Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

JAGUAR GEAR SPORTBRAKE ACCESSOIRES

Kies uit ons brede scala aan accessoires om uw XF Sportbrake tot in de kleinste details te personaliseren.

Play Video

Wilt u uw XF Sportbrake voorzien van een persoonlijk accent? Iets praktisch? Of een vleugje extra stijl? Wij hebben onze populairste accessoires verdeeld over vier packs: Towing, Lifestyle, Styling en Business. Bekijk ze eens en configureer daarna uw eigen XF Sportbrake of bekijk onze online accessoiresbrochure om het complete programma te bekijken.

IMAGE_WRAPPER_X260_18MY_100_ACC_desktop_1366x600_jpg

TOW PACK

Welk avontuur u ook zoekt, het Tow Pack van de XF Sportbrake maakt trekken eenvoudig en gemakkelijk.

TOW PACK:

Of u nu een caravan, boottrailer of zelfs een paardentrailer trekt, de elektrisch uit-/inklapbare en de afneembare trekhaak bieden beide een trekgewicht tot 2.000 kg. De hoogwaardige fietsdrager voor op de trekhaak biedt een handige oplossing voor het meenemen van fietsen. Snel en comfortabel in het gebruik. Afsluitbaar.

CONFIGUREREN
IMAGE_WRAPPER_X260_18MY_061_ACC_desktop_1366x600_jpg

LIFESTYLE PACK

Wat uw actieve sport of hobby ook is, met deze accessoires kunt u er volledig van genieten, terwijl u uw XF vanbinnen en -buiten beschermt.

LIFESTYLE PACK:

De Sportbox stelt u in staat om alles, van sportartikelen tot bagage, mee te nemen op het dak. Voor het interieur bieden een rubber bagagevloermat en rubber vloermatten een gemakkelijk schoon te maken bescherming tegen vuil en slijtage.

CONFIGUREREN
IMAGE_WRAPPER_XF_16MY_001_GEE_desktop_1366x600_jpg

STYLING PACK

Alsof de XF Sportbrake nog niet stijlvol genoeg was, versterkt het Styling Pack op subtiele wijze de markante uitstraling van de auto.

STYLING PACK:

Trek de aandacht met deze buitenspiegelkappen in Noble, schakelpaddles in aluminium en de premium bagagevloermat in Jet Black met 'JAGUAR' woordmerk.

CONFIGUREREN
IMAGE_WRAPPER_X260_18MY_106_ACC_IPAD_AIR_desktop_1366x600_jpg

BUSINESS PACK

Werken in uw auto was nog nooit zo gemakkelijk dankzij het Business Pack voor de XF Sportbrake.

BUSINESS PACK:

Click and Go is een compact opbergsysteem voor de achterpassagiers dat aan de hoofdsteunstijlen van de voorstoelen wordt bevestigd. Het programma omvat onder meer een kledinghanger om uw kleding netjes en kreukvrij te houden. Voor entertainment achterin kan een afneembare tablethouder eenvoudig in verschillende standen worden geplaatst. Click and Hook is een universele haak waarmee extra opbergruimte wordt gecreëerd om voorwerpen als tassen op te hangen.

GA NAAR XF ACCESSOIRES

Selecteer de XF uitvoering van uw keuze en voeg naar wens opties en accessoires toe bij het configureren van uw XF.