

  Om de kwaliteit van de interieurlucht te verbeteren, biedt de XF Sportbrake een ionisatiesysteem (optie). Bij dit systeem wordt de ventilatielucht door een ionisator gefilterd en gezuiverd voordat de lucht via de ventilatieroosters in het interieur komt. Dit neutraliseert geuren en minimaliseert de hoeveelheid bacteriën en verontreiniging, voor een aangenamere en gezondere interieurambiance.

 • Jaguar XF Panoramic Glass Roof Light Wave.

  IN EEN HANDOMDRAAI

  Het vaste, glazen panoramadak (optie) 3 maakt het interieur van de XF Sportbrake nog lichter en ruimer. Met een oppervlak van 1,6 m2 is dit het grootste, uit één glasplaat gemaakte dak in zijn klasse. Als optie is ook een zonnescherm met handsfree-bediening beschikbaar, dat kan worden geopend en gesloten met een simpele zwaaibeweging van uw hand. Zo kunt u altijd uw aandacht bij weg en verkeer houden.

Jaguar's eigentijdse en bekroonde design, geavanceerde rijdynamiek en state-of-the-art infotainment onderscheiden de XF van de concurrentie. Gebruik onze configurator om uw perfecte XF te creëren.

1Alleen i.c.m. automatische transmissie.
2Specificaties, opties en beschikbaarheid variëren per land. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie.
3Standaard met elektrisch bediend zonnescherm.