Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

JAGUAR GEAR - ACCESSORIES

Stem uw XF af op uw lifestyle. Maak een keuze uit het uitgebreide programma praktische en stijlvolle accessoires.

Play Video

Met Jaguar accessoires voegt u uw persoonlijke accenten toe aan uw XF. Deze accessoires kunnen uw XF op talrijke manieren optimaliseren. Of u nu uw stijl wilt uitdragen, de praktische functionaliteit verder wilt uitbreiden of meer van uw vrije tijd wilt kunnen genieten. Onze meest populaire accessoires zijn gecombineerd in vier packs: Carbon Fibre, Styling, Lifestyle en Business. Selecteer een van deze packs of creëer uw eigen, perfecte combinatie van individuele accessoires.

cfp_XF_16MY_005_GBL_XF_16MY_046_GBL-desktop-1366x600.jpg

CARBON FIBRE PACK

Benadruk het sportauto-karakter van de XF met deze ranke stylingdetails.

CARBON FIBRE PACK:

Versterk de sportieve uitstraling van de XF met de dynamische en hoogwaardige carbon fibre buitenspiegelkappen en powervents. In het interieur zorgen luxueuze matten voor nog meer comfort en stijl.

CONFIGUREREN
sp_XF_16MY_004_GBL-desktop-1366x600.jpg

STYLING PACK

Deze accessoires versterken het markante design van de XF op subtiele wijze.

STYLING PACK:

Geniet van extra aandacht met deze buitenspiegelkappen en powervents in voorspatborden in Gloss Black.

CONFIGUREREN
lsp_XF_16MY_028_GBL_XF_16MY_017_GBL-desktop-1366x600.jpg

LIFESTYLE PACK

Wat uw actieve sport of hobby ook is, met deze accessoires kunt u er volledig van genieten, terwijl u uw XF vanbinnen en -buiten beschermt.

LIFESTYLE PACK:

Haal meer uit uw XF met dit pack. Dwarsdragers met Jaguar logo stellen u in staat om alles van bagage tot sportartikelen mee te nemen op het dak. Spatlappen voor en achter beschermen het lakwerk van uw XF extra tegen vuil en steenslag. Voor het interieur bieden een rubber bagageruimtebescherming en rubber vloermatten een gemakkelijk schoon te maken bescherming tegen vuil en slijtage.

CONFIGUREREN
bp_XF_16MY_030_LHD-desktop-1366x600.jpg

BUSINESS PACK

Berg uw persoonlijke spullen netjes en veilig op met dit accessoire pack.

BUSINESS PACK:

Een kledinghanger voor aan de hoofdsteun houdt uw kleding netjes en kreukvrij. De Premium rugleuningtas biedt extra ruimte om bijvoorbeeld spullen als kaarten netjes op te bergen.

GA NAAR XF ACCESSOIRES

Selecteer de XF uitvoering van uw keuze en voeg naar wens opties en accessoires toe bij het configureren van uw XF. En wanneer u verder wilt gaan dan de vier hier besproken packs, kunt u uw XF natuurlijk ook verder personaliseren. Kijk bijvoorbeeld eens in onze uitgebreide online accessoiresbrochure.