De auto's die worden getoond in video's zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Voeg een persoonlijk accent toe aan uw XF Sportbrake.

ACCESSOIRES

 • Towing Pack Accessories.

  BUITENSPIEGELKAPPEN IN GLOSS BLACK

  Buitenspiegelkappen in Gloss Black dragen bij aan het dynamische, opvallende design van de XF.

 • Jaguar XF Sportbrake Towing Pack.

  POWERVENTS IN GLOSS BLACK

  Met de powervents in Gloss Black met 'JAGUAR' woordmerk accentueert u de dynamische uitstraling van de XF.

 • Jaguar XF Sportbrake Lifestyle Pack.

  PET CARE & ACCESS PACK

  Het meenemen van uw huisdier was nog nooit zo gemakkelijk en veilig. Dit pack, bestaande uit een bagagevangrek van vloer tot dak, quilted bagageruimtebescherming, oploopplank en een draagbaar afspoelsysteem, biedt u alle benodigdheden voor elke reis.

  Afbeelding alleen bedoeld ter illustratie.

 • Lifestyle Pack Accessories.

  SPATLAPPEN VOOR EN ACHTER

  Spatlappen voor en achter met het 'JAGUAR' woordmerk versterken het ranke lijnenspel van de XF en beschermen het lakwerk tegen vuil en steenslag.

 • Styling Pack Accessories.

  FIETSDRAGER VOOR OP HET DAK

  Op de fietsdrager, op eenvoudige wijze op het dak te monteren, past één fiets. Montage van drie fietsdragers is mogelijk. Ideaal om uw fiets te vervoeren naar het startpunt van die fietstocht met vrienden of familie.

 • Jaguar XF Sportbrake Styling Pack.

  DWARSDRAGERS

  Deze specifiek voor uw auto ontworpen, vergrendelbare dwarsdragers maken het mogelijk om alle dakdrageraccessoires uit ons programma te monteren. Voorzien van Jaguar logo.

 • Business Pack Accessories.

  BAGAGEBOX

  Ruime, afsluitbare dakkoffer met een inhoud van 410 liter en een draagvermogen van 75 kg, zodat u ook op langere vakanties de bagage van uw hele familie kunt meenemen.

 • Jaguar XF Ski and Snowboard Holder.

  SKI-/SNOWBOARDDRAGER

  Handig systeem met 'JAGUAR' woordmerk, inclusief schuifrails voor gemakkelijk opladen. Maakt gemakkelijk vervoer van uw wintersportuitrusting mogelijk, met ruimte voor maximaal vier paar ski's of twee snowboards.

Selecteer de XF uitvoering van uw keuze en voeg naar wens opties en accessoires toe bij het configureren van uw XF. En wanneer u verder wilt gaan dan de vier hier besproken packs, kunt u uw XF natuurlijk ook verder personaliseren. Kijk bijvoorbeeld eens in onze uitgebreide online accessoiresbrochure.