MODELLEN

Een reeks unieke kenmerken bepalen de 'look and feel' van elke uitvoering

UITVOERINGEN

Elke volgende uitvoering biedt extra uitrusting en exclusieve kenmerken.

KIES UW UITVOERING

KIES UW UITVOERING

JAGUAR XE R‑DYNAMIC S

Prijs vanaf

€ 67.434

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

Prijs vanaf

€ 72.683

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

Prijs vanaf

€ 76.483

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

BLIJF ONTDEKKEN

Jaguar F-Pace Shock Absorber

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

Woman driving Jaguars XE

FOTOGALERIJ

Bekijk de foto's van de Jaguar XE.

Rear view of Jaguar XE

OVERZICHT

De nieuwe definitie van de sportsedan.

†† Bekijk hier XE WLTP-waarden.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires.

 

1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

2Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

3Uw auto is geschikt voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl/auto voor meer informatie.

4Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard met abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

 

De bestuurder moet interieurtechnologieën enkel gebruiken wanneer dat op een veilige manier kan gebeuren. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per model, uitvoering en aandrijflijn, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies zijn inclusief een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

 

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

 

App Store is een handelsmerk van Apple Inc. Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd