UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL
Jaguar I-Pace driving on road beside solar panel

JAGUAR I-PACE HOOGTEPUNTEN

BLIKSEMSNELLE PRESTATIES

Opwindende Jaguar prestaties en dynamiek zonder uitlaatemissies – alles wat u verwacht van een volledig elektrische performance SUV.

Jaguar I-Pace driving on a road

ACTIERADIUS

Factoren zoals buitentemperatuur en rijsnelheid kunnen van invloed zijn op uw elektrische actieradius. Gebruik de Actieradius-calculator om te ontdekken hoe ver de I-PACE kan rijden op een acculading.

Jaguar I-Pace with rapid DC charging

OPLADEN*

Een oplaadbeurt van 60 minuten met een 11 kW-thuislader geeft u een actieradius van ongeveer 53 km. Met een een DC-snellader kunt u de I-PACE onderweg snel opladen. U kunt uw I-PACE met 127 km bijladen in slechts 15 minuten**.

Jaguar I-Pace features Power

VERMOGEN

De I‑PACE beschikt over een accu van 90 kWh en wordt aangedreven door twee elektromotoren met synchrone permanente magneet. De motoren leveren samen 294 kW (400 pk) en een direct beschikbaar koppel van 696 Nm.

ACTIERADIUS

470KM††

Rijd maximaal 470 km met een volle accu*.
WLTP-waarde. De cijfers onder werkelijke rijomstandigheden kunnen variëren, afhankelijk van uw rijstijl.

LAADTIJD

9,5uur*

Met een 11 kW AC-lader kan de accu volledig worden opgeladen in minimaal 9,5 uur*. Perfect om 's nachts thuis op te laden.
Tijd gebaseerd op het gebruik van een 11 kW thuislader.

EMISSIES

0CO2

Geniet van nul uitlaatemissies.

ACCELERATIE

4,8seconden

Accelereren van 0-100 km/h in 4,8 seconden.

Jaguar I-Pace featuring breaking energy

ENHANCED BRAKE REGENERATION

Enhanced Brake Regeneration wint bijna alle remenergie terug, waardoor de actieradius van de I-PACE wordt gemaximaliseerd.

X-ray of Jaguar I-Pace wheel drive

ALL WHEEL DRIVE (AWD)

Vermogen en koppel zijn onmiddellijk beschikbaar. De motoren stellen zich in op uw rijstijl, de omstandigheden en de beschikbare grip.

Jaguar I-PACE Driving down a road

TORQUE ​​VECTORING ​​BY ​​BRAKING

Gecontroleerd, onafhankelijk afremmen van de wielen versterkt de draaikrachten die op de auto werken, waardoor de sportieve wendbaarheid wordt gemaximaliseerd.

Jaguar I-PACE Side while driving

ELEKTRONISCH GESTUURDE LUCHTVERING

Dit optionele systeem verbetert de aërodynamische prestaties en actieradius nog verder. De rijhoogte wordt automatisch verlaagd bij snelheden hoger dan 105 km/h.

The front of a Jaguar I-PACE showing airways

ACTIEVE LAMELLEN

De optimale balans tussen koeling en aërodynamica. Actieve lamellen gaan open tijdens het koelen van de accu en sluiten wanneer ze niet nodig zijn voor een soepele luchtstroming over en langs de auto.

Jaguar I-Pace featuring heating and ventilation system

WARMTEPOMP

De warmtepomp is zeer efficiënt en gebruikt warmte van de buitenlucht en de auto om het interieur te verwarmen via het verwarmings- en ventilatiesysteem.

TECHNOLOGIE

Naadloos geïntegreerde technologieën maken het eenvoudig om de functies van de I-PACE en van uw verbonden apparatuur te bedienen.

PIVI PRO

Ons Pivi Pro1-infotainmentsysteem is net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie2, media en contactpersonen.

INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG

Het 12,3" HD Interactive Driver Display toon relevante rij-informatie, inclusief een 3D-kaart op het volledige display, precies waar u deze het beste kunt zien. De hoge resolutie garandeert een uiterst scherp beeld en de geavanceerde beeldprocessor zorgt voor soepel bewegende en haarscherpe beelden.

MERIDIAN AUDIO

Het Britse Meridian1 Audio is volledig gericht op de muzikale beleving, met versterking van diepte, helderheid en realisme van de muziek door een combinatie van geavanceerde akoestische technologie en strategisch geplaatste luidsprekers. Kies uit de MeridianTM of MeridianTM 3D Surround Sound audiosystemen.

ONLINE PACK EN WIFI MET DATA-ABONNEMENT

Het Online Pack met Data-abonnement2 biedt een eenvoudige manier om verbonden te blijven via uw I-PACE. De WiFi-hotspot3 (optie) heeft een 4G-verbinding.

