Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

JAGUAR GEAR - ACCESSOIRES

Naast de keuze uit vijf XE-uitvoeringen, elk met een iets andere persoonlijkheid, kunt u ook kiezen uit een uitgebreid programma accessoires. Op die manier kunt u uw XE tot in de kleinste details personaliseren.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Jaguar accessoires stellen u in staat om uw XE te personaliseren in overeenstemming met uw smaak, uw lifestyle en uw interesses. Wij hebben de populairste accessoires gecombineerd in vier handige packs: Carbon Fibre, Styling, Lifestyle en Business. Bekijk ze eens en configureer daarna uw eigen XE of bekijk onze online accessoirescatalogus om het complete programma te bekijken.

CARBONFIBREPACK_018_016_Device-Desktop_1366x600.jpg

CARBON FIBRE PACK

Versterk het performance-design van de XE met hoogwaardige Carbon Fibre accessoires.

HET CARBON FIBRE PACK OMVAT:

Hoogwaardige Carbon Fibre buitenspiegelkappen en powervents voorspatborden; en premium vloermatten*.

*Niet beschikbaar i.c.m. AWD.

CONFIGUREER
IMG_WRAPPER_MM_STYLINGPACK_165_Device-Desktop_1366x600.jpg

STYLING PACK

Versterk het fraaie en stijlvolle design van de XE.

HET STYLING PACK OMVAT:

Buitenspiegelkappen en powervents voorspatborden in Gloss Black.

BEKIJK XE ACCESSOIRES
IMG_WRAPPER_MM_LIFESTYLEPACK_014_026_Device-Desktop_1366x600.jpg

LIFESTYLE PACK

Een rit naar het strand of zelfs naar de speeltuin kan uw auto smeriger maken dan u denkt. Met deze accessoires houdt u uw XE schoon en netjes.

HET LIFESTYLE PACK OMVAT:

Met onze dakdragers met Jaguar logo kunt u alles meenemen van sportartikelen tot bagage; spatlappen voor en achter; slijtvaste rubber matten met Jaguar logo om het tapijt van uw auto schoon te houden; en een op maat gemaakte rubber bagagevloermat voor uw XE (niet afgebeeld) die gemakelijk uitneembaar is voor schoonmaken.

BEKIJK XE ACCESSOIRES
BUSINESSPACK_027_005_Device-Desktop_1366x600.jpg

BUSINESS PACK

Van weekendjes weg tot zakenreizen - houd uw tassen, kleding en andere spullen veilig en georganiseerd.

HET BUSINESS PACK OMVAT:

Een Jaguar kledinghanger voor aan de hoofdsteun om uw kleding kreukvrij te houden; een unieke Premium rugleuningtas uit hoogwaardig leder biedt extra ruimte om uw spullen op te bergen; en spatlappen voor en achter beschermen de carrosserie tegen vuil en steenslag.

CONFIGUREER

Selecteer de XE uitvoering van uw keuze en voeg naar wens opties en accessoires toe bij het configureren van uw XE. En wanneer u verder wilt gaan dan de vier hier besproken packs, kunt u uw XE natuurlijk ook verder personaliseren. Kijk bijvoorbeeld eens in onze online accessoirescatalogus.