De I‑PACE combineert compacte exterieurafmetingen met een bijzonder ruim interieur. Door de elektrische architectuur biedt het interieur meer ruimte voor u en uw passagiers die u vrij kunt configureren.

BELANGRIJKE KENMERKEN

 • BAGAGERUIMTE

  De bagageruimte achter de achterbank bedraagt een royale 656* liter, met een lengte van 967 mm. Om de bergruimte van de I-PACE helemaal compleet te maken, is er voorin, onder de ‘motorkap’, nog een opbergvak dat 27 liter extra bergruimte biedt.

 • Jaguar I-PACE In-Car Storage

  OPBERGRUIMTE IN HET INTERIEUR

  Het ontbreken van een transmissietunnel heeft ruimte gecreëerd voor een opbergvak van 10,5 liter onder de middenarmsteun voor. Daarnaast is er nog een handige opbergruimte over de volle breedte onder de achterbank. En omdat elektromotoren geen conventionele transmissie gebruiken, hebben wij de ruimte in de middenconsole maximaal benut zodat deze de perfecte plek is voor telefoons en sleutels.

 • ACTIVITY KEY

  Geniet van uw favoriete buitenactiviteiten en berg uw autosleutel veilig op in de auto. De Activity Key (optie) is een robuuste, volledig waterdichte polsband die het u mogelijk maakt allerlei activiteiten te ondernemen waarbij het meenemen van een sleutel niet echt handig is.

Creëer uw eigen spannende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.

*Bij auto's met luchtvering neemt de inhoud van de bagageruimte af met 18 liter.