Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

I‑PACE CONCEPT

Maak kennis met de I‑PACE Concept, de eerste volledig elektrische auto van Jaguar. In de tweede helft van 2018 introduceren wij het productiemodel van de I‑PACE Concept en daarmee de ultieme elektrische performance SUV.

De I-PACE Concept is een elektrische auto die opwindende Jaguar prestaties biedt. Onze eerste elektrische auto, verkrijgbaar vanaf de tweede helft van 2018, ontwikkelt een koppel van 700 Nm, een vermogen 294 kW (400 pk) en accelereert van 0-100 km/h in circa 4 seconden. De combinatie van baanbrekende technologie en toekomstgericht design levert een rijbeleving op die onmiskenbaar Jaguar is, maar dan zonder emissies.

SPRAAKMAKEND EXTERIEUR

Door zijn spectaculaire proporties, mogelijk gemaakt door de elektrische technologie, wordt met de I‑PACE Concept een nieuw tijdperk ingeluid in de evolutie van het unieke design-DNA van Jaguar.

VERKRIJGBAAR VANAF DE TWEEDE HELFT VAN 2018


Wilt u een van de eersten zijn die I-PACE gaat rijden zodra deze in de tweede helft van 2018 op de markt komt? Maak uw interesse kenbaar, dan brengen wij u in contact met Jaguar dealer.

I-PACE CONCEPT: DETAILS

ACTIERADIUS

De I‑PACE Concept heeft een actieradius van meer dan 500 km op één lading.*

EU NEDC-testcyclus

PRESTATIES

Door het direct beschikbare koppel, de All Wheel Drive-capaciteiten en het aërodynamische design, heeft de I‑PACE Concept de acceleratie van een sportauto: 0-100 km/h in circa 4 seconden.*

ACCU

De actieradius van de I-PACE Concept wordt mogelijk gemaakt door de hightech lithium-ion accu met een capaciteit van 90 kWh.*

VERMOGEN

Met 700 Nm direct beschikbaar koppel produceren de twee elektromotoren van de I-PACE Concept samen een vermogen van 294 kW (400 pk).*

AFMETINGEN

5 volwaardige zitplaatsen
Bagageruimte achter: 530 liter
Bagageruimte vóór: 36 liter
Afmetingen (lxbxh): 4680 x 1890 x 1560 mm*

OPLADEN

Met een 50 kW-snellader bereikt de I‑PACE Concept een lading van 80% in 90 minuten.*

* Alle cijfers voor acceleratie, vermogen, snelheid, actieradius en opladen zijn schattingen van de fabrikant, gebaseerd op informatie beschikbaar ten tijde van publicatie. Productieauto's worden vóór introductie getest en gehomologeerd, zodat voorafgaand aan de verkoop aan klanten officiële cijfers beschikbaar zijn.

De I-PACE Concept is meer dan een concept. Het is een vooruitblik op ons eerste elektrische productiemodel en het startschot voor ons initiatief om elektrische auto's te produceren die tevens een absoluut enerverende rijbeleving bieden. Niet alleen investeren wij in de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van emissievrij rijden, wij willen automobilisten ook beter informeren over elektrische auto's.

ALLES IS ANDERS

De I‑PACE Concept is ontwikkeld om optimaal gebruik te maken van de nieuwe (ontwerp)mogelijkheden die elektrische auto's creëren. Alles in het design is gericht op pure opwinding; van de proporties van de innovatieve aluminium architectuur tot de dynamische handling en de praktische functionaliteit voor dagelijks gebruik.

PRESTATIES EN TECHNOLOGIE

Bij de I-PACE Concept staat puur rijplezier centraal, wat tot uitdrukking komt in zowel de enerverende acceleratie als de intuïtieve technologie.

RUIM INTERIEUR

Vanbinnen is de I‑PACE Concept even ruim als sportief. Omdat er geen ruimte nodig is voor een verbrandingsmotor, is het interieur bijzonder ruim, met vijf volwaardige zitplaatsen en luxueuze beenruimte voor de achterpassagiers. Iedereen ervaart Jaguar's onmiskenbare flair voor design en onberispelijk vakmanschap.

INNOVATIERACE

Jaguar legt zich toe op het maken van de meest begerenswaardige elektrische performance-auto's. Daarom nemen wij deel aan het FIA Formule E Kampioenschap. Racen in de Formule E is voor ons de perfecte testomgeving voor het verleggen van grenzen van elektrische technologie op de weg.

ONTDEK JAGUAR RACING

TOEKOMST IS VOOR ONS NIET IETS WAT GAAT GEBEUREN, MAAR WAARAAN WIJ ZELF MEEBOUWEN.

Jaguar Racing is trots om opnieuw geschiedenis te schrijven met de introductie van 's werelds eerste internationale raceklasse voor een elektrisch productiemodel: de Jaguar I‑PACE eTROPHY.

MEER INFORMATIE

I-PACE CONCEPT: VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG

Prachtig design en adembenemende prestaties. Ontdek hoe onze ervaringen in de Formule E worden vertaald naar de elektrische I-PACE Concept.

LEES VERHALEN

Afbeeldingen tonen de I-PACE Concept. Het productiemodel kan afwijken in uiteindelijke styling, afwerkingsdetails, plaatsing en design van bedieningselementen. Alle cijfers voor acceleratie, vermogen, snelheid, actieradius en opladen zijn schattingen van de fabrikant, gebaseerd op informatie beschikbaar ten tijde van publicatie. Productieauto's worden vóór introductie getest en gehomologeerd, zodat voorafgaand aan de verkoop aan klanten officiële cijfers beschikbaar zijn.