Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

DESIGN I‑PACE CONCEPT

De I‑PACE Concept is in de eerste plaats een echte Jaguar en staat voor een baanbrekende toekomst in elektrische auto's.

Bij het ontwerpen van elektrische auto's is geen van de oude regels meer geldig. De I‑PACE Concept biedt een markante visie op Jaguars van de toekomst.

SPECTACULAIRE STYLING

“De uitdaging was het ontwerpen en bouwen van een elektrische auto die duidelijk en onmiskenbaar een Jaguar is – een auto die laat zien dat een elektrische auto ook rijplezier kan bieden en de zintuigen kan prikkelen.”

Ian Callum, Director of Design

AERODYNAMISCH VERRASSEND

Het spectaculaire, unieke design van de I-PACE Concept, met aerodynamische luchtinlaat op de motorkap, verzonken portiergrepen en markante luchtkanalen, maximaliseert de actieradius van de elektrische auto en helpt hem efficiënt door de lucht heen te snijden.

BEKIJK FOTOGALERIJ

VERKRIJGBAAR VANAF DE TWEEDE HELFT VAN 2018


Wilt u een van de eersten zijn die I-PACE gaat rijden zodra deze in de tweede helft van 2018 op de markt komt? Laat het ons weten, dan brengen wij u in contact met uw Jaguar dealer.

OPVALLEND EN VERFIJND

Met een interieur met 5 zitplaatsen, dat zowel luxueus als sportief is dankzij de superieure materialen en geavanceerde technologie, biedt de I‑PACE Concept een bijzondere sensatie zodra u het portier opent. Tezamen creëren de zwevende middenconsole en het glazen panoramadak een licht en ruimtelijk interieur, waardoor de exceptionele interieurindeling wordt benadrukt.

BEKIJK FOTOGALERIJ

EEN RUIM EN PRAKTISCH INTERIEUR

In een elektrische auto is geen ruimte nodig voor een verbrandingsmotor of een transmissietunnel. Het ruime interieur en de langere wielbasis van de I‑PACE Concept zorgen voor luxueuze beenruimte voor 5 volwassenen en uitgebreide, innovatieve opbergconcepten voor bagage en andere essentiële zaken.

Afbeeldingen tonen de I‑PACE Concept car. Het productiemodel kan afwijken in uiteindelijke styling en afwerkingsdetails, en plaatsing en design van bedieningselementen.