Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INTERIEUR

Het interieur van de XF biedt uiterst luxueuze keuzevrijheid en royale ruimte.

Play Video

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

EIGENTIJDS VAKMANSCHAP

Binnenin de XF zijn een scala aan eigentijdse materialen op perfecte wijze verwerkt om exceptioneel comfort en een gevoel van welzijn te bieden. Het stilistische hoogtepunt van het interieur is het geïntegreerde designelement dat de XF deelt met de andere auto's in het Jaguar programma. Dit element loopt in een vloeiende boog over het dashboard en door in de voorportieren.

OP DE BESTUURDERSSTOEL

Druk op de Startknop en de XF ontwaakt. In perfecte choreografie roteren de ventilatieroosters in het dashboard open, komt de in eigentijds Satin Black uitgevoerde JaguarDrive-selector* soepel uit de middenconsole omhoog en komt de motor grommend tot leven - elementen die u inspireren voor de rit die gaat komen.

*Alleen voor automatische transmissie.

IMAGE_WRAPPER_XE_16MY_099_INTERIOR_desktop_1366x650.jpg

DE BESTE MATERIALEN

Leder, houtfineer en aluminium zijn met grote zorgvuldigheid geselecteerd om te zorgen dat binnenin de XF alles luxueus aanvoelt. Of u nu de voorkeur geeft aan Carbon Fibre, houtfineer of aluminium om het prachtige interieur en de lederen bekleding aan te vullen, uw XF zal er altijd perfect uitzien en aangenaam aanvoelen.

DESIGNDETAILS

De XF combineert zorgvuldig vakmanschap met eigentijdse materialen om talrijke interieuropties te bieden. Dubbel gestikt, uiterst soepel leder, inclusief hoogwaardig Softgrain leder, kan worden aangevuld met prachtige interieurafwerkingen en premium stoffen in verschillende tinten.

PERSOONLIJKE VOORKEUREN

Van fraaie, moderne interieurafwerkingen, hoogwaardige stoffen en lederen stoelbekledingen tot een grote variatie in kleurencombinaties - u kunt een XF creëren die perfect bij u past. U kunt zelfs een eigen tekst toevoegen aan de metalen dorpellijsten met verlichting*.

*Optie.

CONFIGUREREN

BAGAGERUIMTE

Met een inhoud van 540 liter biedt de bagageruimte van de XF u alle ruimte. Voor nog meer veelzijdigheid kunt u kiezen voor de optie van de in de verhouding 40:20:40 neerklapbare achterbank. Hiermee kunt u de bagageruimte vergroten tot een indrukwekkende 885 liter.

IONISATIE VAN BUITENLUCHT

Om de luchtkwaliteit in het interieur te verbeteren, biedt de XF Sportbrake een nieuw ionisatiesysteem (optie). Bij dit systeem wordt de ventilatielucht door een ionisator gefilterd en gezuiverd voordat het via de ventilatieroosters in het interieur komt. Dit neutraliseert geuren en minimaliseert de hoeveelheid bacteriën en verontreiniging, voor een aangenamere en gezondere interieurambiance.

HANDSFREE ZONWERING

Geniet van nog meer natuurlijk licht en een ruimer gevoel in het interieur van de XF Sportbrake met het vaste glazen panoramadak (optie) met een oppervlak van 1,6 m2. Dit is het grootste, uit één glasplaat gemaakte glazen dak in zijn klasse. Als optie is ook een zonwering met handsfree-bediening beschikbaar, die kan worden geopend en gesloten met een simpele zwaaibeweging van uw hand. Zo kunt u altijd uw aandacht bij weg en verkeer houden.

Jaguar's eigentijdse en bekroonde design, geavanceerde rijdynamiek en state-of-the-art infotainment onderscheiden de XF van de concurrentie. Gebruik onze configurator om uw perfecte XF te creëren.