GEAVANCEERDE TECHNOLOGIEËN, DUURZAAM RIJDEN

Door onze passie voor design te combineren met de nieuwste technologieën voor elektrische auto's zijn wij erin geslaagd een emissievrije auto te ontwikkelen die nog steeds een onmiskenbare Jaguar is. De I-PACE heeft een actieradius tot 470 km volgens de WLTP-cyclus*. Dit wordt mogelijk gemaakt door de combinatie van een hightech lithium-ion-accu met een capaciteit van 90 kWh en de luchtweerstandscoëfficiënt van 0,29 Cw van de I-PACE.

Eco Mode

ECO MODUS

De Eco-modus helpt om de actieradius van de I-PACE te maximaliseren door energieverlies te beperken en een efficiëntere rijstijl te bevorderen. Het maakt ook subtiele veranderingen aan de interieurtemperatuur, luchtrecirculatie en een aantal andere functies van de auto. U kunt deze aanpassingen onderdrukken door normaal gebruik van elke functie of via de menu-instellingen.

Preserving Range

ACTIERADIUS BEHOUDEN

De I-PACE is uitgerust met technologie om actieradius te behouden en de accu van de auto te beschermen. Met interieurvoorverwarming/-koeling kunt u bijvoorbeeld het interieur voor het rijden op de gewenste temperatuur brengen terwijl de I-PACE wordt opgeladen. Daarbij wordt elektriciteit van de externe bron gebruikt in plaats van elektriciteit van de accu.

ENHANCED BRAKE REGENERATION

ENHANCED BRAKE REGENERATION

Om de actieradius te maximaliseren, gebruikt de I-PACE een Enhanced Brake Regeneration-systeem dat bijna alle remenergie terugwint. Zodra u uw voet van het gaspedaal neemt, begint het systeem met regeneratief remmen, waarbij de I-PACE comfortabel vertraagt en de opgewekte energie wordt gebruikt om de accu op te laden.

I-PACE RANGE CALCULATOR

Kijk hoe de I-PACE past bij uw lifestyle door de instellingen hieronder aan te passen om de actieradius van de I-PACE op één acculading onder verschillende omstandigheden te tonen.

I-PACE RANGE CALCULATOR

Kijk hoe de I-PACE past bij uw lifestyle door de actieradius onder verschillende omstandigheden te berekenen.

nojs.text
test
km
ACTIERADIUS OP ÉÉN VOLLEDIGE ACCULADING
Based on the average UK journeys, I-PACE could take you on ALL of the following:
+
+
+
8
range.calculator.label.days.of.commuting
5
range.calculator.label.shopping.trips
2
range.calculator.label.visit.friends
3
range.calculator.label.leisure.activities
Pas de instellingen hieronder aan

RIJPROFIEL:

Stad: u rijdt hoofdzakelijk in en rond de bebouwde kom van plaatsen en steden met een gemiddelde snelheid van 27 km/h.

Snelweg: u rijdt hoofdzakelijk op snelwegen met een gemiddelde snelheid van 92 km/h.

Gecombineerd: uw regelmatige ritten omvatten een combinatie van rijden in en rond de bebouwde kom van plaatsen & steden en op snelwegen, met een gemiddelde snelheid van 47 km/h.

INTERIEURINSTELLINGEN:

VELGMAAT:

BUITENTEMPERATUUR:

Brandstofverbruik: niet beschikbaar CO2-emissie: 0 (g/km) EV-actieradius: tot 470 km De waarden van de EV-actieradius worden berekend volgens de WLTP-cyclus, gebaseerd op een productiemodel over een standaard route. De behaalde actieradius hangt af van de staat van de auto en accu, van de daadwerkelijke route en van omgeving en rijstijl.
Het bovenstaande aantal ritten is slechts een schatting, gebaseerd op de National Travel Survey uit 2016 van het Britse Department for Transport, Tabel, NTS0405, Gemiddelde* ritlengte per ritdoel: Engeland, 1995/97 t/m 2016, op basis van ritgegevens uit 2016 die zijn gepubliceerd op 27 juli 2007. Het volledige rapport bevat 14 rittypen, waarvan er vier zijn geselecteerd ter illustratie. Typen en afstanden waren: (1) Woon-werkverkeerd (9,0); (2) Boodschappen doen (4,0); (3) Bezoek aan vrienden, verkregen door het gemiddelde te nemen van rij 17 'Vrienden thuis bezoeken' (10,2) en rij 18 'Vrienden elders bezoeken' (6,2), wat resulteerd in een waarde van (8,2); en (4) Entertainment (7,4). Verdeling van rittypen alleen ter illustratie. Voor het gemak werden gedeeltelijke ritten afgerond naar het dichtstbijzijnde hele nummer.

