Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

PRESTATIES EN TECHNOLOGIE

Door een combinatie van de Jaguar prestaties en legendarische verfijning die u van ons verwacht, biedt de I-PACE Concept een absoluut betrokken en enerverende rijbeleving.

De I-PACE Concept accelereert in circa 4 seconden van 0-100 km/h dankzij 700 Nm direct beschikbaar koppel en een vermogen van 294 kW (400 pk). De door twee elektromotoren aangedreven I-PACE Concept biedt high performance All Wheel Drive voor enerverend rijgedrag onder alle rijomstandigheden.

ENERVEREND RIJGEDRAG

Direct beschikbaar koppel zorgt voor enerverende acceleraties. Zoals het een ware Jaguar betaamt, kan de I-PACE Concept zijn vermogen onder zeer uiteenlopende rijcondities op de weg brengen. Met de stabiliteit van All Wheel Drive en de wendbaarheid van een sportauto inspireert de I-PACE Concept tot zelfverzekerd rijden op elk wegdek en onder alle weersomstandigheden.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Technologie vormt de kern van de I‑PACE Concept, maar blijft op de achtergrond en is geheel gericht op een groter plezier voor bestuurder en passagiers.

INTUÏTIEVE CONNECTIVITEIT

De geavanceerde technologie van de I‑PACE Concept is nooit overdreven of storend. Elk bedieningselement, elke interactie en alle informatie, ligt logisch en intuïtief binnen handbereik, zodat u uw aandacht bij het verkeer en de weg kunt houden.

PRACHTIGE DISPLAYS

De I‑PACE Concept biedt intuïtieve informatievoorziening via vier displays die optimaal voor de bestuurder zijn geplaatst. De middenconsole bevat twee infotainment-touchscreens, terwijl de autogegevens apart worden weergegeven achter het stuur. Een full-colour Head-Up Display projecteert essentiële informatie op discrete wijze op de voorruit van de auto.

VERKRIJGBAAR VANAF DE TWEEDE HELFT VAN 2018


Wilt u een van de eersten zijn die I-PACE gaat rijden zodra deze in de tweede helft van 2018 op de markt komt? Laat het ons weten, dan brengen wij u in contact met de Jaguar dealer.

Afbeeldingen tonen de I-PACE Concept. Het productiemodel kan afwijken in uiteindelijke styling, afwerkingsdetails, plaatsing en design van bedieningselementen. Alle cijfers voor acceleratie, vermogen, snelheid, actieradius en opladen zijn schattingen van de fabrikant, gebaseerd op informatie beschikbaar ten tijde van publicatie. Productieauto's worden vóór introductie getest en gehomologeerd, zodat voorafgaand aan de verkoop aan klanten officiële cijfers beschikbaar zijn.