Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

FUNCTIONALITEIT

Het ontwerp van de I‑PACE biedt nieuwe mogelijkheden voor een uitzonderlijk ruim interieur.

Play Video

De I‑PACE combineert compacte exterieurafmetingen met een bijzonder ruim interieur. Door de elektrische architectuur biedt het interieur meer ruimte voor u en uw passagiers die u vrij kunt configureren.

Jaguar I-Pace Spacious Design

RUIM ONTWERP

De architectuur van de I‑PACE maakt het mogelijk de voorstoelen verder naar voren te plaatsen, richting de plek waar zich normaal gesproken de verbrandingsmotor bevindt, voor een betere zitpositie. Dit zorgt ook voor een grotere afstand tussen de voorstoelen en achterbank, waardoor achterpassagiers over meer beenruimte en comfort beschikken.

BAGAGERUIMTE

De bagageruimte achter de achterbank bedraagt een royale 656 liter, met een lengte van 967 mm. Om de bergruimte van de I‑PACE helemaal compleet te maken, is er voorin, onder de motorkap, nog een opbergvak met 27 liter extra bergruimte.

Jaguar I-Pace In-Car Storage

OPBERGRUIMTE IN HET INTERIEUR

Het ontbreken van een transmissietunnel heeft ruimte gecreëerd voor een opbergvak van 10,5 liter onder de middenarmsteun voor. Daarnaast is er nog een handige opbergruimte over de volle breedte onder de achterbank. En omdat elektromotoren geen conventionele transmissie gebruiken, hebben wij de ruimte in de middenconsole maximaal benut zodat deze de perfect plek is voor telefoons en sleutels.

ACTIVITY KEY

Geniet van uw favoriete buitenactiviteiten en berg uw autosleutel veilig op in de auto. De Activity Key (optie) is een robuuste, volledig waterdichte polsband die het u mogelijk maakt allerlei activiteiten te ondernemen waarbij het meenemen van een sleutel niet echt handig is.

Creëer uw eigen spannende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.