Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

SOFTWARE-UPDATES –
ALLES WAT U MOET WETEN

De introductie van de I-PACE, Jaguar’s eerste elektrische auto, betekent het groene licht voor een compleet nieuwe vorm van technologische innovatie. Bijvoorbeeld onze nieuwe datacommunicatie-technologie.

Jaguar I-PACE touchscreen display

SOFTWARE-UPDATES

Wij hebben nieuwe functies ontwikkeld die het mogelijk maken dat software van onze auto’s draadloos ‘over-the-air’ kan worden geüpload.

Voor extra gebruiksgemak maakt de functie software-updates het u mogelijk om updates draadloos te downloaden en te installeren, via een SIM-kaart of WiFi-verbinding naar uw auto.

Zodra een update voor u beschikbaar is, wordt u via een melding in de auto gevraagd of u deze wilt accepteren. Voor auto’s waarin meerdere bestuurders rijden, zoals fleet cars of huurauto’s, waar de eigenaar niet wil dat software-updates toegankelijk zijn, is er een eenvoudige PIN-blokkering die kan worden geactiveerd om toegang te beperken.

Software-updates zorgen dat uw auto optimaal blijft presteren en altijd up-to-date is. Deze functie betekent een revolutie in de auto-industrie en zal binnen afzienbare tijd even normaal worden als deze nu al is voor bijvoorbeeld mobiele telefoons.

Software-updates

Updates vliegen door de lucht

ALLES OPENENALLES SLUITEN