Using I-PACE In Car Technologies

INTERIEUR-
TECHNOLOGIE

Naadloos geïntegreerde technologieën maken het eenvoudig om de functies van de I-PACE en van uw verbonden apparatuur te bedienen.

De I-PACE biedt een moeiteloze connected gebruiksbeleving, zowel binnen als buiten de auto. Informatie is direct beschikbaar op verschillende schermen en via uw smartphone. Alles wat u nodig hebt, is altijd binnen handbereik.

Jaguar I-Pace Dashboard And Controls

PIVI PRO

Ons Pivi Pro-infotainmentsysteem is net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

CONNECTIVITY IS STANDAARD

 • Navigation Pro Screen Display

  COMPLEET NIEUWE NAVIGATIE

  Biedt realtime verkeersinformatie en live toegang tot oplaadpunten. U hebt ook toegang tot parkeerinformatie en beschikbare parkeerplekken, zelfs als er geen verbinding beschikbaar is. Alles wordt weergegeven in uitzonderlijke 2D- of 3D-weergave en de spraakbegeleiding wordt automatisch gedempt op bekende routes.

 • Online Media

  ONLINE PACK

  Nog betere verbinding onderweg. Met het Online Pack hebt u alles wat u nodig hebt binnen handbereik, inclusief online media, weerberichten, agenda-informatie en punten van interesse. U kunt zelfs berichten verzenden via spraakherkenning, zodat u uw aandacht bij weg en verkeer kunt houden.

 • Jaguar I-Pace Interior With Wi-Fi Symbol Overlay

  WIFI MET DATA-ABONNEMENT1

  Met 4G-data geïntegreerd in uw I-PACE, biedt de optionele WiFi-hotspot draadloos toegang tot internet. Met WiFi met data-abonnement houdt u contact met vrienden en familie, en kan iedereen zich onderweg vermaken met videostreaming. Zelfs als u zich op minder gebaande paden bevindt. WiFi maakt gebruik van een externe antenne voor de best mogelijke verbinding.

 • Smartwatch Using Jaguar Remote App

  REMOTE2

  Creëer interactie met uw I-PACE en beschik, waar u ook bent, via de Jaguar InControl-app over belangrijke informatie zoals de beschikbare actieradius van de auto. Remote omvat tevens SOS Assistance Call en Jaguar Optimised Assistance, dat in geval van pech diagnosegegevens alsmede uw locatie verzendt naar de hulpdiensten.

 • Jaguar I-Pace Touch Screen Display

  SMARTPHONE PACK

  Bedien op eenvoudige wijze uw smartphone via het touchscreen van de I-PACE met Apple CarPlay®.

 • Secure Tracker

  SECURE TRACKER

  Maakt gebruik van tracking-technologie om u te waarschuwen bij (poging tot) diefstal van uw auto en stuurt bij diefstal continu de locatie van de auto naar het Stolen Vehicle Tracking Centre. Secure Tracker Pro3 (optie) biedt een uitbreiding hierop, en stuurt een melding naar de meldkamer en politie wanneer uw auto met behulp van een niet-geregistreerde of gekloonde sleutel wordt gestolen. Omvat een abonnement voor de duur van de garantieperiode.

SMART SETTINGS

Smart Settings, een functie van Pivi Pro, herkent elke bestuurder aan zijn of haar sleutel en telefoon, en kan de gewenste stoel- en spiegelposities selecteren en uw favoriete media afspelen aan het begin van elke rit. Smart Settings kan ook leren wat uw voorkeuren zijn en deze automatiseren op basis van uw gewoonten en routines uit het verleden.

De auto's die worden getoond, zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Sommige beschreven functies kunnen afhankelijk zijn van de markt of de aandrijflijn. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

 • HEAD-UP DISPLAY

  Het Head-Up Display (optie) projecteert voor het rijden belangrijke informatie, zoals snelheid en navigatie-instructies, op de voorruit, zodat u minder wordt afgeleid. Het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie.

 • INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

  INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

  Het 12,3" HD Interactive Driver Display toont relevante rij-informatie, inclusief een 3D-kaart van het navigatiesysteem, op het volledige display; precies waar u deze het beste kunt bekijken. De hoge resolutie garandeert een uiterst scherp beeld en de geavanceerde beeldprocessor zorgt voor soepel bewegende en haarscherpe beelden.

 • MERIDIANTM AUDIOSYSTEMEN

  Breng uw muziek tot leven en kies uit twee audiosystemen van de Britse audiospecialist MeridianTM. Het toonaangevende Meridian 3D Surround Sound audiosysteem met TrifieldTM-technologie (optie) biedt alle diepte en helderheid van een live concert. Met 16 luidsprekers en 1 subwoofer biedt het MeridianTM Surround Sound audiosysteem, standaard op de I‑PACE HSE, de ultieme audiobeleving.

 • JAGUAR IGUIDE

  De Jaguar iGuide-app maakt gebruik van de nieuwste technologie om uitleg te geven over alle wetenswaardige functies en bedieningselementen in uw I-PACE. De app werkt tevens als een mobiele gebruikershandleiding, zodat u altijd het antwoord op elke vraag bij de hand hebt.

Creëer uw eigen spannende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.

1Fair Use-beleid van toepassing. Standaard met abonnement voor 1 jaar.

2Omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

3Secure Tracker en Secure Tracker Pro vereisen een geschikt datacontract dat doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. Vereist Remote en mobiele connectivity


Sommige beschreven functies kunnen optioneel zijn. Voor informatie over beschikbaarheid kunt u contact opnemen met een Jaguar dealer. Sommige functies vereisen een geschikt datacontract dat doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.