Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INTERIEURTECHNOLOGIE

De XE is uitgerust met de nieuwste technologie om u veilig, entertained en connected te houden.

IMAGE_WRAPPER_MM_X760_18MY_019_GLHD_desktop-1366x650.jpg

JAGUAR INNOVATIE

Van uitgebreide multimedia-technologie tot hoogwaardige audiosystemen en intelligente bestuurderondersteunende systemen - de XE biedt een scala aan innovatieve en naadloos geïntegreerde technologieën.

TOUCH

Touch is het commandocentrum van de XE. Het 8" touchscreen met intuïtieve 'touch & swipe'-bediening, geeft u het volledige commando over een scala aan functies, inclusief audio, climate control en navigatiesysteem.

ONTDEK TOUCH

TOUCH PRO*

Touch Pro brengt de technologie in de XE op het allerhoogste niveau en biedt een 10,2" touchscreen met razendsnelle respons. Touch Pro biedt een compleet nieuw, voorspellend navigatiesysteem, natuurlijke spraakbediening en 10 GB mediageheugen voor de bestuurder.

ONTDEK TOUCH PRO
img_wrapper_MM_dual_view_X761_18MY_023_JDX-MODEL_DISPLAY-desktop-1366x769.jpg

DUAL VIEW

Dual View is alleen beschikbaar als optie op Touch Pro. Het stelt bestuurder en voorpassagier in staat om tegelijkertijd twee verschillende functies te gebruiken op hetzelfde 10,2" touchscreen. Zo kan de voorpassagier bijvoorbeeld een film op DVD bekijken (met weergave van audio via de draadloze hoofdtelefoon), terwijl de bestuurder aanwijzingen van het navigatiesysteem volgt.

VIRTUEEL INSTRUMENTENPANEEL**

Het 12,3" HD digitale instrumentenpaneel van de XE heeft een compleet nieuwe grafische interface met geavanceerde functionaliteit om rijden nog plezieriger te maken. U kunt kiezen uit vier voorgeprogrammeerde displaythema's of full-screen 3D-navigatie - al naar gelang uw persoonlijke voorkeur.

** Optie en alleen beschikbaar als onderdeel van Touch Pro.

WIFI IN DE AUTO**

Via de krachtige externe antenne van de XE biedt de WiFi-hotspot draadloos toegang tot internet, waarbij tegelijkertijd acht apparaten kunnen worden gebruikt. Inzittenden kunnen contact maken met het draadloze netwerk van de auto om te surfen, te werken, social media te updaten of online te genieten van entertainment.

** Optie

HEAD-UP DISPLAY**

Het laser Head Up Display voor de XE projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit, inclusief snelheid, versnelling en navigatie-instructies. Deze technologie zorgt dat u minder vaak naar het instrumentenpaneel hoeft te kijken en zorgt dat u zich continu bewust bent van de snelheid van de auto.

** Optie.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

AUDIO

De XE biedt een programma geavanceerde audiosystemen, inclusief een 80 W Jaguar audiosysteem met 6 luidsprekers. Of kies, voor een nog betere luisterbeleving, voor een van de optionele Meridian audiosystemen, inclusief het nieuwe 825 W Surround Sound audiosysteem met 17 luidsprekers. Deze systemen garanderen dat, ongeacht waar u of uw passagiers zitten in de XE, iedereen geniet van een rijke, omhullende audiobeleving.

MEER INFORMATIE

BESTUURDERONDERSTEUNENDE FUNCTIES

De XE is voorzien van een breed scala aan bestuurderondersteunende systemen, om elke rit veiliger te maken. Dit programma met bestuurderondersteunende systemen helpt botsingen voorkomen en ondersteunt de bestuurder tijdens het rijden bij een groot aantal verschillende scenario's. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste, innovatieve technologieën.

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING**

Indien gevaar voor een potentiële frontale botsing wordt gedetecteerd, geeft de XE een geluidssignaal. Dit wordt gevolgd door visuele waarschuwingen. Indien de bestuurder niet ingrijpt, dan remt het systeem de auto met maximaal remvermogen af om de botssnelheid te reduceren.

** Standaard.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE FUNCTIES

Het XE-programma combineert prestaties, geavanceerde technologie en karakteristiek design, allemaal gebaseerd op de Lightweight Aluminium Architecture. Creëer uw perfecte XE met onze configurator.

* Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.