Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

EXTERIEUR

Fantastische kwaliteit en vakmanschap gecombineerd met eigentijds Brits design - de XF is een auto met een markante schoonheid en een dynamische luxe.

X260_18MY_054_GLHD-desktop-1366x650.jpg

DYNAMISCH ONTWERP

Geniet van een exterieur met strakke en atletische lijnen. Prachtig gelijnde welvingen brengen zijn assertieve karakter tot leven. De zelfverzekerde, rechte grille en lange power-bulge op de motorkap kondigen zijn krachtige intenties aan.

THE LINE OF BEAUTY

Het perfect geproportioneerde silhouet van de XF sedan wordt gekenmerkt door een enkele, elegante boog die over de gehele lengte van de carrosserie loopt en eindigt in de markante, in de flanken doorlopende LED-achterlichten met door de F-TYPE geïnspireerd design.

BEWUST PRAKTISCH

De XF Sportbrake is een nog ruimere en extra praktische aanvulling op de XF sedan. Het design combineert elementen van een coupé met een krachtig gevoel van dynamiek. Met zijn aërodynamisch gevormde flanken, krachtige taillelijn, naadloos geïntegreerde achterspoiler en LED-achterlichten oogt de Sportbrake doelbewust en praktisch.

GEAVANCEERDE AËRODYNAMICA

De vorm van de XF is tot in detail geoptimaliseerd voor aërodynamische efficiency en stabiliteit. Met een luchtweerstandscoëfficiënt vanaf slechts Cw = 0,26 snijdt de XF door de lucht, met een lager brandstofverbruik en minder emissies als resultaat. Elk element maakt optimaal gebruik van het maximale aërodynamische potentieel van het exterieur, met behoud van de prachtige proporties van de XF.

SIGNATURE LED 'J-BLADE' DAGRIJVERLICHTING

Adpative LED koplampen* met Jaguar's signature LED 'J-blade' dagrijverlichting geven de XF een fantastische uitstraling.

*Optie.

POWERVENTS IN CHROME

Powervents in de voorspatborden in Chrome met 'JAGUAR' woordmerk geven een indicatie van het dynamische design en het latente prestatievermogen van de XF.

GLAZEN PANORAMADAK

Het vaste, glazen panoramadak met een oppervlak van 1,6 m2 (optie) van de XF Sportbrake verschaft een ononderbroken zicht op de omgeving. Het is het grootste in zijn klasse en uit één plaat glas vervaardigd.

CONFIGUREREN

DOOR DE F-TYPE GEÏNSPIREERDE ACHTERLICHTEN

Een van de vele verfijnde details van de XF sedan is het unieke 'pinstripe'-element van de markante, door de F-TYPE geïnspireerde LED-achterlichten.

PRACHTIGE LICHTEN

De LED-achterlichten van de XF Sportbrake hebben een elegante, door de F-TYPE geïnspireerde ronding in het midden van het design. Hierdoor zijn ze in het donker onmiddellijk herkenbaar.

Jaguar's eigentijdse en bekroonde design, geavanceerde rijdynamiek en state-of-the-art infotainment onderscheiden de XF van de concurrentie. Gebruik onze configurator om uw perfecte XF te creëren.