INCONTROL

Geniet van het nieuwste infotainment en blijf verbonden met uw XF en met de buitenwereld via InControl1, Jaguar's programma geavanceerde technologieën. De intelligente oplossingen van InControl integreren naadloos met uw smartphone en andere data- en media-apparatuur, waarmee zowel uw eigendoms- als rijbeleving wordt verbeterd en verrijkt.

 • JAGUAR INNOVATIE

  Van uitgebreide multimedia-technologie tot hoogwaardige audiosystemen en intelligente bestuurdersondersteunende systemen - elke XF is uitgerust met Jaguar's innovatieve en naadloos geïntegreerde InControl-technologieën.

 • TOUCH PRO

  De XF biedt standaard geavanceerde Touch Pro-technologie, inclusief een 10" touchscreen en snelle reactietijden. Touch Pro biedt spraakherkenning met natuurlijke dialoog, een compleet nieuw navigatiesysteem met 2D- of 3D-kaarten en een voorspellende navigatiefunctie1.

 • SMARTPHONE PACK

  Blijf op een veilige manier verbonden met uw smartphone, ook in de auto. Bedien voor gebruik in de auto geoptimaliseerde apps, zoals Spotify®, via het touchscreen van de XF, waarbij u uw Apple®-smartphone aansluit via een USB-verbinding.

 • Jaguar XF Dual View Display.

  DUAL VIEW

  Het optionele Dual View-systeem2 stelt bestuurder en voorpassagier in staat om tegelijkertijd twee verschillende functies te gebruiken op hetzelfde 10" touchscreen. Zo kan de voorpassagier bijvoorbeeld naar een film kijken (en naar het geluid luisteren via een draadloze surround sound-hoofdtelefoon), terwijl de bestuurder naar het navigatiesysteem kijkt.

CONNECTIVITEIT

 • CONNECT PRO PACK

  Het Connect Pro Pack1 (optie) maakt het mogelijk om tot acht apparaten draadloos te verbinden met internet via een WiFi-hotspot in de auto. Met de functie Remote Premium uit het Connect Pro Pack kunt u op afstand via de InControl Remote-app op uw smartphone de status van uw XF controleren en een aantal functies bedienen, inclusief de climate control.

 • PROTECT

  Protect1, standaard op elke XF, geeft de bestuurder gemoedsrust via SOS Emergency Call en Optimised Jaguar Assistance. De Remote Essentials smartphone app geeft u tevens belangrijke informatie over uw XF, ongeacht waar u bent. Controleer op afstand uw tankinhoud, vind uw XF terug op een vol parkeerterrein, registreer uw ritten en controleer zelfs of u geen ruiten hebt opengelaten.

 • SECURE TRACKER

  Secure Tracker3, standaard op de XF, detecteert diefstal en ongeautoriseerde beweging van uw auto. Het bepaalt de locatie van de XF en geeft deze door aan de Secure Tracker-meldkamer, zodat de auto snel kan worden teruggevonden. Zelfs wanneer uw auto is gestolen inclusief sleutels, kunt u het systeem activeren door de meldkamer te bellen via de Remote App.

BLIJF VERBONDEN OP DE WEG

In combinatie met 'Pro Services en WiFi-hotspot' wordt uw nieuwe Jaguar XF geleverd met een SIM-kaart en een primair data-abonnement van 500 MB per maand voor een totale periode van 3 jaar. U bent beter verbonden en ontvangt live verkeersinformatie en nog veel meer. Abonnementen met grotere databundel zijn beschikbaar. Abonnement kan worden verlengd na de periode van 3 jaar.

Uw dealer geeft u graag meer informatie. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

/

INFOTAINMENT

 • Jaguar XF Driving On Road.

  WIFI IN DE AUTO

  Het Connect Pro Pack4 biedt een WiFi-hotspot die gebruikmaakt van de krachtige antenne van de XF, zodat inzittenden tot acht apparaten draadloos kunnen verbinden met internet via het WiFi-netwerk1 van de XF.

 • HEAD-UP DISPLAY

  Meer aandacht voor weg en verkeer met het geavanceerde Head-Up Display5 met laser-technologie voor de XF. Dit optionele state-of-the-art systeem projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit. Het beeld, dat zelfs bij direct zonlicht helder en scherp leesbaar blijft, kan onder meer snelheid, navigatie-aanwijzingen, cruise control-informatie en meldingen van Traffic Sign Information (indien aanwezig) tonen.

  De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

 • INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

  Het 12,3" HD Interactive Driver Display4 toont voor het rijden relevante informatie, inclusief een 3D-kaart van het navigatiesysteem op het volledige display, precies waar u deze het beste kunt bekijken. De hoge resolutie garandeert maximale helderheid en de geavanceerde processor zorgt voor soepel bewegende, haarscherpe beelden.

 • AUDIO

  Het Jaguar audiosysteem (180 W) biedt luisterplezier via 8 luidsprekers. Voor een nog betere luisterbeleving kiest u voor het Meridian™ audiosysteem (380 W) met 10 luidsprekers en tweekanaals subwoofer of het Meridian Surround Sound audiosysteem (825 W) met 16 luidsprekers en tweekanaals subwoofer (opties). Alle inzittenden, ongeacht hun zitplaats in de XF, genieten van een rijke, indrukwekkende audiobeleving.

Jaguar's eigentijdse en bekroonde design, geavanceerde rijdynamiek en state-of-the-art infotainment onderscheiden de XF van de concurrentie. Gebruik onze configurator om uw perfecte XF te creëren.

1Voor online-functies en WiFi-connectivity is een micro-SIM-kaart met geschikt data-abonnement vereist. Het Connect Pro Pack omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. InControl Apps en Remote App moeten worden gedownload uit de Apple/Play Store. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.
2Alleen i.c.m. Navigation Pro, CD/DVD-speler en Meridian™ audiosysteem/MeridianTM Surround Sound audiosysteem.
3Secure Tracker omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.
4Alleen i.c.m. Navigation Pro.
5Alleen i.c.m. extra warmtewerende voorruit.

Getoonde informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Raadpleeg uw Jaguar dealer voor de meest actuele informatie voor uw land.
De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.