Jaguar XE Driver Focused Interior Design.

INTERIEUR

Het vernieuwde, volledig op de bestuurder afgestemde interieur van de XE combineert luxe met functionaliteit.

XE EN XE R‑DYNAMIC

Geniet van luxueuze details in het interieur van uw XE, zoals het met Softgrain leder beklede stuurwiel. Benadruk het sportieve karakter met XE R-Dynamic sportstoelen en keuze uit een programma levendige interieurkleuren.

enable.javascript.txt

DESIGNKENMERKEN

 • Jaguar XE Passenger Comfort.

  COMFORT VOOR INZITTENDEN

  De XE heeft een lengte van 4.678 mm en een breedte van 1.967 mm (buitenspiegels ingeklapt) zodat u comfortabel reist, zelfs met drie volwassenen op de achterbank. En met een bagageruimte van 455 liter is er royaal ruimte voor al uw bagage.

 • Interior Ambient Lighting.

  AMBIANCEVERLICHTING

  Stem de interieurambiance af op uw smaak en stemming. Verander de kleur en de intensiteit van de verlichting in de hemelconsole, de voetenruimten, de middenconsole, de opbergvakken in de portieren en de portiergrepen met behulp van de configureerbare ambianceverlichting.

 • Driver View of Jaguar XE Interior Design Detail.

  DESIGNKENMERKEN

  Het interieurdesign is ontworpen met aandacht voor detail en accentueert de moderne uitstraling van de XE - van de toepassing van premium materialen tot het programma interieurafwerkingen. Een voorbeeld hiervan is de lijst boven het dashboard, net onder de voorruit, die doorloopt in de voorportieren.

 • R-Sport badge on XE wheel.

  PERSONALISEREN

  Personaliseer uw XE en voeg uw eigen, individuele touch toe aan het interieur van de XE. U kunt kiezen uit strakke, moderne houtfineren en andere interieurafwerkingen die, in combinatie met hoogwaardige ledersoorten, een fraaie aanvulling vormen op de verschillende kleurenthema’s voor het interieur.

 • Jaguar XE Cabin Air Ionisation

  IONISATIE VAN INTERIEURLUCHT

  Ionisatie van interieurlucht verbetert de luchtkwaliteit in het interieur van uw XE door allergenen, virussen, bacteriën en de bijbehorende geuren uit de lucht te verwijderen. Hiervoor worden deeltjes in de lucht geïoniseerd, waardoor ze worden aangetrokken door oppervlakken en de lucht schoner wordt, wat bijdraagt aan het welzijn van u en uw passagiers.

 • Jaguar XE Interior Stowage.

  OPBERGRUIMTE

  Dankzij elegante en intelligente verfijningen in het interieur beschikt de XE over extra praktische opbergruimtes. De XE biedt royale, handige opbergmogelijkheden voor waterflessen, smartphones en andere voorwerpen.