Brandstofverbruik: niet beschikbaar CO2-emissie: 0 (g/km) EV-actieradius: tot 292 mijl. De waarden van de EV-actieradius worden berekend volgens de WLTP-cyclus, gebaseerd op een productiemodel over een standaard route. De behaalde actieradius hangt af van de staat van de auto en accu, van de daadwerkelijke route en van omgeving en rijstijl.

WIST U DAT?

Selecteer een categorie en kijk hoe de actieradius van de I-PACE wordt beïnvloed.
I-PACE Front

INTERIEURKLIMAAT

Verwarmings- en climate control-systemen gebruiken energie en dit kan de actieradius verkleinen.

Deze systemen worden het meest gebruikt aan het begin van een rit. Om de invloed op de actieradius te verminderen, kan de I‑PACE het interieur voorverwarmen/-koelen voordat u vertrekt, terwijl de auto wordt opgeladen. Zo kan de I‑PACE het interieur verwarmen of koelen met stroom van het elektriciteitsnet, niet van de accu.

I-PACE Rear

RIJSTIJL

Het rijgedrag van de bestuurder is van grote invloed op de actieradius. Vaak en snel accelereren heeft een nadelige invloed op de acculading van de auto, terwijl rijden op een constant tempo de actieradius van de elektrische auto helpt te optimaliseren. Als u geleidelijk accelereert, hoeft u ook minder vaak hard te remmen; hard remmen vergt meer energie dan rustig remmen.

Rijden met een constant tempo helpt de actieradius van de auto te optimaliseren.

Jaguar I-PACE Rear Right Angle

RIJOMSTANDIGHEDEN

In heuvelachtig gebied moet u vaker accelereren en remmen waardoor de actieradius afneemt. Over het algemeen rijdt u op vlak terrein efficiënter.

Met de Remote Pro smartphone-app kunt u de topografie van uw route bekijken, zodat u de actieradius van de I‑PACE in real-time kunt schatten voordat u vertrekt.

Gebruik Remote Pro om uw actieradius te controleren aan het begin van de rit.

Jaguar I-PACE Rear Angle

RIJDEN IN VERKEER

Bij het accelereren en remmen wordt energie verbruikt.

Herhaaldelijk accelereren en remmen, bijvoorbeeld in druk verkeer, is voor de accu even belastend als voor de bestuurder.

Door zo veel mogelijk een constante snelheid aan te houden tijdens druk verkeer blijft de actieradius zo groot mogelijk.

ACTIERADIUS OPTIMALISEREN

De I-PACE is uitgerust met technologie die de actieradius optimaliseert en de accu van de auto beschermt. Met voorverwarming/-koeling van het interieur kunt u bijvoorbeeld het interieur verwarmen of koelen terwijl de I-PACE wordt opgeladen, zodat u stroom van het elektriciteitsnet gebruikt, niet van de accu.

Someone using the  I-PACE App on an I-Phone in a living room while the I-Pace can be seen being Charged, through a window

Creëer uw eigen spannende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.

1Jaguar heeft voorkeursleveranciers voor laadapparatuur aangewezen in alle landen waar de I-PACE beschikbaar is. Onze dealers en voorkeursleveranciers kunnen u adviseren over de laadoplossingen die het beste bij u passen. Raadpleeg uw Jaguar dealer voor meer informatie.

2Jaguar heeft voorkeursleveranciers voor openbare laadpunten in alle landen waar de I-PACE beschikbaar is. U kunt kiezen uit verschillende tarieven, afhankelijk van hoe vaak u de beschikbare laadpunten gebruikt. Een DC-snellader levert grote hoeveelheden energie in korte tijd. De laadsnelheid kan afnemen naarmate de accu zijn volledige capaciteit bereikt, dus klanten kunnen ervoor kiezen de accu tot 80 procent of tot de verder benodigde actieradius op te laden via een snellader.


Bekijk hier I-PACE WLTP-waarden.
*WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO₂-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze test is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er geldt een zwaardere testprocedure en rijprofiel. De laagste cijfers hebben betrekking op de meest economische/lichtste set opties.


Officiële EU-testcijfers uit fabrieksmetingen volgens EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real world'-omstandigheden en algehele EV-prestatiedata kunnen verschillen al naar gelang de rij- en omgevingsomstandigheden.