Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

EXTERIEURDESIGN

Het revolutionaire design van de I‑PACE blijft zowel trouw aan het elan van Jaguar als aan het ontwerp van de I‑PACE Concept.

Play Video

AËRODYNAMICA

Van de geprononceerde voorspatborden tot de diffuser onder de achterbumper, laten alle elementen van het aërodynamische design de I‑PACE nog gemakkelijker door de lucht snijden, met optimale stabiliteit en maximale actieradius als resultaat.

Jaguar I-Pace Bonnet Scoop

LUCHTUITLAAT MOTORKAP

De krachtige grille welft naar binnen en verlaagt de luchtweerstand door lucht via de inlaat in de motorkap weg te leiden. Deze stroomt vervolgens verder over een daklijn waarvan de boogvorm is afgestemd op maximale efficiency.

Jaguar I-Pace Rear

ACHTERDIFFUSER

Afgevlakte hoeken zorgen ervoor dat lucht efficiënt loskomt van de auto, om de drukverschillen die weerstand veroorzaken tot een minimum te beperken.

Jaguar I-Pace Door handles

PORTIERGREPEN

Om ervoor te zorgen dat de rijwind soepel rond het hele exterieur kan stromen, liggen zelfs de uitklapbare portiergrepen verzonken in de flanken van de auto.

Jaguar I-Pace Flowing Waistline

VLOEIENDE TAILLELIJN

De cabine oogt laag, waarbij de vloeiend gelijnde spatborden een gevoel van beweging creëren als aanvulling op de dynamische, oplopende taillelijn van de carrosserie.

VLOEIENDE TAILLELIJN

De cabine oogt laag, waarbij de vloeiend gelijnde spatborden een gevoel van beweging creëren als aanvulling op de dynamische, oplopende taillelijn van de carrosserie.

STYLING

De ranke, futuristische LED‑koplampen met onze dubbele 'J'‑blade signatureverlichting geven het front van de I-PACE een karakteristiek aanzicht, terwijl het dak in carrosseriekleur, in contrastkleur Black of met glazen panoramadak een bijzonder gladde en vloeiende uitstraling heeft.

Jaguar I-Pace Led Headlights

LED-KOPLAMPEN

Voor nog beter zicht en extra veiligheid bij rijden in het donker kiest u voor Adaptive Matrix LED-koplampen (optie). Dit systeem houdt het grootlicht continu ingeschakeld, maar past automatisch de vorm van de lichtbundel aan om te voorkomen dat tegemoetkomend verkeer wordt verblind. De matrix LED-koplampen bieden daarnaast richtingaanwijzers met animatie, waardoor andere weggebruikers eerder begrijpen welke richting u op wilt gaan.

Jaguar I-Pace Rear LED

LED-ACHTERLICHTEN

De strakke achterlichten van de I‑PACE zijn eveneens uitgerust met LED-technologie. In combinatie met Adaptive Matrix LED-koplampen (optie) hebben de achterlichten hetzelfde markante richtingaanwijzersysteem met animatie als de koplampen.

Jaguar I-Pace Roof Options

DAKOPTIES

Het dak van de I‑PACE is beschikbaar in carrosseriekleur of in contrastkleur Black. Voorzien van het glazen panoramadak biedt het veel natuurlijk licht in het interieur.

Jaguar I-Pace Wheels

JAGUAR LICHTMETALEN VELGEN

De I‑PACE biedt de keuze uit 18", 20" en 22" lichtmetalen velgen, die perfect passen bij de revolutionaire uitstraling van de auto.

Creëer uw eigen spannende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.