Zowel het interieur als het exterieur van de I-PACE bieden een ongekend gestroomlijnde rijbeleving. Alles wat u nodig hebt, is altijd binnen handbereik met de twee touchscreens, het Interactive Driver Display en het Head‑Up Display, of via uw smartphone.

De auto's die worden getoond, zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Sommige beschreven functies kunnen afhankelijk zijn van de markt of de aandrijflijn. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

CONNECTIVITY IS STANDAARD

  • Online Media

    MULTIMEDIA

    Luister onderweg naar uw favoriete muziek, radiozenders en podcasts. Allemaal zonder uw smartphone. Koppel uw Deezer- en TuneIn-accounts met het InControl Portal, voor directe toegang tot uw media via het touchscreen van uw auto.

  • NAVIGATION PRO

    Navigation Pro biedt u de mogelijkheid om kaarten weer te geven in 2D of 3D, direct bestemmingen op te zoeken, en actuele verkeersinformatie te ontvangen. In de I-PACE geeft Navigation Pro u tevens gedetailleerde informatie over de actieradius en houdt daarbij rekening met verschillende factoren, zoals wegtopografie en snelheidslimieten.

  • SMARTPHONE PACK

    Bedien op eenvoudige wijze uw smartphone via het touchscreen van de I-PACE, met Android AutoTM en Apple CarPlayTM.

  • CONNECT PRO

    Met Connect Pro wordt u continu geïnformeerd door de I-PACE. Ontdek wat zich afspeelt langs uw route, vind parkeerplaatsen en bezienswaardigheden in uw omgeving. Het Connect Pro Pack omvat Pro Services, een 4G WiFi-hotspot en Smart Settings.

  • REMOTE

    Creëer interactie met uw I-PACE en beschik, waar u ook bent, via de Jaguar InControl-app over belangrijke informatie zoals de beschikbare actieradius van de auto. Remote omvat tevens SOS Assistance Call en Jaguar Optimised Assistance, dat in geval van pech diagnosegegevens alsmede uw locatie verzendt naar de hulpdiensten.

  • Secure Tracker

    SECURE TRACKER1

    Maakt gebruik van tracking-technologie om u te waarschuwen bij (poging tot) diefstal van uw auto en stuurt bij diefstal continu de locatie van de auto naar meldkamer en politie. Secure Tracker Pro2 (optie) biedt een uitbreiding hierop, en stuurt een melding naar de meldkamer wanneer uw auto met behulp van een niet-geregistreerde of gekloonde sleutel wordt gestolen.

BLIJF VERBONDEN OP DE WEG

In combinatie met 'Pro Services en WiFi-hotspot' wordt uw nieuwe Jaguar I-PACE geleverd met een SIM-kaart en een primair data-abonnement van 500 MB per maand voor een totale periode van 3 jaar. U bent beter verbonden en ontvangt live verkeersinformatie en nog veel meer. Abonnementen met grotere databundel zijn beschikbaar. Abonnement kan worden verlengd na de periode van 3 jaar.

Uw dealer geeft u graag meer informatie. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

/

De auto's die worden getoond, zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Sommige beschreven functies kunnen afhankelijk zijn van de markt of de aandrijflijn. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

  • HEAD-UP DISPLAY

    Het Head-Up Display (optie) projecteert voor het rijden belangrijke informatie, zoals snelheid en navigatie-instructies, op de voorruit, zodat u minder wordt afgeleid. Het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie.

  • INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

    INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

    Het 12,3" HD Interactive Driver Display toont relevante rij-informatie, inclusief een 3D-kaart van het navigatiesysteem, op het volledige display; precies waar u deze het beste kunt bekijken. De hoge resolutie garandeert een uiterst scherp beeld en de geavanceerde beeldprocessor zorgt voor soepel bewegende en haarscherpe beelden.

  • MERIDIAN AUDIO

    MERIDIANTM AUDIOSYSTEMEN

    Breng uw muziek tot leven en kies uit twee audiosystemen van de Britse audiospecialist MeridianTM. Het toonaangevende Meridian Surround Sound audiosysteem met TrifieldTM-technologie biedt alle diepte en helderheid van een live concert. Met 15 luidsprekers biedt het MeridianTM Surround Sound audiosysteem, standaard op de I‑PACE HSE, de ultieme audiobeleving.

  • JAGUAR IGUIDE

    JAGUAR iGUIDE

    De Jaguar iGuide-app maakt gebruik van de nieuwste technologie om uitleg te geven over alle wetenswaardige functies en bedieningselementen in uw I-PACE. De app werkt tevens als een mobiele gebruikershandleiding, zodat u altijd het antwoord op elke vraag bij de hand hebt.

Creëer uw eigen spannende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.

1Specifieke, hier beschreven functies zijn mogelijk optioneel of afhankelijk van de markt. Raadpleeg de Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.