Grey Jaguar XF driven on Road.

EXTERIEUR

Fantastische kwaliteit en vakmanschap gecombineerd met eigentijds Brits design - de XF is een auto met een markante schoonheid en een dynamische luxe.

DYNAMISCH ONTWERP

Geniet van een exterieur met strakke en atletische lijnen. Prachtig gelijnde welvingen brengen zijn assertieve karakter tot leven. De zelfverzekerde, rechte grille en lange power-bulge op de motorkap kondigen zijn krachtige intenties aan.

 • THE LINE OF BEAUTY

  Het perfect geproportioneerde silhouet van de XF sedan wordt gekenmerkt door een enkele, elegante boog die over de gehele lengte van de carrosserie loopt en eindigt in de markante, in de flanken doorlopende LED-achterlichten met door de F‑TYPE geïnspireerd design.

 • Jaguar XF Sportbrake - Practical on Purpose.

  BEWUST PRAKTISCH

  De XF Sportbrake is een nog ruimere en extra praktische aanvulling op de XF sedan. Het design combineert elementen van een coupé met een krachtig gevoel van dynamiek. Met zijn aërodynamisch gevormde flanken, krachtige taillelijn, naadloos geïntegreerde achterspoiler en LED‑achterlichten oogt de Sportbrake doelbewust en praktisch.

 • Jaguar XF Driving On Road - Advanced Aerodynamics.

  GEAVANCEERDE AERODYNAMICA

  De vorm van de XF is tot in detail geoptimaliseerd voor aërodynamische efficiency en stabiliteit. Met een luchtweerstandscoëfficiënt vanaf slechts Cw = 0,26 snijdt de XF door de lucht, met een lager brandstofverbruik en minder emissies als resultaat. Elk element maakt optimaal gebruik van het maximale aërodynamische potentieel van het exterieur, met behoud van de prachtige proporties van de XF.

Jaguar XF Driving On Road Front View.
Jaguar XF Driving On Road Side View.
Jaguar XF Driving On Road Rear View.

EDITIONS

Jaguar Grey XF Chequered Flag model.

DE NIEUWE XF CHEQUERED FLAG

Voor wie de uitdaging aan wil gaan. De Chequered Flag is voorzien van unieke Chequered Flag badges, en biedt keuze uit de lakkleuren Yulong White, Santorini Black of Eiger Grey.

BELANGRIJKE KENMERKEN

 • Jaguar XF - Signature J Blade LED Lights.

  SIGNATURE LED 'J-BLADE' DAGRIJVERLICHTING

  Adpative LED koplampen1 met Jaguar's signature LED 'J-blade' dagrijverlichting geven de XF een fantastische uitstraling.

 • Jaguar XF -Panoramic Roof

  GLAZEN PANORAMADAK

  Een vast, glazen panoramadak (optie)2 van 1,6 m2 verschaft de inzittenden van de XF Sportbrake een ononderbroken zicht op de omgeving. Het glazen panoramadak is het grootste in zijn klasse en is uit één plaat glas vervaardigd.

 • Jaguar XF Striking Light LED Tail Light.

  PRACHTIGE LICHTEN

  De LED‑achterlichten van de XF Sportbrake hebben een elegante, door de F‑TYPE geïnspireerde ronding in het midden van het design. Hierdoor zijn ze in het donker onmiddellijk herkenbaar.

 • Jaguar XF F-Type Inspired Tail Lights.

  DOOR DE F‑TYPE GEÏNSPIREERDE ACHTERLICHTEN

  Een van de vele verfijnde details van de XF sedan is het unieke 'pinstripe'‑element van de markante, door de F‑TYPE geïnspireerde LED‑achterlichten.

 • Jaguar XF - Chrome Side Vents.

  POWERVENTS IN CHROME

  Powervents in de voorspatborden in Chrome met 'JAGUAR' woordmerk geven een indicatie van het dynamische design en het krachtige prestatievermogen van de XF.

Jaguar's eigentijdse en bekroonde design, geavanceerde rijdynamiek en state-of-the-art infotainment onderscheiden de XF van de concurrentie. Gebruik onze configurator om uw perfecte XF te creëren.

1Specificaties, opties en beschikbaarheid variëren per land. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie.
2Standaard met elektrisch bediend zonnescherm.