KIES UW MODEL

KIES UW MODEL

I-PACE R-DYNAMIC SE

Prijs vanaf

€ 96.132

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

I-PACE R-DYNAMIC HSE

Prijs vanaf

€ 105.342

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

BLIJF ONTDEKKEN

Jaguar I Pace stylish trunk with chrome logo on it.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

Jaguar I Pace car charging close up view

JAGUAR ELEKTRISCH

Ontdek elektrisch rijden.

Jaguar I-Pace left side view closeup on city road

ONTDEK

Innovatie en design in perfecte balans.

*De oplaadtijden zullen variëren afhankelijk van vele factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, conditie, temperatuur en huidige lading van de accu; gebruikte oplader en oplaadduur.

 

1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door de Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

2Accepteert de gebruiksvoorwaarden. Standaard met abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

3De auto is klaar voor Apple CarPlay. De services die Apple CarPlay biedt, zijn afhankelijk van de beschikbare functies in uw land. Ga voor meer informatie naar: https://www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay.

4De auto is klaar voor Android Auto. De services die Android Auto biedt, zijn afhankelijk van de beschikbare functies in uw land. Ga voor meer informatie naar: https://www.android.com/intl/nl_nl/auto/.

5Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. De app kan worden gedownload uit de Apple App Store of Google Play.