Jaguar I-Pace Pivi Pro infotainment system
Heads Up Display
MERIDIAN AUDIO
Autoplay Stop
 • JAGUAR GO I-PACE-APP

  De GO I-PACE-app laat u zien hoe goed de Jaguar I-PACE in uw leven zou passen. De app geeft u feiten en cijfers alsof u daadwerkelijk in de auto rijdt, met onder meer routekaarten, de geschatte actieradius en het geschatte verbruik van de accu, beschikbare oplaadpunten op uw route en uw geschatte kostenbesparingen.

 • Live Apps

  JAGUAR REMOTE APP

  Met de Jaguar Remote App4 kunt u vanaf uw smartphone communiceren met de I-PACE. Controleer de laadtoestand, -status en -snelheid, de geschatte EV-actieradius en andere indicatoren voor uw auto. Start en stop het laden, beheer laadtijden en stel de maximale laadstatus op afstand in.

 • Roadside Assistance

  JAGUAR OPTIMISED ASSISTANCE EN SOS CALL

  Met Jaguar Optimised Assistance kunt u bij pech direct contact opnemen met het Jaguar Assistance-team. Bij een ernstiger incident verbindt SOS Emergency Call u automatisch met de alarmcentrale. Zij zullen de nooddiensten alarmeren en uw locatie doorgeven.

GEBRUIKSGEMAK EN VEILIGHEID

U kunt het beste opladen wanneer u uw auto 's nachts parkeert. Terwijl u ontspant en uitrust, wordt de I-PACE veilig opgeladen, klaar voor de volgende dag.

THUIS OPLADEN

Thuis opladen is niet alleen handig, ook de kosten van elektriciteit zijn vaak lager per kilometer in vergelijking met benzine, diesel of onderweg opladen. Om uw I-PACE thuis op te laden, raden wij een professioneel geïnstalleerde thuislader aan.

Jaguar I-Pace charging at charging station.

OPENBARE LAADPUNTEN

Naast thuis opladen, kunt u dat ook onderweg en op uw bestemming doen. Nu het laadnetwerk steeds verder wordt uitgebreid, is het gemakkelijker dan ooit om onderweg op te laden. Het navigatiesysteem van de I-PACE helpt u tijdens uw reis ook met het vinden van laadpunten.

 • TREKGEWICHT

  Uw Jaguar I-PACE heeft een maximaal trekgewicht van 750 kg en een maximale kogeldruk van 45 kg. Een afneembare trekhaak is beschikbaar als Jaguar accessoire.

 • ACTIVITY KEY

  Gebruik de water- en schokbestendige, compleet nieuwe Activity Key5 van de tweede generatie om uw auto te ontgrendelen, vergrendelen en starten. Welke buitenactiviteiten u ook onderneemt, zoals zwemmen of hardlopen, u hoeft niet langer een conventionele autosleutel bij u te dragen.

 • VEILIGHEIDSKOOI

  De I‑PACE maakt gebruik van een combinatie van aluminium en staal voor de stijve constructie rondom de accu, om de veiligheid voor alle inzittenden te vergroten.

 • BESTUURDERSONDERSTEUNING

  Kies uit een programma functies om rijden en parkeren gemakkelijker en veiliger te maken. Er zijn talrijke innovatieve technologieën beschikbaar, waarbij alle functies zijn ontworpen om uw rijbeleving te optimaliseren en uw veiligheid te vergroten.

CONFIGUREREN

Creëer uw eigen I-PACE met een keuze uit uitvoeringen en motoren.

PERSONALISEER UW JAGUAR I‑PACE

Selecteer eerst de motor en de uitvoering voordat u uw auto personaliseert met een keuze uit lak-, velg- en interieuropties.

BLIJF ONTDEKKEN

*Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.

**Bij gebruik van een 100 kW DC-snellader.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

2Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard met abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

3Fair use policy applies. After 20GB og data is used within a month, data speeds and functionality on vehicle may reduce for the rest of the month. For details of the Fair Usage Policy associated with this feature, please refer to the InControl Pivi Pro Terms at jaguar.com/pivi-pro-terms. Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content. HD video will significantly increase data usage.

4Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. De Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

5De Activity Key kan in ongeveer een uur worden opgeladen, zodat de batterij tot zeven dagen meegaat.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.


N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. De standaarduitrusting kan ook verschillen per land van aanschaf, de motorvariant en de transmissie.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

We gebruiken YouTube-video's op onze website. 0m deze video's te bekijken, moet u de cookies accepteren die YouTube op uw toestel plaatst. Deze worden door Jaguar geklasseerd als niet-essentiële functionele cookies.
 • Functionele cookies