Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

MEER INFORMATIE OVER ELEKTRISCHE AUTO'S

Elektrische auto's (EV's) bieden een emissievrij alternatief voor de verbrandingsmotor. Dankzij recente investeringen en vooruitgang in accutechnologie bieden elektrische auto's (EV's) van de volgende generatie, zoals de I-PACE Concept, een enerverende en nieuwe rijbeleving.

ALLES OPENENALLES SLUITEN

VERKRIJGBAAR VANAF DE TWEEDE HELFT VAN 2018


Wilt u een van de eersten zijn die I-PACE gaat rijden zodra deze in de tweede helft van 2018 op de markt komt? Laat het ons weten, dan brengen wij u in contact met de dichtstbijzijnde Jaguar dealer.

Alle cijfers voor acceleratie, vermogen, snelheid, actieradius en opladen zijn schattingen van de fabrikant, gebaseerd op informatie beschikbaar ten tijde van publicatie. Productieauto's worden vóór introductie getest en gehomologeerd, zodat voorafgaand aan de verkoop aan klanten officiële cijfers beschikbaar zijn.

De onthulling, beelden, beschrijvingen en voorlopige prijsstelling van de I‑PACE Concept worden in goed vertrouwen gepresenteerd als indicatie van de opwindende vooruitzichten op de productieauto. JLR behoudt zich het recht voor om in de tussentijd elk element te wijzigen, aan te passen of in te trekken (vóór eventuele bindende klantbestellingen), met name maar niet alleen vanwege omstandigheden die voortvloeien uit veranderingen in wet- of regelgeving, tussenliggende significante marktontwikkelingen en eisen met betrekking tot productie of gebruik in verband met de productieauto of functies of onderdelen daarvan. Voor de volledige algemene voorwaarden klikt u hier.