ACTIERADIUS (TOT MAXIMAAL)

470

km††

Verwachte WLTP-actieradius tot maximaal 470 km.

LAADTIJD

8,58

uur*

Volledig opgeladen met een 11 kW AC-thuislader.

EMISSIES

0

CO2

Geniet van nul uitlaatemissies.

ACCELERATIE

4,8

seconden

Accelereren van 0-100 km/h in 4,8 seconden.

KIES EEN MODEL

SELECTEER AANDRIJFLIJN

KIES UW SPECIFICATION PACK

BLIJF ONTDEKKEN

Jaguar I-Pace bonnet close up  of top view

JAGUAR I-PACE UITVOERINGEN

Bekijk het volledige programma.

Jaguar I Pace car charging close up view

JAGUAR ELEKTRISCH

Ontdek elektrisch rijden.

Jaguar I-Pace left side view closeup on city road

OVERZICHT

De bekroonde, volledig elektrische performance SUV.

*Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, conditie, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.

 

**De informatie over de geschatte leveringstermijn of de huidige onbeschikbaarheid is ons beste advies op het moment van publicatie en kan worden gewijzigd. Neem contact op met uw dealer voor de meest recente informatie.

 

Timed Charging beschikbaar vanaf eind 2021.

 

Getoonde auto's kunnen afwijken van de Nederlandse uitvoeringen. Specificaties, opties en beschikbaarheid variëren per land. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie. De vermelde waarden zijn officiële EU-meetwaarden. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen.

 

Voor de 90 kWh accu van de I-PACE geldt een garantie van 8 jaar of 160.000 km (afhankelijk van hetgeen het eerst wordt bereikt). U kunt aanspraak maken op deze garantie indien er sprake is van een fabricagefout of indien een officiële Jaguar dealer vaststelt dat de State of Health van de accu is afgenomen tot minder dan 70 procent.

 

††Bekijk WLTP-waarden.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.

 

Vermelde gewichten gelden voor auto's in standaarduitvoering. Gemonteerde opties kunnen dit gewicht verhogen.

 

Inclusief een bestuurder van 75 kg en alle vloeistoffen

‡‡Inclusief alle vloeistoffen

Inhoud (VDA norm): inhoud gemeten met massieve blokken conform VDA-norm (200 mm x 50 mm x 100 mm).

Inhoud (bruto): inhoud gemeten door laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof.