Jaguar accessoires en opties stellen u in staat om uw I‑PACE te personaliseren in overeenstemming met uw smaak, uw lifestyle en uw interesses. Wij hebben de populairste opties gecombineerd in drie handige packs: Exterior Carbon Fibre Pack, Black Exterior Pack en Cold Climate Pack. Configureer uw eigen I‑PACE en blader door onze online accessoiresbrochure om het complete programma te bekijken.

OPTIEPACKS VOOR EXTERIEUR

Voeg opvallende accenten toe aan het design van uw I-PACE met deze packs voor het exterieur.

OPTIEPACK VOOR INTERIEUR

Dit pack omvat verwarmde ruitensproeiers, verwarmbare voorruit en verwarmbare stuurwielrand.

KIES UW JAGUAR GEAR

Personaliseer uw I‑PACE met accessoires die passen bij uw lifestyle.

 • JAGUAR BADGE MET VERLICHTING OP GRILLE

  De Jaguar badge met verlichting op de grille (optie) vormt een prachtig stylingelement. De badge wordt verlicht wanneer de I-PACE wordt ontgrendeld, de portieren open zijn en de interieurverlichting is ingeschakeld. De verlichting wordt uitgeschakeld wanneer het contact wordt aangezet.

 • CARBON FIBRE GRILLE SURROUND

  GRILLE-OMLIJSTING IN CARBON FIBRE

  De prachtige en hoogwaardige grille-omlijsting in Carbon Fibre met twill-patroon en High Gloss-afwerking biedt een hoogwaardige upgrade van het exterieur en accentueert de dynamische prestaties en performance-uitstraling van de Jaguar I‑PACE.

 • I-PACE CARBON FIBRE MIRROR COVERS

  BUITENSPIEGELKAPPEN IN CARBON FIBRE

  De hoogwaardige buitenspiegelkappen in Carbon Fibre met twill-patroon en High Gloss-afwerking versterken de performance-uitstraling van de auto en bieden de van carbon fibre bekende gewichtsvoordelen.

 • SPORTS PEDALS

  SPORTPEDALEN

  Gemaakt van roestvaststaal en rubber. De pedaalkappen worden over de bestaande pedalen aangebracht en zorgen voor een eigentijdse en sportieve uitstraling.

 • Jaguar I-PACE with Illuminated Personalised Treadplate

  GEPERSONALISEERDE DORPELLIJSTEN MET VERLICHTING

  Elegante roestvaststalen dorpellijsten voor beide voorportieren. Verlichting wordt ingeschakeld zodra een voorportier wordt geopend.

 • I-PACE Premium Carpet Mats

  PREMIUM VLOERMATTEN

  Luxueuze, op maat gemaakte vloermatten voorin met Jaguar logo in reliëf en omboording in Nubuck-leder. De premium vloermatten vormen een fraaie finishing touch van het interieur.

 • CLICK & GO-ACCESSOIRES

  Click & Go is een compact opbergsysteem voor de achterpassagiers dat aan de hoofdsteunstijlen van de voorstoelen wordt bevestigd. Het programma omvat onder meer een kledinghanger om uw kleding netjes en kreukvrij te houden. Voor entertainment achterin kan een afneembare tablethouder eenvoudig in verschillende standen worden geplaatst. Click & Hook is een universele haak waarmee extra opbergruimte wordt gecreëerd om voorwerpen als tassen op te hangen.

 • IPHONE® CONNECT & CHARGE DOCK

  Het iPhone Connect & Charge Dock zorgt ervoor dat uw telefoon1 in het zicht blijft terwijl hij wordt opgeladen en maakt gebruik van de ruimte voor de bekerhouder in de middenconsole. Wanneer de iPhone hierop is aangesloten, is de media op de telefoon toegankelijk en bedienbaar via het geïntegreerde infotainmentsysteem van de auto.

 • I-PACE Pet Care Accessory Pack.

