De auto's die worden getoond in video's zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Met Jaguar accessoires voegt u persoonlijke accenten toe aan uw XF.

ACCESSOIRES

 • Carbon Fibre Pack Accessories.

  BUITENSPIEGELKAPPEN IN CARBON FIBRE

  Buitenspiegelkappen in Carbon Fibre benadrukken de spraakmakende exterieurstyling van de XF.

 • Jaguar XF Carbon Fibre Pack.

  POWERVENTS IN CARBON FIBRE

  Accentueer de sportieve uitstraling van de XF met aërodynamische powervents in Carbon Fibre.

 • Styling Pack Accessories.

  DORPELLIJSTEN MET VERLICHTING EN INDIVIDUELE TEKST

  Zodra een voorportier wordt geopend, wordt de zachte verlichting in Phosphor Blue ingeschakeld. De elegante, roestvaststalen dorpellijsten bieden u de mogelijkheid om de XF nog verder te personaliseren door een eigen tekst te specificeren, met keuze uit verschillende lettertypes.

 • Lifestyle Pack Accessories.

  BAGAGEBOX

  Ruime, afsluitbare dakkoffer met een inhoud van 410 liter en een draagvermogen van 75 kg, zodat u ook op langere vakanties de bagage van uw hele familie kunt meenemen.

 • Kaguar XF Lifestyle Pack.

  DWARSDRAGERS

  Deze specifiek voor uw auto ontworpen, vergrendelbare dwarsdragers maken het mogelijk om alle dakdrageraccessoires uit ons programma te monteren. Voorzien van Jaguar logo.

 • Business Pack Accessories.

  FIETSDRAGER MET VOORVORKMONTAGE

  Voor als u wilt overstappen van prestaties op vier naar twee wielen. De fietsdrager met voorvorkmontage, te bevestigen op de dakdragers, biedt een eenvoudige en veilige manier om een fiets met uitneembaar voorwiel mee te nemen. Ideaal voor lichtgewicht fietsen en racefietsen.

 • Jaguar XF Business Pack.

  FIETSDRAGER VOOR OP TREKHAAK

  Ontworpen voor gemak; voorzien van slim kantelmechanisme waardoor de fietsdrager wegkantelt van de auto, voor toegang tot de bagageruimte. Snel en veilig in het gebruik - u kunt tot drie fietsen overal mee naartoe nemen.

 • Jaguar XF Styling Pack.

  PET PACK

  De perfecte oplossing om het interieur van uw auto te beschermen tegen modderige poten. Met een morsbestendige waterbak en een waterdichte beschermhoes voor de achterbank.*

Selecteer de XF uitvoering van uw keuze en voeg naar wens opties en accessoires toe bij het configureren van uw XF. En wanneer u verder wilt gaan dan de vier hier besproken packs, kunt u uw XF natuurlijk ook verder personaliseren. Kijk bijvoorbeeld eens in onze uitgebreide online accessoiresbrochure.

*Zorg ervoor dat alle huisdieren altijd vastzitten in de auto.