Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

F‑TYPE RIJDEN

Wij bieden een programma producten en diensten die u als eigenaar van een F‑TYPE ondersteunen.

Grey F TYPE Convertible and Coupe parked on docks by the sea

Wij zorgen dat uw F‑TYPE vakkundig wordt onderhouden en hoogwaardig blijft presteren, dankzij originele onderdelen en zorgvuldige aandacht voor details. Wij verschaffen u ook alle kennis die u nodig hebt om het maximale uit uw Jaguar te halen. Dit alles maakt onderdeel uit van de service die wij bieden.

ONDERHOUD VAN UW F‑TYPE

Wij weten dat u uw Jaguar in topconditie wilt houden. De experts bij uw Jaguar dealer zijn zorgvuldig getraind om hiervoor te zorgen. Ontdek meer over de manier waarop deze hoog gekwalificeerde specialisten uw F‑TYPE de zorg geven die hij verdient.

ONTDEK HOE UW F-TYPE WORDT ONDERHOUDEN

JAGUAR GARANTIE

Onze driejarige fabrieksgarantie biedt een uitgebreide dekking voor reparaties aan en vervangende onderdelen voor uw F‑TYPE. Zo bieden wij u optimale gemoedsrust.

ONTDEK DE JAGUAR GARANTIE

INSTRUCTIEBOEKJE EN HANDLEIDINGEN

Wij willen graag dat u uw F‑TYPE optimaal gebruikt. Daarom hebben wij het instructieboekje, een uitgebreide serie instructievideo's en andere technische documentatie op een centrale plaats toegankelijk voor u gemaakt. Ook op onze speciale website voor Jaguar rijders vindt u diverse nuttige documenten.

ONTDEK INSTRUCTIEBOEKJE EN HANDLEIDINGEN