Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INTERIEUR

Geconcentreerd, precies en prachtig afgewerkt. De XE is een inspirerende plek voor bestuurder en passagiers.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

OP DE BESTUURDERSSTOEL

U maakt contact met de XE vanaf het moment dat u plaatsneemt op de comfortabele, ergonomisch gevormde stoelen – in een Jaguar zit u laag. Naast u draagt de hoge middenconsole bij aan het cockpitgevoel, terwijl het getrapt oplopende dashboard zich elegant voor u uitstrekt. Alle bedieningselementen bevinden zich onder handbereik.

LUXUEUS DASHBOARD

Het getrapt oplopende dashboard strekt zich elegant voor u uit en verschaft een aangenaam gevoel van ruimte. De afwerking is beschikbaar in Gloss Black of in verschillende soorten eigentijds aluminium of houtfineer.

DE XE KOMT TOT LEVEN

De verlichte Start-/Stopknop pulseert als een hartslag; de XE creëert een emotionele band tussen u en uw auto. De 'double beat' van 72 slagen per minuut is gelijk aan die van een jaguar roofdier in rust. Druk op de Start-knop en de XE ontwaakt. De wijzers van de instrumenten zwaaien over de wijzerplaten, de motor komt grommend tot leven en de JaguarDrive Selector komt omhoog uit de middenconsole.

IMAGE_WRAPPER_XE_16MY_099_INTERIOR_desktop_1366x650.jpg

VERFIJNDE MATERIALEN

Ons leder is afkomstig van de beste leveranciers in Groot-Brittannië en Italië voor een natuurlijk en bijzonder zacht en soepel gevoel. Dubbele stiknaden vergroten niet alleen de duurzaamheid, maar kunnen bovendien zijn uitgevoerd in contrasterende tinten, als fraai accent in het luxueuze interieur van de XE.

PERSOONLIJKE VOORKEUREN

Het interieur van de XE geeft u de vrijheid om uw eigen, unieke 'look and feel' te creëren. Wij zorgen voor hoogwaardige, eigentijdse materialen en het zorgvuldige vakmanschap - u vertelt ons hoe u uw interieur uitgevoerd wilt hebben. Fraaie, moderne afwerkingen en hoogwaardige stoffen en ledersoorten zijn beschikbaar om het kleurenthema van uw keuze vorm te geven.

DESIGNDETAILS

Door het hele interieur van de XE lenen de natuurlijke vormen van het interieurdesign zich perfect voor de uitgebreide keuzemogelijkheden uit eigentijdse of traditionele materialen en afwerkingen. De overgangen van dashboard naar portierpanelen worden geaccentueerd door ventilatieroosters in Satin Chrome. Ze benadrukken de breedte van het interieur en onze aandacht voor detail. Bij de optie ambianceverlichting worden ze van achteren verlicht.

INZITTENDENCOMFORT

Met een lengte van 4.672 mm en een breedte van 1.850 mm (exclusief buitenspiegels), biedt de XE voldoende ruimte voor een royale achterbank met plaats voor drie volwassen passagiers. En met een bagageruimte van 455 liter, is er ook voldoende ruimte voor bagage.

STANDAARDUITRUSTING

Het XE-programma combineert prestaties, geavanceerde technologie en karakteristiek design, allemaal gebaseerd op de Lightweight Aluminium Architecture. Creëer uw perfecte XE met onze configurator.