Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INTERIEURTECHNOLOGIE

De intuïtieve technologieën van de XF maken elke reis veiliger, meer connected en plezieriger.

X260_18MY_025_GLHD_MODEL_DISPLAY-desktop-1366x650.jpg

JAGUAR INNOVATIE

Van uitgebreide multimedia-technologie tot hoogwaardige audiosystemen en intelligente bestuurderondersteunende systemen - elke XF is uitgerust met Jaguar's innovatieve en naadloos geïntegreerde InControl-technologieën.

Play Video

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

INCONTROL*

Geniet van het nieuwste infotainment en blijf verbonden met uw XF en met de buitenwereld via InControl, Jaguar's programma geavanceerde technologieën. De intelligente oplossingen van InControl integreren naadloos met uw smartphone en andere data- en media-apparatuur, waarmee zowel uw eigendoms- als rijbeleving wordt verbeterd en verrijkt.

TOUCH

Het Touch multimediasysteem van de XF is de hub voor connectivity, bediening en entertainment. Het 8" touchscreen met intuïtieve 'touch & swipe'-bediening, geeft u het volledige commando over een scala aan functies, inclusief audio, climate control en navigatiesysteem.

Het optionele Connect Pack breidt Touch verder uit en geeft u de mogelijkheid om een WiFi-hotspot te creëren in het interieur van de auto, die werkt via de antenne van de auto. Een ander kenmerk is een multifunctionele app, waarmee u uw XF via uw smartphone kunt controleren en commando's kunt geven*.

*Optie.

BEKIJK TOUCH

UPGRADE NAAR TOUCH PRO*

Touch Pro brengt de technologie in de XF op het allerhoogste niveau en biedt een 10,2" touchscreen met razendsnelle respons. Touch Pro biedt spraakbediening met natuurlijke dialoog, 10 GB aan opslag voor uw persoonlijke media en een compleet nieuw navigatiesysteem met 2D- of 3D-kaarten en een voorspellende navigatiefunctie.

Het bijbehorende, optionele Connect Pro Pack biedt naast de functionaliteit van Connect nog extra functies die alleen beschikbaar zijn in combinatie met Touch Pro. Unieke functies zijn onder meer satellietweergave en Online Routing, die live verkeerscondities evalueert, zodat u uw reis in de kortst mogelijke tijd kunt afleggen.

*Optie.

BEKIJK TOUCH PRO

DUAL VIEW

Het optionele Dual View stelt bestuurder en voorpassagier in staat om tegelijkertijd twee verschillende functies te gebruiken op hetzelfde 10,2" touchscreen. Zo kan de voorpassagier bijvoorbeeld naar een film kijken (en naar het geluid luisteren via een draadloze surround sound-hoofdtelefoon), terwijl de bestuurder naar het navigatiesysteem kijkt.

dual_view_X260_18MY_016_JDX_MODEL_DISPLAY-desktop-1366x769.jpg

INCONTROL

WIFI-HOTSPOT

De optionale InControl Connect en InControl Connect Pro Packs bieden een WiFi-hotspot die gebruikmaakt van de krachtige antenne van de XF, zodat inzittenden tot acht apparaten draadloos kunnen verbinden met het WiFi-netwerk van de XF.

HEAD-UP DISPLAY MET LASER-TECHNOLOGIE

Meer aandacht voor weg en verkeer met het geavanceerde Head-Up Display met laser-technologie** voor de nieuwe XF. Dit optionele state-of-the-art systeem projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit. Het beeld, dat zelfs bij direct zonlicht helder en scherp leesbaar blijft, kan onder meer snelheid, navigatie-aanwijzingen, cruise control-informatie en meldingen van Traffic Sign Information (indien aanwezig) tonen.

**Optie.
De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Het 12,3" HD digitale instrumentenpaneel** van de XF heeft een compleet nieuwe grafische interface met geavanceerde functionaliteit om rijden nog plezieriger te maken. U kunt kiezen uit vier voorgeprogrammeerde displaythema's of full-screen 3D-navigatie - al naar gelang uw persoonlijke voorkeur.

** Alleen beschikbaar als onderdeel van Touch Pro.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar retailer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

AUDIOSYSTEMEN

De fantastische audiosystemen van de XF brengen uw muziek tot leven. Het Jaguar audiosysteem biedt luisterplezier via 8 luidsprekers. Upgrade naar Touch Pro voor een nog betere luisterbeleving en geniet van het 380 W audiosysteem met 11 luidsprekers of het optionele 825 W Surround Sound audiosysteem met 17 luidsprekers, dat klinkt alsof u bij een concert aanwezig bent. Alle systemen zorgen dat alle inzittenden van de XF kunnen genieten van een rijke, 'omhullende' audiobeleving.

MEER INFORMATIE

Jaguar's eigentijdse en bekroonde design, geavanceerde rijdynamiek en state-of-the-art infotainment onderscheiden de XF van de concurrentie. Gebruik onze configurator om uw perfecte XF te creëren.

*Bepaalde functies van InControl zijn mogelijk optioneel, afhankelijk van de markt en aandrijflijn. Raadpleeg uw landspecifieke Jaguar website of lokale Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden in uw land. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en bijbehorend datacontract. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.