  PET CARE & ACCESS PACK

  Deze accessoires zorgen ervoor dat alles voor handen is om uw huisdieren comfortabel te vervoeren2. Deze combinatie van bagagevangrek van vloer tot dak, quilted bagageruimtebescherming, oploopplank voor huisdieren en een draagbaar afspoelsysteem is perfect voor wie regelmatig honden of andere dieren vervoert in de bagageruimte van zijn auto.

 • I-PACE Crossbars

  DWARSDRAGERS

  Met de dwarsdragers kunt u een scala aan dakdrageraccessoires gebruiken. De dwarsdragers van de I‑PACE hebben een uniek mechanisme voor snelmontage/-demontage, zodat u de dwarsdragers eenvoudig kunt monteren en demonteren zonder gereedschap.

 • FIETSDRAGER VOOR MONTAGE OP ACHTERZIJDE

  Afsluitbare fietsdrager voor 1 fiets. Gemakkelijk te monteren op de achterzijde. Montage van drie fietsdragers mogelijk.

 • Jaguar I-PACE With Surfboard On Roof

  WATERSPORTARTIKELENDRAGER

  Een veelzijdig systeem voor het meenemen van een grote variatie aan watersportartikelen, inclusief surfplank, kajak of kiteboard. Het maximum draagvermogen is 65 kg.

 • Jaguar I-PACE Detachable Tow-Bar

  TREKHAAK

  Specifiek voor de I-PACE ontworpen, afneembare trekhaak. Maximum trekgewicht van 750 kg, kogeldruk van 45 kg. Inclusief contactdoos voor trailer. Een unieke achterskirt is onderdeel van dit systeem. De achterskirt heeft een verwijderbare afdekking, die toegang biedt tot de trekhaak. Wanneer de trekhaak niet in gebruik is, wordt deze verborgen door de afdekking zodat de fraaie lijnen van de auto niet worden verstoord.

 • I-PACE Chrome Locking Wheel Nuts

  WIELMOERSLOTEN - CHROME

  Bescherm uw velgen met speciaal ontworpen high-security wielmoersloten in Chrome.

 • Snow Socks

  SNEEUW-TRACTIEHULP VOOR NOODGEVALLEN

  Het lichtgewicht tractiesysteem van stof voor op met sneeuw of ijs bedekte wegen is snel en gemakkelijk aan te brengen en op te bergen. Montage op alle vier de wielen wordt aanbevolen.

 • JAGUAR I-PACE WHEEL WITH SNOW TRACTION SYSTEM

  SNEEUW-TRACTIESYSTEEM

  Verbeterde mobiliteit in sneeuw, modder en op met ijzel bedekte wegen, dankzij de fantastische grip van dit sneeuw-tractiesysteem. Montage op alle vier de wielen wordt aanbevolen.

 • WHEEL CENTRE BADGE - UNION JACK

  NAAFKAP - UNION JACK

  De markante naafkap met monochroom Jaguar logo en Union Jack verwijst naar onze Britse afkomst.

 • STYLED VALVE CAPS - UNION JACK

  STIJLVOLLE VENTIELDOPJES - UNION JACK

  Versterk de uitstraling van uw lichtmetalen velgen nog verder met onze unieke en exclusieve ventieldopjes.

 • STYLED VALVE CAPS - JAGUAR ‘GROWLER’

  STIJLVOLLE VENTIELDOPJES - JAGUAR 'GROWLER'

  De 'Growler' is een belangrijk onderdeel van onze geschiedenis. Versterk de uitstraling van uw lichtmetalen velgen nog verder met deze exclusieve ventieldopjes.

Creëer uw eigen spannende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.

1Voor gebruik met iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE, 7 en 8. Niet geschikt voor gebruik met iPhone 6 Plus, 7 Plus en 8 Plus.
2Accessoires uit het Pet Care & Access Pack zijn apart verkrijgbaar.