Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INTERIEURDESIGN

De I‑PACE introduceert een nieuwe interpretatie van de klassieke Jaguar balans tussen sportief karakter en luxueus vakmanschap.

Play Video

Naadloos geïntegreerde technologie, royale ruimte en uitzonderlijke rust. Het interieur heeft een strak en opgeruimd ontwerp, met aangenaam aanvoelende details en vloeiende lijnen.

Jaguar I-Pace Luxury Atmosphere

LUXUEUZE AMBIANCE

In het gehele interieur bevestigen prachtige, in subliem handwerk vervaardigde accenten de luxueuze uitstraling van de auto. U wordt omringd door exclusieve, uit pure materialen vervaardigde afwerkingen, waarbij de subtiele dubbele stiknaden in contrastkleur voor nog meer raffinement zorgen. 's Nachts accentueert de helderwitte verlichting de prachtige details.

Jaguar I-Pace Hidden Space

VERBORGEN RUIMTE

De I‑PACE heeft een zwevende middenconsole in het hart van het interieur. Dit unieke, vrijdragende ontwerpelement van de I‑PACE versterkt direct het ruimtelijk gevoel dat u ervaart wanneer u het portier opent.

SPORTSTOELEN

De zorgvuldig ontworpen sportstoelen van de I‑PACE zijn beschikbaar in diverse materialen en kleuren, zitten perfect en bieden uitstekende zijdelingse steun in bochten. De stoelen zijn optioneel koel- en verwarmbaar voor extra comfort.

PERFORMANCE‑STOELEN

De Performance-stoelen (optie) hebben een nadrukkelijk sportief DNA. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden extra zijdelingse steun bij een dynamische rijstijl.

Jaguar I-Pace Quiet Refinement

GERUISLOOS RAFFINEMENT

Het interieur is een oase van rust, te midden van de drukke buitenwereld. Het raffinement neemt toe tot een ongekend niveau dankzij de geavanceerde, geluiddempende motorkapseling, terwijl het strakke exterieurdesign het windgeruis minimaliseert.

Play Video

AKOESTISCH GELAAGD GLAS

De I‑PACE biedt een verfijnde, stille rijbeleving. Om het interieur van de I‑PACE nog stiller te maken, zijn de voorruit en voorportierruiten gemaakt van akoestisch gelaagd glas, zodat er minder geluid binnendringt.

VOORVERWARMING/‑KOELING VAN INTERIEUR

U kunt het interieur van de I‑PACE voorverwarmen of voorkoelen via het touchscreen of, op afstand, via de smartphone-app, zodat de auto de gewenste temperatuur heeft voordat u instapt. Door voorverwarming/‑koeling van de I‑PACE tijdens het opladen wordt de ideale temperatuur bereikt zonder gebruik van accuvermogen, om de actieradius van de auto te behouden.

IONISATIE VAN INTERIEURLUCHT

De I-PACE biedt een ionisatiesysteem waarmee de kwaliteit van de interieurlucht wordt verbeterd. Ionisatie van de interieurlucht neutraliseert geuren en minimaliseert de hoeveelheid bacteriën en verontreiniging, voor een aangenamere en gezondere interieurambiance.

Creëer uw eigen spannende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.