Blue Jaguar XE Saloon parked next to graffiti wall.

EXTERIEUR

Een bredere, lagere houding - het design van de XE is vormgegeven met kenmerken die bijdragen aan het zelfverzekerde karakter.

XE EN XE R‑DYNAMIC

Geef invulling aan uw stijl door te kiezen tussen XE en XE R‑Dynamic. Geniet van unieke exterieurdetails met de keuze voor XE, of versterk het sportieve karakter van de auto met de keuze voor XE R-Dynamic.

enable.javascript.txt
Aerodynamic Desig detail on Blue Jaguar XE.

GEAVANCEERDE AËRODYNAMICA

Het geraffineerde exterieurdesign van de XE maakt aërodynamische prestaties mogelijk. Dankzij exceptionele designtechnieken heeft de XE een indrukwekkend lage luchtweerstandscoëfficiënt van slechts Cw = 0,26. De XE is zowel efficiënt als zuinig.

Jaguar XE matrix LED Headlights with signature DRL.

MATRIX LED-KOPLAMPEN

Dynamische Matrix LED-koplampen met signature-dagrijverlichting (optie) geven de XE een onmiskenbaar markante uitstraling. Dynamische richtingsaanwijzers* voor koplampen en acherlichten brengen de moderne styling van de auto naar een nog hoger niveau.

*Beschikbaar op alle uitvoeringen.

Jaguar XE Slim Design Iconic Tail Lights.

ACHTERLICHTEN

Het ranke design van de iconische achterlichten draagt bij aan de opwindende uitstraling van de XE. De LED-achterlichten met chicane-element, geïnspireerd door die van de F-TYPE, benadrukken het sportieve karakter van de auto.

DESIGNKENMERKEN

 • White Jaguar XE parked on street.

  LAKKLEUREN

  Geef uitdrukking aan uw individualiteit met een van 12 beschikbare lakkleuren die beschikbaar zijn voor de XE. Kies uit solid-, metallic- of premium metallic-lakken om het markante exterieurdesign te benadrukken.

 • Jaguar XE R-Dynamic Front Exterior Design Details.

  R-DYNAMIC EXTERIEURUITVOERING

  Met een achterskirt in carrosseriekleur en sportieve voorbumper en dorpels versterkt de R-Dynamic exterieuruitvoering de sportieve persoonlijkheid van de XE nog verder.

 • Jaguar Wheel with red brake calipers.

  LICHTMETALEN VELGEN

  Voeg een opvallend accent aan uw XE toe, door te kiezen uit ons programma van 11 lichtmetalen velgen in maten van 17" tot 20".